המסלול
-
שלום לכל הטיילים הוותיקים,
חשבתי על מסלול שמבוסס על ביקור לפני תשע שנים, וניסיון להבין משהו מעשרות העצות על העונה הנוכחית (אני מתכוון לטוס עוד שבוע):
בנגקוק- ארבעה ימים (מקדשים, בית ג'ים תומפסון, פארק לומפיני. בלי קניות: זכור לי שכל השווקים הם בעצם זהים מבחינת סחורה, ושהיא לא משהו). הלינה בקווסאן (יש המלצה למלון ברמת שלושה כוכבים, או שהכל שם זה רק גסטהאוסים מעופשים?);
קנצ'נבורי- שני לילות, ולאחר מכן חזרה ללילה נוסף לבנגקוק;
צ'אנג מאי- שני לילות, ולאחר מכן טיול של שני לילות, או חלופין: שני טיולים יומיים שבסוף כל אחד מהם אני חוזר לצ'אנג מאי;
פאי- חמישה לילות;
צ'אנג ראי- שלושה לילות (אפשר לטוס ישר מפה לפוקט?);
פוקט- חמישה לילות;
קוסמוי- ארבעה לילות;
קופנגאן- שלושה לילות;
פאטיה- שישה לילות;
בנגקוק- שני לילות, וכנראה שטיסה חזרה לישראל...
מה דעתכם?
-
המסלולהפוך גוטה הפוך.....אתה נכנס ויוצא מבנגקוק, שלא לצורך.
תטוס ישירות לצפון: לצ'אנג ראי או צ'אנג מאי, תסיים את מכסת הימים, טוס משם לפוקט, אח"כ טיסה לקוסמוי ומעבר לקופנגאן, טיסה מקוסמוי לבנגקוק ומעבר ישיר לפאטייה, טיול קצ'נבורי וחזרה לבנגקוק, למכסת המים הנותרת.
-
המסלולבהחלט מסכים עם M_S
ראשית אין טיסהמציאנג ראי לפוקט
רק מציאנג מאי תאי אייר או אייר אסיה.
ושנית חיסכון של לפחות חצי יום בכל כניסה לבנגקוק
-
המסלולאז למה לא טיסה מקוסמוי ישירות לפאטיה? ולמה לא להתחיל מבנגקוק? הרי אפשר בקלות לבלות בה כמה ימים, וזה נשמע מתיש לרדת מטיסה של יותר מעשר שעות- כדי לעלות מיד לטיסה נוספת.
-
המסלולאתה צודק גם אני מגיע עייף אחרי טיסה ונשאר בבנגקוק מה שתעשה תהפוך את המסלול בצפון תטוס מבנגקוק אחרי 4 ימים לצאנג ראי תמשיך לפאי משם לצאנג מאי ומשם תטוס לפוקט .זה הרבה יותר הגיוני .
-
המסלולזה נשמע יותר לרוחי... חשוב לי לציין שיש לי זמן, אז האם ניתן להכין מסלול של חודשיים לתאילנד?
-
המסלוללחודשיים תצטרך להוציא ויזה מראש בשגרירות תאילנד שנותנת ויזה ל 60 יום ואז תוכל לעשות מסלול מקיף יותר .
-
המסלולידוע איציק, וייעשה; אבל האם זה מוגזם חודשיים בתאילנד בלבד?
-
המסלולממש לא. אפשר להיות בתאילנד גם שנה ועדיין לא לראות את הכל.יש הרבה מה לראות ולחוות בתאילנד אל תדאג.
-
המסלולבחודשיים אתה יכול להתמקם במקומות שאתה אוהב בלי לחץ-תאילנד האמיתית