טיול שלכת
-
הי!
אני מגיעה לניו יורק מאמצע עם סוף ספטמבר והייתי רוצה לשלב טיול שלכת במסלול שלי. האם זאת כבר העונה? או שזה מוקדם מידי?
תודה!
-
טיול שלכתבשבועיים האחרונים של ספטמבר, אם תעלי לאיזור Vermont תוכלי לראות
את "פיק" השלכת באיזור. לניו-יורק והסביבה השלכת תגיע רק באיזור אמצע
אוקטובר.
-
טיול שלכתיש דרך הגיונית לשלב נסיעה למפלי הניאגרה ממנהטן עם טיול שלכת כלשהו?
-
טיול שלכתשלום
חשוב לשמוע תאריך יציאה מניו יורק לניאגרה,כמה ימים יש בקופה ומה קורה אחרי הניאגרה?
מוני
-
טיול שלכתתאריך יציאה ממנהטן 25/9 (יום ראשון) חזרה בשאיפה להיות חזרה במנהטן ביום רביעי בערב באותו שבוע
-
טיול שלכתהאם יש נכונות לטוס באחד הכיוונים? אולי אפילו בערב לפני?
-
טיול שלכתלא תכננתי... אבל לא פוסלת...

-
טיול שלכתאם טסים בראשון בבוקר או אפילו בשבת בערב, אז נשאר מספיק זמן לטיול נחמד מהניאגרה בחזרה לניו יורק, אפשר אפילו לחזור דרך ורמונט, אפשר גם לאדירונדקס.
-
טיול שלכתיש אופציות נוספות? למשהו קרוב יותר למסלול?
-
טיול שלכת+ תמונות להמחשת תאריכי ספטמבר באדירונדאקבתאריכים הנקובים, ובהקצבת הימים להלוך וחזור למפלים ,ללא טיסה מבאפלו בכיוון אחד,קשה לשלב אזור שישפוך צבע משמעותי.
בתאריכים המדוברים יש אפשרות ליהנות משלכת בשלביה הראשונים במערב האדירונדאק על כביש 28 מערב משם קיבלנו לא אחת אישור להנאה מסוף ספטמבר.
והנה דוגמאות ל21/9-22/9 בכבישי לב האדירונדאק.
את כמובן יכולה לראות את התאריכים על גבי התמונות.
מוני
-
טיול שלכת+ תמונות להמחשת תאריכי ספטמבר באדירונדאקהאם ישנו אתר שחוזה את תאריכי השלכת בהתאם למזג אוויר של שנה ?
-
טיול שלכת+ תמונות להמחשת תאריכי ספטמבר באדירונדאקלפני יום הגולשת ריקי 5 צרפה באחת מתגובותיה לינקים לאתרים שקשורים בנושא.
http://forum.lametayel.co.il/forum_threadt/frm_id-43/msg-433 0903/srch-#msg_4330903
מוני
-
טיול שלכת+ תמונות להמחשת תאריכי ספטמבר באדירונדאקתודה מוני.
אני כנראה פספסתיאת הפוסט.
רותי