ALI BEY בלק הוא כפר נופש ולא בית מלון. בנוי מביתנים בעלי שתי קומות ושדרות עצים ומדשאות שמשרים אווירה מאוד נינוחה ושקטה ומיד מרגישים בחופש.
הקלאב בסגנון הכל כלול כולל הכל, גלידות, שתיה ואוכל.
לקלאב יש את פארק המים מטובים ביותר מקלאבים אחרים ובתי המלון באנטליה ובסביבה ויש לי מה להשוות כי הייתי במלונות כגון: סוססי, אלה קואלטי, ספייס, קלאב וויאג, אדם וחווה, טופקאפי, לארס ולימק לארה.
פארק מים אמיתי עם כ-15 מגלשות עם מגלשות אבובים וסירות לשני אנשים מגלשות מהירות ביותר, מגלשות לילדים קטנים פשוט מדהים.
אחד היתרונות של פארק המים שיש לו בר מסעדה בצל עצים ממש על הבריכות עם הפסקה בין 12:30 - 14:00 לארוחת צהריים, הילדים כל הזמן בשדה ראייה וכל הזמן הולכים לשתות, לאכול גלידות ארטיקים וטילונים בשפע והכל קרוב מאוד.
הבריכות הם ממש ספא עם זרמים וג'קוזי עם בריכת סחף וזרמי מים למסז' בגב וברגליים פשוט כיף.
אבל ותמיד יש אבל יש חסרונות והם לא קטנים:
1. אין מזגנים במסעדת הצהריים והערב ואם יש יום חם המזגן פשוט חלש ואוכלים ומזיעים כמו סוסים ואין הנאה מהארוחה וכל הניסיונות להפעיל מזגן חזק עלו בתוהו. זה מה יש. גם המסעדה שעל הים היא מסעדה פתוחה ולכן חם ומזיעים במיוחד עם 80% לחות של חודש אוגוסט.
2. חדרים ישנים מאוד ולא כמו בבתי המלון DLX חדרי משפחה גדולים מאוד אבל המקלחת והשירותים והעיצוב פשוטים מאוד ולמי שמחפש פינוק וחשוב לו החדר הכל מאוד פשוט. מזגן בחדרים מעולה ועובד כל הלילה אם רוצים ללא הפסקה. ניקיון החדרים פעם ביומיים.
3. בידור חלש מאוד. אומנם יש הופעות והצגות ריקוד ושירה אבל סך הכל אין צוות בידור אמיתי שמפעיל את האורחים והילדים ביום וגם בערב חלש מאוד אולי בגלל שהבמה של ההופעות שוב נמצאת בחוץ באוויר החם והלח וזה משפיע מאוד ונהפכים לחסרי סבלנות.
4. מגוון האוכל. פשוט אין מגוון. האוכל טעים מאוד כמעט כל יום אותו הדבר בכמויות אבל אין "ריגושים" זה לא שאין אוכל ונשארים רעבים אבל הציפיה למשהו אחר קיימת והכל אותו הדבר.
בסך הכל אם תשאלו את הילדים בגלל פארק המים הבחירה שלהם שזהו קלאב מספר 1' ועדיף על כל בית מלון.
למבוגרים המצב שונה ולכן כל אחד יבחר לפי סדר העדיפות של משפחתו מה עדיף: פארק מים מדהים או פינוק של בית מלון DLX ופחות מגלשות.
התנהגות המלון כלפינו הייתה יוצאת מן הכלל הטיסה שלנו התאחרה ויצאה ב- 02:30 בלילה זה אומר שהיינו צריכים להחזיר את החדרים ב- 12:00 בצהריים ולהיות בחום והלחות בחוץ והלתקלח במקלחות הבריכה אבל קיבלנו את החדר עד 12:00 בלילה ללא תשלום ואפילו דחו לנו את ההובלה לשדה התעופה פשוט נהדר ומכובד.
אני ומשפחתי למרות שהיינו בבתי מלון מהטובים ביותר באנטליה השנה בכל זאת בחרנו ב- Ali Bey בעיקר בגלל החברים ופארק המים.
אז שתהנו ומקווה שעזרתי בחוות דעת זו ואשמח לעזור בהמשך.