מלון בורשה- עזרה דחופה
-
שלום לכולם,
אני מחפשת לזוג באמצע ספטמבר מלון מצוין ומרכזי בורשה. לאחר קריאת הטיפים והשוואה, אני מתלבטת בין מלון אינטרקונטיננטל 5*, למלון Hampton by Hilton Warsaw City Centre , שלושה *. פער משמעותי במחיר כמובן.
יודעת שזה נשמע מצחיק להשוות ביניהם, אך אלה המלונות הטובים שנותרו.
האם מישהו יכול לומר האם הילטו נהדר גם כן? האם יש הבדל גדול במיקום?
אנא תשובתכם הדחופה.
תודה
-
מלון בורשה- עזרה דחופההמפטון הוא מלון חדש יחסית. חדרים בגודל סביר, נקיים וממוזגים. ארוחת בוקר בסדר גמור. Wifi חינם בחדר באיכות טובה. 5 דקות הליכה מרחוב ירושלמסקה, איפה שעוברים כל האוטובוסים והטראם לכל מקום. (עיר עתיקה, גטו ואתרים יהודיים, מרכזי קניות, שדה תעופה) החסרון היחיד הוא שאין בחדר קומקום. מיני בר אני לא זוכר אם יש.
-
מלון בורשה- עזרה דחופהעדכון-
אופצית ביניים שנוספה היא מלון NOVOTEL
-
מלון בורשה- עזרה דחופהיש כמה NOVOTEL.
אם כוונתך ל NOVOTEL WARSAW CENTRUM אז אני יכול להעיד ששמעתי עליו המון ביקורות טובות ולכן הזמנתי אותו לדצמבר.
-
מלון בורשה- עזרה דחופהתודה על התגובות.
הרגע הזמנתי את נובוטל centrum ומקווה שנהנה.
קודם לכן נרשמתי חינם למועדון של הרשת ACCOR, וקיבלתי הנחה יפה בהזמנה דרך אתר המלון.
-
מלון בורשה- עזרה דחופהדיברתי עם מלון HAMPTON HILTON CENTRE ואמרו שיש קומקום בחדר. אין מיניבר.
-
מלון בורשה- עזרה דחופההיי
אל תתלבטי בכלל קחי את אינטרקונטיננטל. בקשי קומות גבוהות או אם יש לך מוכעדון תקבלי. אם את יכולה לשדרג לחדר דלקס מה טוב. מלון מעולה ,מרכזי,נוח,מפנק.
תהנו
-
מלון בורשה- עזרה דחופההיינו לפני חודשיים בורשה במלון mercure centrum נימצא בכניסה לקניון ומרחק הליכה לתחנת הרכבת.העדפנו אותו על פני הנובוטל (הייתי בו בעבר עם תלמידים)שבו 800 חדרים ...תמורה הגונה לכסף . מאד נהננו.וחברות ברשת אקור אכן מקנה הנחה יפה.
תהנו
-
מלון בורשה- עזרה דחופהלגבי מלון נובוטל, לבקש חדר בקומה גבוהה עם חזית לבית התרבות שממול. הנוף הוא מדהים.
-
מלון בורשה- עזרה דחופההנובוטל הוא מלון מצויין אך ענק. לפעמים יש תורים בהמתנה בדלפק הקבלה לקבלת שירות. התחברות ל wifi במלון היא דרך קוד שמתחלף כל 24 שעות. ההמלצה שלי, כשעושים צק אין, לבקש מראש קודים לכל השהיה.
-
מלון בורשה- עזרה דחופהפותח\ת השרשור כבר הזמין/ה, אבל אולי לטובת אחרים...
אתמול עשינו צ'ק אין ב Hampton by Hilton city center
המיקום מצויין, כמו של המלונות האחרים שהוזכרו (מרקיור, נובוטל סיטי סנטר ומריוט) - כולם קרובים מאד זה לזה, וכולם קרובים לתחנת רכבת/אוטובוסים מרכזית.
ההגעה משדה התעופה פשוטה מאד. אנחנו באנו באוטובוס 175 - מפתח הטרמינל עד התחנה המרכזית שהזכרתי קודם, ומשם מרחק הליכה קצרצר למלון. מחיר הנסיעה 3.40 זלוטי לאדם.
המלון עצמו עונה על הדרישות לגמרי.
קבלה מאויישת, יעילה ואדיבה, 3 מעליות זריזות. החדר סטנדטי: מקלחת, מיטה נוחה מאד, פינת כתיבה, פינת ישיבה, קומקום חשמלי ומצרכים להכנת קפה/תה, מיזוג אוויר, כספת... מעוצב יפה ונקי מאד. ארוחת בוקר משביעה לגמרי.
-
גם אנחנו היינו במרקיור סנטרום לפני חודשיים ,מומלץ