ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לאס וגאס

פורום צפון אמריקה
    5
    5
    1151
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • .galit.
      .galit. נערך לאחרונה על ידי

ערב טוב,

בשל אילוצים לא צפויים הגעתי לוגאס מוקדם מהצפוי ובמקום לבלות כאן יום וחצי כמתוכנן - יש לפני שלושה ימים מלאים (וחצי)... אודה לעזרתכם בהשלמת כמה פרטים, בהנחה שאני ללא רכב:

(1) סכר הובר - איפה לקנות כרטיס לסיור? האם יש משמעות או שממילא  הכרטיסים בדוכני התיירים בסטריפ הם להסעה בלבד והסיור יוצא מהסכר? (אם כדאי להתרחק מדוכני הכרטיסים לתיירים בסטריפ, אשמח להמלצה איפה לקנות כרטיס).

(2) הבנתי שיש אאוטלטים נחמדים בסביבה וחשבתי להקדיש לאחד מהם יום. לאיזה כדאי? לא מחפשת מותגי יוקרה, המקום במזוודה כבר מוגבל וכאמור - אני ללא רכב. האם יש שאטלים או תחבצ מועילה?

(3) יש כאן את המקבילה ל"ראש טיקטס" או להגרלות כמו שיש בניו יורק ובשיקגו? במלים אחרות, איפה הסיכוי הכי טוב שלי להשיג כרטיסים לסירק דה סוליי ושאר מופעים להיום/מחר/מחרתיים במחיר נוח?

(4) המלצות לגבי ה the arts district?

תודה מראש.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • shira1990
        shira1990 נערך לאחרונה על ידי

לאס וגאס

סכר הובר- כרטיסים במקום. אבל אם את בלי רכב אז למה לא לקחת סיור שמציעים בסטריפ? אאוטלטים יש 2 טובים- בצפון ובדרום. תחפשי בגוגל premium outlet north las vegas Premium outlet south las vegas.

האאוטלט הצפוני מומלץ יותר בעיניי.. האמת שאני תמיד עם רכב, אבל אני בטוחה שיש אוטובוסים לשם.. פשוט אין לי מושג איזה. ואם את רוצה קניות בסטריפ- יש חנות שנקראת ross dress for less ממש צמוד לm&m וקוקה קולה- מומלץ בחום! תהני Smile

• לאהלה53
          לאהלה53 נערך לאחרונה על ידי

לאס וגאס

.היי לגבי האאוטלטים... תחבורה ציבורית...ישנן אטובוסים לשני האאוטלטים שעוברים בסטריפ. האוטובוס הארוך מגיע עד לאאוטלט . אוטובוס 2 קומות עובר רק בסטריפ.אני בדרך כלל עם רכב.

אבל למיטב ידיעתי...וכמו שאני רואה אוטובוסים עוצרים ממש ליד ההאוטלט..שמגיעים מהסטריפ.

• roshaked
            roshaked נערך לאחרונה על ידי

לאס וגאס

ואם כבר מגיעה לאחד האאוטלטים אז ממליץ לקנות חוברת קופונים( 10$ בצפוני , 5$ בדרומי) נותן הנחות משתלמות בחלק מהחנויות. עופר

• reuben13
              reuben13 נערך לאחרונה על ידי

למה לקנות ספר קופונים ?

נרשמים בחינם במועדון ה-VIP של פרימיום אאוטלטס ומדפיסים אותו בארץ. יש לו תוקף מסוים, צריך להדפיסו בסמוך לנסיעה לשם.

PREMIUM OUTLETS

ועם כרטיס AAA של ממס"י, גם מקבלים אותו ללא תשלום.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון