נסיעה מ- ithaca ל- Old forge
-
היי,
בטיול שלנו ניסע מ-ithaca ללייק פלאסיד, הבנתי שהנסיעה תהיה די ארוכה אך הדרך יפה ויש מה לראות .
את הקטע מ- old forge לפי ההמלצות בפורום כדאי לנסוע בכביש 28 .
אני רוצה לברר באיזה כביש כדאי לנסוע עד ל- old forge ?
תודה,
-
נסיעה מ- ithaca ל- Old forgeשלום
אנחנו עשינו באוקטובר האחרון את הדרך בצורת הימנעות מכבישים מהירים-
https://goo.gl/maps/NDjGh5LhiKM2
נכון שמאריך במקצת את הזמן הנדרש אבל אנחנו אוהבים דרכים כפריות.
גילוי נאות אנחנו לנו ב-cortland ,ואילו לכם יש את ה-40 דקות הנוספות.
הדרך מתחילה להיות נופית בכאשר מגיעים לכביש 28 אדירונדאק.
מוני
-
נסיעה מ- ithaca ל- Old forgeגם אנחנו נסענו באוקטובר שעבר מאיתקה עד אולד פורג' במסלול שצרף כאן מוני.
באולד פורג' עשינו הפסקה וטיילנו בעיירה החמודה ולאורך האגם ואחר כך המשכנו עוד קצת עד למקום הלינה שלנו שהיה על שפת Big Moose Lake
יצאנו מאיתקה בסביבות 7 בבוקר והיינו במקום הלינה בשעה 16
תהנו
ורדה
-
נסיעה מ- ithaca ל- Old forgeורדה שלום
אם אפשר תאריך באוקטובר שהייתם על כביש 28 ואולד פורג'?
תודה
מוני
-
נסיעה מ- ithaca ל- Old forgeתודה רבה לכם!!!
-
נסיעה מ- ithaca ל- Old forgeורדה, אני בדיוק מנסה לפתור את שאלת ההתקדמות מאולד פורג לאיטקה. זה בכוון ההפוך.
איזה הפסקות עוד עשיתם?
על פי מישלן משך הנסיעה מאולד פורג, סטיה מהדרך ל פארק Onondaga והמשך לאיטקה כ 5 שעות. אם אחרי הפרק ממשיכים מערבה ורק אז מדרימים בכביש רגיל משך הנסיעה כ 6 ש'. זה נשמע לי יותר מידי ליום אחד.
ובעקבות תשובתך מוני שרק קטע כביש 28 היה מעניין
גם אני אוהבת לנסוע בין כפרים אבל נדמה לי שיש בטיול עוד כמה דרכים כאלה. אם לא היה מרשים במיוחד עד כביש 28 אני מבינה שלא כל כך משנה אם נוסעים לשם במסלול שתארת או מסלול אחר. טועה?
-
נסיעה מ- ithaca ל- Old forgeמוני
למיטב זכרוני אתם ואנחנו היינו על הכביש הזה באותו יום, כמו שכתבתי אנחנו יצאנו מאיתקה, וכפי שאתה כתבת אתם יצאתם לדרך צפונה יותר.
אין לי כרגע לידי את קובץ התמונות כדי להסתכל בתאריך ולאמת את הדבר.
חנה,
לא זכור לי שעצרנו במקומות כלשהם בדרך מעבר לחילוץ עצמות , אולי מישהו אחר שנסע בדרך זו יוכל לתרום מידע נוסף
ורדה
-
נסיעה מ- ithaca ל- Old forgeתודה רבה לך ורדה.