ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מספר שאלות

פורום תאילנד
    2
    4
    3823
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Lefonit
      Lefonit נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם! אשמח אם תוכלו לעזור לי עם כמה סוגיות: 1. מחפשת המלצה למלון טוב בבנגקוק שאפשר להגיע אליו בקלות מהשדה תעופה ברכבת. בנוסף חשוב לנו שיהיה נגיש מאד (ברגל - נניח 10-15 דק הליכה) לכל איזור הקניות. 2. מתלבטים בין 3 מלונות בקוסמוי למשך 7 לילות: Rockys boutique, Bo phut resort and spa, hansar. כן אני יודעת יש הבדלים לא קטנים בתמחור. חשוב לנו מקום שיהיה באיזור שקט אבל נגיש (שוב, ברגל) למסעדות בערב/להסתובב ושיהיה ברמה מאוד גבוהה. אם יש עוד הצעות גם טוב 🙂 3. מאחר ומגיעים עם תינוק רוצים להזמין הכל מראש, מצאתי את האתר הבא להזמנת מעבורת: https://www.ferrysamui.com/booking.html - האם אמין ואפשר להזמין דרכו? האם הזמנים שכתובים הם יחסית מדויקים? יש לנו טיסה שיוצאת לבנגקוק ב10:45 ויש מעבורת שכתוב שמגיעה ב-8:30 לנמל שקרוב לשדה - מספיק? תודה מראש לכל העונים והעוזרים!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • איתן ששון
        איתן ששון נערך לאחרונה על ידי

מספר שאלות

שאלה קטנה. על איזה מעבורת את מדברת? מאיפה לאיפה? לפי מה שכתבת אין לך צורך בשום מעבורת.

• Lefonit
          Lefonit נערך לאחרונה על ידי

מספר שאלות

סליחה, אכן מידע חשוב Smile אחרי קוסמוי אנחנו נהיה 6 לילות בקופנגן (משיקולי לא להיות בפולמון זה צריך להיות בסדר הזה..)

• איתן ששון
            איתן ששון נערך לאחרונה על ידי

מספר שאלות

אז ככה....להגיע ברכבת למלון זה לא נוח מהסיבה הפדוטה שהמדרגות הנעות בתוך השדה צרות מלהכיל מסוודות עגלות וכו. כמו כן בהרבה תחנות בב גקוק עצמה אין מדרגות נעות ולא קל לעלות ולרדת על מזודות עגחה ותינוק.שזה לא יהיההשיקול שלך בבחירת מלון.דבר שני. בקוסמוי אני ממליץ על מלו golden sand שנמצא 5 דקות ברגל ממרכז חוף למאי.דבר שלישי.אם תגיעב8 לקוסמויאת תספעקי לטיסה.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון