קוד לבוש בכנסיות באיטליה
-
אני טסה בעוד מספר ימים לאיטליה. הבנתי שיש ללבוש לבוש צנוע בכנסיות. האם מותר ללכת עם סנדלים או רק נעליים סגורות? מה לגבי חולצות קצרות? תודה -
קוד לבוש בכנסיות באיטליה:Reלגבי סנדלים אני לא יודעת, אבל ההתייחסות היא כמו בבתי-כנסת, בהבדל אחד: בכנסיות נכנסים ללא כיסוי ראש. כ''כ לא רצוי ללבוש חולצות בטן או להכנס כתפיים חשופות אובמכנסיים קצרים. -
קוד לבוש בכנסיות באיטליה:Reיותר מחמיר מ''לא רצוי'' אסור לא מכובד ולא מכבד. בחלק מהכנסיות גם לא יאפשרו כניסה בצורה זו. חולצה עם שרוול קצר- תקינה, מכנסים כלשהם (לא קצרים ,לא חצאיות מיני) לא גופיות, לא חולצות בטן, בלי בגד ים. תחשבי שאת הולכת להיפגש עם ההורים הפולנים של החתן -
קוד לבוש בכנסיות באיטליה:Reשלום לך כנוצריה אני יודעת שאפשר להכנס לכנסיות עם חולצות שרוול קצר ולא כתיפיות מכנסיים קצרים לא בשום אופן חצאית קצרה גם אסור לגבי הסנדלים מותר להכנס לכנסיות עם סנדלים אין איסור לגביהם. חופשה נעימה ומהנה -
קוד לבוש בכנסיות באיטליה:Reהי קרן! חזרנו מאיטליה לפני כשבוע ובשני מקרים לפחות נתקלתי בכך שנשים מקבלות שכמיה מבד דק כדי לכסות על הגופיה.מדובר בדואמו גדולים בהם יש שמירה בכניסה (מצורפת תמונה). במקומות קטנים יותר יש סיכוי שיבקשו לצאת מנשים עם גופיות.חולצות קצרות הן בסדר גמור.לגבי סנד -
קוד לבוש בכנסיות באיטליה:Reאסור גופיות או חצאיות מיני