Fashion show mall Vegas
-
איך המחירים באופן כללי? ובכלל, איך המקום?
אני לא מתכנן הרבה קניות ולכן לא חושב שאגיע לאוטלטים אבל כן אולי אקפוץ לקניון הזה. הייתי כבר בעבר פעמיים בווגאס ומשום מה לא הגעתי לקניון הזה אף פעם.
חן חן.
-
? -
?הייתי בו פעם אחת והתרשמתי שבעיקר מדובר בחנויות יוקרה ושהמחירים גבוהים בטח ביחס לאאוטלטים בעיר. היתרון היחיד לדעתי הוא המיקום על הסטריפ. עופר
-
תודה -
תודההמיקום מצויין....מותגים מהטובים בעולם.....המחירים??????...גבוהים...אין בכלל מקום להשוואות...ואני אחת שמבינה בוגאס....
-
Fashion show mall Vegasאנחנו מאד אוהבים (אוהבות) את הקניון הזה.
הוא קניון עם הרבה חנויות רגילות של רשתות, לא אאוטלט, אבל מאד עשיר בחנויות וכיף להסתובב בו. בנסיעה האחרונה ישנו בפלאצו אז זה היה לנו "מעבר לכביש" וביקרנו בו כמה פעמים.
זה לא קניון למי שמחפש מציאות בגרושים, אבל כן למי שאוהב חווית קניה ודברים עדכניים יותר ממה שיש באאוטלטים או בחנויות הדיסקאונט כמו רוס.
זה לא קניון יוקרה כמו נניח החנויות בפורום. יותר כמו קניון עירוני רגיל.
לפעמים יש סיילים או קלירנס במחירים מצויינים.
-
Fashion show mall Vegasרק כדאי להבהיר שלמרות השם (הקצת) מטעה הקניון הזה הוא לא (רק) לאופנה.
תוכלו למצוא שם גם חנויות של אפל, מיקרוסופט (צריכים XBOX?), לגו, דיסני וגם ברוקסטון ("הכל לגבר"). יש גם מייסיס עם ההנחות הארציות (יצאתי משם בפעם הקודמת בממוריאל דיי עם 4 ג'ינסים
). -
תודה לכולם! -
תודה לכולם!בנוסף יש שם חנות של טסלה, המכונית האוטונומית (אם זה מעניין אתכם) תוכלו אפילו להכנס לרכב ולהתרשם ממנו (אולי לרכוש אחד
.בנוסף, אתה תשמע שם הרבה עברית, כל הדוכנים של מוצרי הטלפונים למיניהם , כיסויים וכו' הם של ישראליים.
יש שם גם אחלה מזגן שעוזר בחום של ווגאס !