שאלה בענייני קפה
-
הי,
לקראת הטיסה (רומניה), רציתי להתייעץ -
1. האם מותר לקחת במזוודה לטיסה מיכל גז קטן לגזייה (לטיול בטבע), או שלא מאשרים ?
2. קראתי שבכל המלונות שהזמנתי אין ערכת קפה בחדרים. בנסיעה האחרונה קנינו ביוון קומקום וכך פתרנו את הבעיה. האם לדעתכם זה "עובר בשלום" מבחינת צוות המלון/ כללי התנהגות וכו', או שעלול להיתקל בסירוב?
תודה !
-
שאלה בענייני קפהאנחנו תמיד לוקחים קומקום חשמלי קטן במזוודה. אף פעם לא הייתה בעיה מצד המלון.
מיכל גז אסור לקחת לטיסה.
-
לאאסור לקחת מיכלי גז בטיסות בכל רחבי העולם. אתה יכול לקחת גזייה ללא המיכל, ואז לחפש מיכל בהגעתך. נראה לי שיותר קל זה פשוט ללכת ולקנות קפה כשרוצים (בהנחה שאתה בעיר, כי הזכרת בהתחלה טבע ואז פתאום דיברת על הקפה במלונות).
-
שאלה בענייני קפה- שלום גיולי !
- בכמעט כל המלונות שהיינו לפני חודשיים ברומניה הייתה ערכת קפה / תה , ראי בתמונות .
- אומנם לקחנו איתנו קומקום חשמלי לטיולים 0.75 ליטר אך השתמשנו בו רק בבית מלון אחד .
- אם לא תבקשי מהצוות סוכר ועוגה, לא נראה לי שמישהו יבדוק מה אתם עושים בחדר.
- בסופרים ליד הקופות תמצאו שקיות קפה ALL IN ONE - הכל בפנים , שצריכים רק מים חמים והנס מוכן .
-
שאלה בענייני קפהכדאי לשים לב לכך שלקומקום חשמלי יש הספק גבוה ולכן חובה שתהיה הארקה. אם רוכשים קומקום בארץ נדרש מתאם חשמלי שכולל הארקה.
-
שאלה בענייני קפההייתי ברומניה וקניתי מזלג חשמלי אבל גיליתי שממש לא היה צורך.
טיב הקפה ממש הפתיע אותי, אם אתה אוהב אספרסו או קפוצ'ינו ברמה מאד טובה יש בהרבה מקומות אפילו בדוכנים ותמיד אפשר לעצור באיזה מקום ולשתות קפה.
אם אתה נוסע לבוקרשט יש שם סטארבקס.
-
שאלה בענייני קפהתודה לכל המשיבים, עזרתם לי
חשוב במיוחד לדעת שאסור לקחת את מיכל הגז בטיסות.ג'ולי