כרטיס טיסה לסין כיוון אחד
-
אני מתכוונת לטוס לטייל בסין לתקופה של כחודשיים,
ואני לא יודעת לתת תאריך מדוייק של הטיסה חזרה. (יש לי ויזה תקפה)
האם ייעשו לי בעיות בכניסה לסין אם אני אגיע ללא כרטיס חזור (כמובן שאני אקנה כרטיס חזור שם)? -
כרטיס טיסה לסין כיוון אחדעדיף לך לקנות כרטיס הלוך חזור שפתוח לשנה או 3 חודשיים, לקבוע תאריך חזרה פחות או יותר ובמידת הצורך תוכלי לשנות את התאריך חזרה ( יש חברות שהשינוי עולה בהן 50 דולר ויש כאלה שחינם, והכל על בסיס מקום פנוי כמובן).
לקנות שם כרטיס חזרה לא יעלה לך יותר זול שכן המחיר הוא בינלאומי. -
בלי בלבולי מוח
תמיד כרטיס הלוך וחזור זול יותר מכרטיס לכיוון אחד כפול שניים -
בלי בלבולי מוחאתה טועה ובגדול יש לך חברות שאין הבדל.. וכל כיוון זה מחיר בפני עצמו. לדוגמא: אל על ... מכיר? -
בסין אני לא מבין, אבל בטיסות אני מבין קצת יותר...selanitzan שלום,
כרטיס הלוך ושוב תמיד יוצא יותר זול מאשר שני כרטיסי טיסה לכיוון אחד, גם בחברת התעופה אל על (כי אם זה היה נכון, אף אחד לא היה קונה כרטיסי טיסה הלוך ושוב כי אין הבדל במחיר...).
בגדול, עלות כרטיס לכיוון אחד הוא שני שליש מעלות כרטיס הלוך ושוב, לכן קניית שני כרטיסי טיסה לכיוון אחד אומר לשלם על כרטיס וחצי.
קניית כרטיס לכיוון אחד מתאימה יותר למטיילים בטיול מאוד ארוך שבו הם לא בטוחים מאיזה מדינה הם יחזרו, אולם את נוסעת רק לחודשיים ורק לסין ולכן את יודעת שאת חוזרת מסין ולא ממדינה אחרת.
לכן אם את חוזרת נסין, יתאים לך יותר כרטיס הלוך ושוב מאשר כרטיס לכיוון אחד ואז לקנות כרטיס לכיוון אחד חזרה.
בנוסף, על פי החוק היבש, מי שטס לסין חייב שיהיה ברשותו כרטיס טיסה החוצה מסין (בין אם כרטיס חזור ובין אם כרטיס טיסה ליעד אחר מחוץ לסין).
הסינים עצמם לא מקפידים על החוק אבל רוב חברות התעופה מקפידות על כך (ורק חברות תעופה בודדות יאפשרו לנסוע לטוס עם כרטיס לכיוון אחד) ויש לוודא עם חברת התעופה איתה את טסה לסין האם את יכולה לטוס עם כרטיס לכיוון אחד ללא הצגת כרטיס טיסה החוצה מסין.
טיול מהנה,
מרטין מסוכנות הנסיעות Martin4travel בבנגקוק -
בסין אני לא מבין, אבל בטיסות אני מבין קצת יותר...מרטין אולי כדי שתנסה לבדוק באתר של אל על לפני שאתה שולל אותי?
המחירים הם סטנדרטים לכל כיוון אלא אם כן יש מבצע מיוחד. -
לא שולל, אתה טועה וכרגיל לא נותן לעובדות להפריע לך -
לא שולל, אתה טועה וכרגיל לא נותן לעובדות להפריע לךהעובדות דווקא כן מפריעות.. אנשים כמוך לא מפריעים לי -
אני מבקש מההנהלה להתערב,מפרסמים פה דברים בשמיהה -
לפחות תוסיף את התמונה של מייק בראנט... -
חברה תרגיעו
אין ממה לעשות במקרה שלו אלא לחכות שהאחות במח' הסגורה תחזור.
הוא כבר היה פה לפני תקופה בין חילופי משמרות במח' -
כרטיס טיסה לסין כיוון אחדבהמשך למרטין: רוב הסיכויים שלא יטיסו אותך לסין עם כרטיס בכיוון אחד. בטיסה להונג קונג זה הרבה יותר גמיש. תבדקי מראש עם חברת התעופה.
ישראלים מקבלים בעת הנחיתה בהונג קונג ויזה ל-3 חודשים. בנוסף תצטרכי כמובן ויזה לסין.
לא מומלץ לרכוש כרטיסי טיסה בינלאומיים בסין. זה יקר. ניתן כן להשיג כרטיסים במחיר סביר מהונג קונג.
יש חברות שניתן לעשות איתן שילוב יעדים: בייג'ין, שנחאי והונג קונג. תבדקי עם האוקראינים, אל על, טורקיש ועוד חברות.
כרטיס הלוך ושוב יוצא בד"כ זול יותר מפעמיים כיוון אחד.
-
אור אתה מאוס אולי תעוף מהפורום כבר?אני חוזרת:"אור אתה מאוס אולי תעוף מהפורום כבר?"