שלום לך ארץ נהדרת!
-
היי סוזיסוזי, תראי איך הפורום התעורר והשתפר לכבודך, כל העכברים הישנונים יצאו מחוריהם כדי לקבל אותך.
האמת, לא קראתי לעומק את כל מה שכתבת, אבל ממה שקראתי מאוד נהניתי. את מצליחה להעביר בנוסף למידע הטכני גם את התחושות והחוויות שעברתם ונשמע שמאוד נהניתם. עוד 5 ימים אנחנו נוסעים לטיולנו הארוך ולכן אני ממש לא פנויה כרגע לקריאה מעמיקה, אבל אעשה זאת בהקדם האפשרי כשנהיה שם.
שתהיה לך נחיתה רכה
יערה
-
שלום לך מספרת נהדרת!הי סוזי, איזה כיף לשמוע אותך שוב כאן.
אני חושבת שכולם יסכימו איתי - היית חסרה כאן מאוד...
כן, שמעתי ועקבתי גם בדיווחים מהצפון הגשום - איזה שלווה לעומת המירוץ והרעש באורלנדו... תחושה נהדרת זו חויינו גם כשהתחלנו באורלנדו, במירוץ עד קצה הגבול, המשכנו לפארקים במערב לאיזון הנפשי שלי, לפני ההמולה של וגאס, וקינחנו בשלווה הפסטורלית של עיירה קטנה וחמודה במיין (גם ביקור משפחתי)
עכשיו זמן התמונות... הספר שלי בתהליך (עזבתי את שיטת האלבומים)
שחררי קצת תמונות שנהנה, שרי -
צרור תודות לכולכם
בוקר טוב
רוי, עירית עם ע', גליה, מג, תאיר, עינב וכולם,
תודה גדולה על הפרגון. מחמם את הלב...
לירית, גלית, תמנע, דליה ורוני, יערה,
תודה, מאחלת לכן הנאה בטיול.
סימה,
הסיכום הועתק מקובץ Word שלי. אם תרצי, אשלח לך אותו בשמחה.
נגה,
הויכוח לא חשוב. עשי מה שמתאים לך.
התכנון והירידה לפרטים גרמה לי הנאה מיוחדת, נהניתי לבקר במקומות בדמיוני וזה לא פגם כהוא זה מההתרגשות של הדבר האמיתי, נהפוך הוא – הייתה התרגשות נוספת כאילו הגעתי למקום מוכר. הרבה שלטים בדרך הזכירו מקומות שכבר ראיתי על המפה, או שקראתי עליהם, או שמישהו הזכיר. זה היה נחמד לנסוע "בסביבה מוכרת".
לטיול הזה לקחתי ספרי הדרכה וגם סיכומים אישיים שלי על המקומות. בספרים לא נגעתי ואת הסיכומים הייתי צריכה רק בשביל הפרטים המדויקים: כתובת, טלפון וכו'. כל השאר היה בראש ובלב.
והפרדוקס החביב הוא שהתכנון המוקדם עוזר מאד בהגמשת המסלול.
תיהנו!
שושי,
הבית על האגם בוורמונט מבחינתי היה פסגת הטיול. נחזור לשם בצורה זו או אחרת...
אלון ועודד,
תודה רבה לכם.
אעביר את הקובץ לסיפורי גולשים בקרוב, וגם טיפים יוכנסו ל-1001 טיפים.
קצת עסוקה בימים אלה... עוד מעט...
רותי,
תודה. את יוצאת בקרוב. שיהיה לך טיול נהדר!
ריקי,
אכן, העושר באגמים ונהרות מדהים.
הגענו לשרשרת האגמים בסופה של נסיעה ארוכה, והיה נחמד שהאגמים ממוספרים בסדר יורד כי אז הילדים חשו בהתקדמות לקראת היעד.
ברכתי אותך גם בשרשור הפרידה שלך, אך לא מזיק לברך שוב: נסיעה טובה לכם!
שרית,
לא הספקתי לברך אותך על שובך ואני מנצלת הזדמנות זו.
תודה לך.
יעל המופלאה,
החלק הכי קל היה לכתוב את הכול. תודה. נדבר...
אורי,
מזג אוויר הוא חלק מהמקום: באורלנדו חם, בניו-אינגלנד גשום.
אני חושבת שהצלחנו לחיות עם שני הסוגים בשלום.
הגשם, למרות שאולי היה נוח יותר בלעדיו, עשה לנו שירות עצום: הנהרות געשו יותר, המפלים שצפו יותר, העצים היו ירוקים יותר. ועל כך יש לשלוח לו תודה...
Mabat,
ברוכה השבה מאלסקה.
החנות הזו באמת חמודה, בדיוק כפי שאמרת: מבחר עצום ומחירים סבירים. קנינו שם פריטים רבים מהקולקציה החדשה.
ש ר י,
אחד השיקולים שלי בהתחלת הטיול באורלנדו היה בדיוק זה: המולה ואח"כ שלווה, כדי לנוח ממנה.
וגם כמובן הסטטיסטיקה של ההוריקנים שלפיה יש יותר הוריקנים באוגוסט מאשר ביולי (ובאמת שנת 2008 פעלה לפיה...).
האמת היא שרציתי להוסיף תמונות, אך המערכת לא הסכימה כי הן גדולות מדי. אני "אשנמך" את התמונות לגודל קטן יותר ואוסיפן בהמשך...
שיהיה יום נפלא וחיובי,
סוזי. -
סוזי -אין כמוך !היה נפלא לקרוא את התיאורים שלך ולהזכר בטיול דומה מאד שערכנו בחודש יוני. לצערי, לא ניחנתי בכושר הביטוי המעולה שלך ולא יכולתי לפרט כפי שעשית את בכשרון רב. אני מסירה בפניך את הכובע ! -
צרור תודות לכולכם
סוזי, איזה תיאור חי ומקסים, כל כך נהנתי לקרוא וכעת עוד יותר קשה לי לחכות עד שגם תורנו יגיע (עוד חצי שנה...)
כל הכבוד על ההשקעה, הנדיבות והרצון לתרום ולשתף,
רויטל -
ברוכה השבה סוזיהמון תודה על התיאור המדהים של הטיול שלכם.
זה ממש מרגיש כאילו היינו שם אנחנו, ועושה חשק לנסוע שוב, במיוחד לניו אינגלנד.
"בגללך" כבר פתחתי את לוח השנה ובדקתי מתי יוצא פסח...אולי הגיע הזמן לקחת את הקטנה לאורלנדו... -
צרור תודות לכולכם
סוזי מדהימה שלנו !
איך שאני נהניתי....................
פשוט, ישבתי וקראתי בהנאה גדולה את הסיפורים (שחלקם היו ידועים לי יותר וחלקם פחות)
אני משוכנעת שהפורום יפיק המון אם הסיפור כולו יועבר ל"סיפורי הגולשים" ושם יתועד גם לטובת הגולשים בעתיד, ולא יעלם עם דפי הפורום.
תודה לך מקרב לב
אורלי -
שוב מדהים איך התפספסנוסוזי יקרה,
נחיתה קלה והתאוששות מהירה.
יש מפגש פורום לתכנן (זוכרת?)
אושרה -
תמונות מאורלנדו
-
עוד אחת מאורלנדו
-
תמונות מבוסטון
-
עוד תמונות מבוסטון
-
בניין משולש גם בבוסטון?
-
תמונות מניופורט
-
נהר המרימק והפלום בניו-המפשיר
-
תמונות מוורמונט
-
תמונות מוורמונטהיי סוזי, כשהית בנסיעה, יום אחד יתבדחנו שניקנה ביחד בית, אני רציתי ליד הפסיפיק, מגי, כמובן במנהטן, חושבת שלא זה ולא זה, האגם מנצח -
עוד תמונות מוורמונט - ברלינגטון
-
תמונה אחרונה מוורמונט - מפעל הדובים בשלבורןאיש די משועמם
מסביר על ההיסטוריה של הדובים במפעל: מהדובי הקדמון ועד החדיש ביותר...
-
Whiteface Mountain