ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חופשה בכריתים 04.9 עד 11.09

פורום אירופה
    4
    5
    2898
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • בניית_3653030
      בניית_3653030 נערך לאחרונה על ידי

היי אני אישתי והילד בן שנתיים טסים לכריתים בתאריכים הנל . מאוד רצינו להתארח במלון mitsis Laguna Resort & Spa כי שמעתי המון דברים טובים וזה כולל הכל . עכשיו יש לי דילמה . המלוו זמין רק בתאריכים 06.09 עד 09.09 ל3 לילות. עכשיו חשבתי על אופציה כזאת . לקחת מלון ל2 לילות 4-6 5 כוכבים רק עם ארוחת בוקר . ב6 לקום מוקדם ולסוע למלון mitsis Laguna Resort & Spa ולהתארך שם עד הערב של ה9.09 ומשם למלון נוסף . השאלה כזאת למי שיודע . האם כשאני מגיע למלון לפני הצאק אין אני יכול להשתמש בכל השירותים (בירכה ארוחות וכו ) המלון הוא הכלל כלול . ואז אחרי הצאק אאוט אוכל להמשיך להתמש בכל זה עד הערב ? אל תחשבו שזאת קומהינה ישראלית Smile פשוט לצערי הוא לא זמין בשום תאריך אחר והמקסימום 3 לילות .

אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו זמין לכל ה7 אשמח לשמוע . הקטע שחיפשתי בכל אתר אפשרי קיים בגוגל .

שאלה מספר 2 : האם כדאי לשכור רכב ? יש לאן לסוע ומה לראות שם ? או עדיף לעשות את זה עם מוניות . ביררתי יעלה לי להשכיר רכב ל7 ימים 165 יורו כולל כל הכיסויים הביטוחתיים .

תודה לעוזרים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • סימה3231011
        סימה3231011 נערך לאחרונה על ידי

היי, שמתי לב, שאף אחד לא ענה לשאלתך, אם אוכל לעזור לך במעט אז....אני מתכוונת לנסוע בחגים, לקחתי מלון 5 כוכבים כרתה מאריס שמעתי שהוא מלון פצצה, חפרתי באתרים שונים. תחפש בגוגל תכתוב כרתים ויהיו לך הרבה אינפורמציה לגבי רכב - אם כדאי לשכור רכב, תוכל להתקשר לשלמה סיקס השכרת רכב ולשאול, האם כדאי היכן לטייל, אוכל ועוד. אני סידרתי לעצמי מסלול למספר ימים. 

אם יענו לך הרווחת אם לא - אם אין אני לי מי לי - מקווה שעזרתי ולו במעט.

• מיכל בן אריה
          מיכל בן אריה נערך לאחרונה על ידי

ברוב בתי המלון יש אפשרות לשכור רכב על בסיס יומי כך איך מתחייב מראש. בא לכם להשאר במלון - נשארים רוצים לטייל שוכרים רכב ערב לפני והרכב מחכה למחרת בבקר.

יש הרבה מה לראות בכרתים. כנס לטיפים ותראה

• בניית_3653030
            בניית_3653030 נערך לאחרונה על ידי

תודה על התשובה . איפה הזמנת את המלון הזה ? וכמה עלה לך . אני לא רואה הרבה מקומות איפה שאפשר להזמין שם .

• yaffabe
              yaffabe נערך לאחרונה על ידי

מציעה לך להעזר בפורום כרתים

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון