ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בחירת מסלול לארגנטינה

פורום דרום אמריקה
    3
    3
    2283
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • oren6666
      oren6666 נערך לאחרונה על ידי

אהלן חברים,

ב20 באוקטובר אני נוחת עם עוד חבר בארגנטינה לטיול של חצי שנה(גל עולה מן הסתם).

עכשיו אני קצת מבולבל לגבי ההתחלה שלי... בגדול רציתי לנחות בבואנוס ואחר יומיים שלושה לטוס לאושוויה ולהתחיל את המסלול שלי צפונה דרך צ'ילה וכל המסלול הקלאסי הזה עד הצפון ומשם לחזור לבואנוס איירס.

אבל הבנתי שאני בא קצת בזמן גבולי מבחינת מזג אוויר בדרום ארגטינה וחשבתי אולי לעשות במקום את המסלול ההפוך.. לטייל בצפון ארגטינה ולרדת דרך ארגנצ'ילה עד לאושוויה וככה להגיע לדרום לקראת אמצע נובמבר שזה יותר נוח מבחינת מזג אוויר הבנתי.

אז מה אתם אומרים שכדאי לעשות??? יש פה מישהו שטייל באזור דרום ארגנטינה באזור אוקטובר שיכול לייעץ לי?

תודה מראשyes

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • keves160
        keves160 נערך לאחרונה על ידי

בחירת מסלול לארגנטינה

כך או כך תצטרך טיסה בין בואנוס לאושוואיה בכיוון כלשהו. אז תתחיל מבואנוס ותטייל בהדרגה דרומה, ומאושוואיה תפוס טיסה צפונה.

• איתי א.
          איתי א. נערך לאחרונה על ידי

בחירת מסלול לארגנטינה

קודם כל, ממליץ לנסות "להרוויח" כמה שיותר זמן בחלקים היותר צפוניים לפני זה. להעביר כמה ימים בבואנוס איירס, עוד יומיים-שלושה באיגואסו, אולי טיגרה/אורגוואי, רוסאריו וכו'

בכל מקרה, לא משנה מתי לדעתי דווקא עדיף, באופן אירוני, להתחיל הפוך - קודם אושואיה ואז להצפין. הסיבה היא שלמרות שאושואיה (וכל איזור ארץ האש ודרום פטגוניה בכלל, גם בצד הצ'ילאני) דרומית מאוד, היא גם נמוכה יותר מאשר איזור אל צ'אלטן או איזור האגמים של בארילוצ'ה-פוקון. זה אומר שבתקופת קדם עונה כמו סוף אוקטובר-תחילת נובמבר הרבה יותר שבילים ומסלולים יהיו פתוחים לטיול דווקא בחלקים הדרומיים. באיזור בארילוצ'ה ופוקון לעומת זאת יש סיכוי נהדר שחלק מהשבילים יהיו סגורים גם עמוק לתוך דצמבר.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון