עצות מהבולגרים החביבים
-
שלום לכולם. אז לאחר שחיפשנו יעד נחמד ולא יקר לאוקטובר, ולאחר העצות שלכם החלטנו לנסוע לסופיה, קראתי את סיפורי הטיול המקסימים שלכם ובכל זאת יש לי מספר שאלות. אנחנו זוג בני 40 פלוס. נוסעים ל5 ימים מלאים לסופיה, החלטנו על 3 ימים בעיר ויומיים בחוץ או להפך. רצינו לשאול מספר שאלות 1. לאן כדאי לנסוע כשיוצאים מהעיר, אנחנו מאוד מתלבטים והאם כדאי, תחבורה ציבורית, מונית, או חברה שמארגנת טיולים. 2. חשבנו לנסוע להר ויטושה, ההסברים שמצאנו קצת לוקים בחסר, הבנו שיש רכבל סגור ורכבל כיסאות, האם הם מעלים להר למיקום שונה, כלומר אם אנחנו מעוניים להגיע למקום מסויים עלינו לבחור באחד מהדרכים. 3. חשבנו לטייל בהר בנהר האבנים ובמפלי בויאנה, האם זה הגיוני? קרוב? האם יש מפה? מסלול? מהיכן כדאי להתחיל. 4. חשבנו לקחת טיול סוסים יומי. מישהו ניסה? ממליץ? תודה רבה מראש על התשובות. עצות וטיפים נוספים, יתקבלו בברכה. תודה רבה דנית.
-
עצות מהבולגרים החביביםלעניין טיולי יום מסופיה, אני נסעתי עם החברה המעולה הזאת למנזר רילה. יש להם טיולי יום נוספים למקומות אחרים.
לגבי טיול סוסים - אני מכירה מקרוב ואישית את החברה של בוץ' אבל הם פעילים בבורובץ (כשעה נסיעה מסופיה). הם אמינים וכייפים. באתר שלהם אמנם יש התייחסות לטיולים רציניים של כמה ימים אבל אפשר לכתוב להם ולבקש לארגן יום רכיבה בבורובץ.
אלונה
-
עצות מהבולגרים החביביםאלונה תודה רבה, דרך אגב הסיפור שלך טיול פרידה ריגש אותי עד כדי דמעות.
-
עצות מהבולגרים החביביםתודה דנית

-
עצות מהבולגרים החביביםאני מתפרצת לשרשור כי גם אני עושה טיול דומה לסופיה עם גיחות למספר אתרים
אלונה, אשמח לשמוע אם בחברה המומלצת שלך יש צורך בהזמנה מראש
מצאתי שתנאי הביטול שלהם הם מאד נוקשים
אנחנו מעונינים בכמה טיולים איתם
נרשמנו גם לטיול החינמי של טעימות האוכל מצרפת את הקישור אליהם סיור אוכל בסופיה
תודה
ירדן
-
עצות מהבולגרים החביביםירדן אני נרשמתי מראש ואם אני לא טועה, גם שילמתי דרך האתר. יום לפני הנסיעה כתבתי להם לוודא שהכול בסדר.
-
עצות מהבולגרים החביביםאלונה תודה רבה
הפוסט שלך על סופיה ראוי להיות מודפס כסיפור קצר - הזכיר לי סיפור של או הנרי
דמעתי איתו מאד
ושוב תודה על מה שאת
ירדן
-
עצות מהבולגרים החביביםעכשיו אני דומעת. תודה יקירתי. מאוד מאוד מקווה שתאהבו את סופיה כמוני.
-
עצות מהבולגרים החביביםאלונה
אנחנו הולכים איתך בסופיה עקב בצד אגודל ואפילו לחנות של "המכשפה " נבקר בעיקבותייך
תודה
-
עצות מהבולגרים החביביםמסכימה עם כל מילה של ירדן בקשר לסיפור שלך אלונה.