ציוד לדרום הודו
-
היי אשמח לשמוע את דעתכם לגבי נעליים וציוד הכרחי... בעיקרון ממה שאני הבנתי דרום הודו היא פחות טראקית. העונה היא חמה... ובעיקרון אני לא בונה על טראקים בכלל, אולי ייצא משו, ובצפון אולי אני אהיה סבהכ חודש..
האם לדעתכם אני צריכה נעלי טיול טובות כאלה או משמספיק משהו סגור שנוח לי ללכת איתו? וסנדלים שורש? או אפילו משהו פשוט יותר
כל אופן..תעזרו לי קצת אני אבודה...אהה ואני טסה בסביבות נוב -
ציוד לדרום הודואם את לא מתכננת טרקים כלל. הייתי הולך ומשקיע בסנדלים טובים דווקא לא שרש אלה משהו שנותן תמיכה יותר טובה לרגל. או לחלופין שילוב של סנגלי שורש ונעלים חצאיות שכן יתיאמו לטיולי יום קצרים וכו'.
אני מציע לך לשאול בפורום אסיה ולשאול מה אנשים ממליצים לדרום הודו מבחינת ציוד אם את לא מוצאת שם תשובה מספקת מציע לך לשאול מה התנאים (מזג אוויר וכו') ומה עושים ולחזור לפורום הזה עם שאלות יותר ממוקדות עם הסבר יותר נרחב של התנאים.
לצפון הודו כן הייתי ממליץ על נעלים סגורות כי קריר בלילות. (אם מתכננים לטרק אז בכלל הייתי ממליץ להשקיע בנעלי טיול רציניות)
סתם סיפור, שאני עשיתי טרק בצפון הודו טייל בריטי (שהיה בקבוצה מאורגנת) שבר את הרגל באמצע המסלול מוקף הרים גבוהים מסוק (של הצבא ההודי) לא הצליח לבוא לחלץ אותו לבסוף חילקו אותו על חמור. מיותר לציין שמהלך הדרך הוא התאלף כמה פעמים מהכאב. נכון ששבר שום נעל לא תעזור אבל אותו סיפור יכול להיות עם נקע ונקע נעל טובה יכולה למנוע. -
ציוד לדרום הודוממה שאני יודעת.. חם בדרום.. ובלי שום קשר עדיף שיהיה נעלים סגורות
אם אני אהיה בצפון זה לחודש בסביבות אפריל ככה שאני יודעת שיהיה קר וזה בסוף הטיול כבר..
ושורש לא נותנים תמיכה? או שהמוכרים בחנויות סתם מוכרים לי בולשיט.?
הוא אמר בולם זעזועים וכאלה..לא סופג זיעה וכו וכו
אבך תודה בינתיים:] -
ציוד לדרום הודושרש נותנים תמיכה, אבל האיכות שלהם בינונית לדעתי.
למשל Chaco הרבה יותר טוב, אם כי יותר כבד ויותר יקר.
למה דווקא סגור להודו? אף אחד לא הולך עם נעלים סגורות בהודו למעשה כולם הולכים עם כפכפים בקנו שם בשקל.
ומוכר שאומר לך שבסנגלי שורש לא תזיעי או שהסנדל לא יהיה מסריח (קצת לא בטירוף) וכו' משקר או שהוא פשוט לא מבין כלום בציוד טיולים.
אין מה לעשות זה פלסטיק ושילוב של זיעה מהרגל והלכלוך מהסביבה יוצר את הריח. (זה נכון לכל הסנדלים עם בסיס פלסטיק או חומר דמוי גומי)
יש לי שורש אבל יש לי גם chaco ההבדל בניהם בהליכה ארוכה הוא שמים וארץ.
יש גם ל KEEN סנדלים מעולות. -
ציוד לדרום הודותודה על התשובות:]
מה זה KEEM? אני לא מכירה...
ולגבי נעליים סגורות.. יש את הצפון שקר בו במרץ אפריל
ולא דעת אולי למסיבות גם:] -
ציוד לדרום הודוצירפתי את אתר החברה.
יש בלמטייל לדעתי. -
ציוד לדרום הודו