ברלין אם ובת
-
שלום לכולם.
כמו לפני כל טיול, מתייעצת איתכם...
כרגע בתכנון טיול הפתעה עם ביתי המשתחררת מצה"ל בחודש נובמבר.
חושבת על ברלין.
מחפשת מלון מרכזי וטוב בדרגת 3 כוכבים.
אני אוהבת את רשת מלונות IBIS ואשמח אם יהיו המלצות גם למלון מרשת זו
תודה רבה לכולם
-
ברלין אם ובתממליץ על: Novotel potsdamer platz.
המלון דרש לחייב את חשבוננו עם ההגעה.
המלון בדרגת שלושה כוכבים אך החדרים ענקיים ונוחים והמחיר מעולה. ארוחת הבוקר יקרה מידיי (15 אירו לאדם מבוגר וחינם לילדים) ויש להמתין זמן רב מידיי לשירות. המיקום לא רע וליד המלון תחנת S-Bhan ואוטובוס שימושי. תחנת המטרו איננה קרובה במיוחד.בסמוך סופרמרקט Lidl
בסמוך למלון מלון ibis זול אף יותר.
-
ברלין אם ובתהיי גם אני הייתי לפני מספר חודשים בברלין עם הבת שלי בגיל קצת יותר מהבת שלך, שהיינו במלון נובוטל מרוחק מהעיר ב-15 דקות הליכה מצאנו תוך כדי הליכה מלונות שהיו יותר קרובים. במלון נובוטל לא אכלנו א. בוקר ממול המלון היה בית קפה שאכלנו שם א. בוקר לא יקר בכלל. מצאתי את מלון פארק אין שממוקדם ממש במרכז מלון יפה נראה לי 4 כוכבים כשאגיע שנית אקח אותו איך שיוצאים מהמלון את במרכז רכבות חנויות והכי כייף פריימרק.
-
מלון IBIS מומלץ מאד בברליןגם אנחנו היינו בברלין בהרכב אמא ובת
התארחנו במלון איביס באלכסנדרפלאץ - מלון 3 כוכבים נהדר, נקי מאד, כולל ארוחת בוקר ובמחיר פשוט מצוין (בערך חצי מהמלונות האחרים בסביבה). המלון במרחק של כמה דקות מכיכר אלכסנדרפלאץ שם יש תחבורה ציבורית, מרכזי קניות והמון אוכל ומשם ניתן להגיע גם ברגל לאתרים רבים וגם בתחבורה ציבורית לכל רחבי ברלין. גם אוטובסים 100 ו- 200 קרובים מאד.
ממליצה עליו בחום (פעמיים היינו בברלין בהרכבים שונים ובשני הפעמים התאכסנו במלון זה).
תהנו
-
מלון IBIS מומלץ מאד בברליןתודה לכולכם
למעט קניות (בכל זאת עם בת אוהבת קניות), מה עוד אפשר לשב בטיול בן 4-5 ימים?