חופשה בכריתים 04.9 עד 11.09
-
היי אני אישתי והילד בן שנתיים טסים לכריתים בתאריכים הנל . מאוד רצינו להתארח במלון mitsis Laguna Resort & Spa כי שמעתי המון דברים טובים וזה כולל הכל . עכשיו יש לי דילמה . המלוו זמין רק בתאריכים 06.09 עד 09.09 ל3 לילות. עכשיו חשבתי על אופציה כזאת . לקחת מלון ל2 לילות 4-6 5 כוכבים רק עם ארוחת בוקר . ב6 לקום מוקדם ולסוע למלון mitsis Laguna Resort & Spa ולהתארך שם עד הערב של ה9.09 ומשם למלון נוסף . השאלה כזאת למי שיודע . האם כשאני מגיע למלון לפני הצאק אין אני יכול להשתמש בכל השירותים (בירכה ארוחות וכו ) המלון הוא הכלל כלול . ואז אחרי הצאק אאוט אוכל להמשיך להתמש בכל זה עד הערב ? אל תחשבו שזאת קומהינה ישראלית
פשוט לצערי הוא לא זמין בשום תאריך אחר והמקסימום 3 לילות .אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו זמין לכל ה7 אשמח לשמוע . הקטע שחיפשתי בכל אתר אפשרי קיים בגוגל .
שאלה מספר 2 : האם כדאי לשכור רכב ? יש לאן לסוע ומה לראות שם ? או עדיף לעשות את זה עם מוניות . ביררתי יעלה לי להשכיר רכב ל7 ימים 165 יורו כולל כל הכיסויים הביטוחתיים .
תודה לעוזרים
-
חופשה בכריתים 04.9 עד 11.09היי, שמתי לב, שאף אחד לא ענה לשאלתך, אם אוכל לעזור לך במעט אז....אני מתכוונת לנסוע בחגים, לקחתי מלון 5 כוכבים כרתה מאריס שמעתי שהוא מלון פצצה, חפרתי באתרים שונים. תחפש בגוגל תכתוב כרתים ויהיו לך הרבה אינפורמציה לגבי רכב - אם כדאי לשכור רכב, תוכל להתקשר לשלמה סיקס השכרת רכב ולשאול, האם כדאי היכן לטייל, אוכל ועוד. אני סידרתי לעצמי מסלול למספר ימים.
אם יענו לך הרווחת אם לא - אם אין אני לי מי לי - מקווה שעזרתי ולו במעט.
-
חופשה בכריתים 04.9 עד 11.09ברוב בתי המלון יש אפשרות לשכור רכב על בסיס יומי כך איך מתחייב מראש. בא לכם להשאר במלון - נשארים רוצים לטייל שוכרים רכב ערב לפני והרכב מחכה למחרת בבקר.
יש הרבה מה לראות בכרתים. כנס לטיפים ותראה
-
חופשה בכריתים 04.9 עד 11.09תודה על התשובה . איפה הזמנת את המלון הזה ? וכמה עלה לך . אני לא רואה הרבה מקומות איפה שאפשר להזמין שם .
-
חופשה בכריתים 04.9 עד 11.09מציעה לך להעזר בפורום כרתים