אביב 2017 - עזרה בבקשה
-
שלום לכום,
אנחנו משפחה של 5 נפשות , זוג הורים ו3 ילדים שבאביב יהיו בגלאים 15.5,11.5,5.5
אנחנו נוסעים תמיד בחודש יוני מאילוצי עבודה , אבל מבחינתי זו גם התקופה המושלמלת לנסיעה. בדרך כלל נוסעים לכ11-12 ימים. בשילוב עם חג שבועות.
השנה לצערי יהיו לנו רק 7 או 8 ימים.
אני מתלבטת בין סלובניה לאלפים הצרפתיים. (הצלחתם להלהיב אותי השנה עם כל סיכומי הטיול פה...)
ההתלבטות הינה בעיקר בנושאים הבאים:
1. חייבים כמה שיותר אטרקציות . הילדים הגדולים לא אוהבים נופים, טבע, ועיירות.
רוצים מגלשות הרים, פארקי מים, פארקי חבלים וכו'.
2. השנה נצא מוקדם, חג שבועות נופל ב30 למאי השאלה אם זה מועד טוב לאלפים הצרפתיים? או שקצת מוקדם מידיי ורוב הרכבלים יהיו סגורים? (כמטיילים קבועים של חודש יוני אני מכירה מקרוב את הנושא...)
3. טיול יחסית קצר. רק כשבוע. ולכן כוכב אחד כנראה.
4. הפרשים בין מחירי טיסות. היות ובקרוב יפתחו את מכירת הכרטיסים באיזי ג'ט ואני מהמקדימים בהזמנות. אני מנסה לקבל החלטה כדי לנסות להשיג מחיר טוב לז'נבה.
להבנתי לסלובניה אין לאו קוסט לשדה מספיק קרוב.
אשמח לכל תגובה מחכמי הפורום

תודה
-
אביב 2017 - עזרה בבקשהלאלפים הצרפתיים קצת מוקדם מדי.
אבל מעבר לרכבלים---האם זה בכלל היעד המתאים לכם?
(גם סלובניה לא בטוחה שעונה על הצרכים שלכם )
"חייבים כמה שיותר אטרקציות . הילדים הגדולים לא אוהבים נופים, טבע, ועיירות.
רוצים מגלשות הרים, פארקי מים, פארקי חבלים וכו'"
בכלל לא בטוחה.
בכל מקרה רוב הפעילויות האלו לא רלוונטיות עדיין ביעדים האלפינים בתאריכים של סוף מאי ותחילת יוני, ואם כן מאד בקטנה ובסופי שבוע בשעות מוגבלות.
-
אביב 2017 - עזרה בבקשההיי יונית. תודה על התגובה. היות והיינו כבר ביער השחור,צפון איטליה, אוסטריה... חשבתי על היעדים הללו שציינתי, ולהבנתי באלפים הצרפתיים יש מגלשות הרים ופארק חבלים. אשמח לרעיונות נוספים אם יש. לגבי המועד , רוב האתרים במקומות שהיינו היו פעילים בחודש יוני, רק בשעות מצומצמות יותר. והמקומות שסגורים הם בעיקר קרחונים ופסגות מאוד גבוהות. (פספסנו את המרמולדה, הקרחון ליד קפרון, קרחון שטובאי ... ) אבל בגדול שאר האטרקציות היו פתוחות... בכל מקרה אם יש רעיונות נוספים אשמח לשמוע
-
אביב 2017 - עזרה בבקשהכל הפעילויות האקטיביות (מגלשות, חבלים) פחות רלוונטים לחודש מאי.
בדקי מול מדגם של אתרים- והתוצאה די בולטת לעין.
מסלולי טבע אפשר גם במאי (ואפילו באפריל) אם לא עולים להרים הגבוהים אלא נשארים במפלסים של האגמים היותר נמוכים.