ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אושוואיה

פורום דרום אמריקה
    3
    4
    4555
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Shahaf_3644429
      Shahaf_3644429 נערך לאחרונה על ידי

הייי, חברה ואני טסות לבואנוס איירס ב5 לפברואר.

אנחנו שניה מלסגור כרטיס ואני תוהה האם כדאי להזמין מעכשיו כרטיס טיסה לאשוואיה או לחכות ולקנות מחברה אחרת חיצונית.. ואם בכלל כדאי ללכת על זה,

אני קצת חוששת מזה בעיקר בגלל המזג אוויר שם אם סביר לטייל שם בפברואר ואם כדאי לקחת את הסיכון ולקנות כרטיס מראש?

מה אומרים ? תודה למתייחסים 🙂 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • keves160
        keves160 נערך לאחרונה על ידי

אושוואיה

באושוואיה מזג האוויר יכול להשתנות מרגע לרגע גם בקיץ. היה לנו יום אחד שהתחיל בשמש, עבר לסופת גשם נוראית, חזר לשמש חזקה במיוחד שייבשה את כל הבגדים הרטובים לגמרי, ובלילה ירד שלג בכל הפסגות ליד והטמפרטורה צנחה לאפס.

בכל אופן, אין בעיה לטייל בפברואר באושוואיה, מניסיון. אבל כדאי להתחיל ממנה אם את מגיעה ליבשת בפברואר, ואז לעלות בהדרגה צפונה, כדי לסיים את החלק הדרומי לפני שהקיץ נגמר.

לגבי כרטיס טיסה - את יכולה לבדוק מישראל מה רמת המחירים בחברות התעופה השונות. היום הרי אפשר להזמין טיסות באינטרנט, אין סיבה להגיע לדרום אמריקה בשביל לברר מחירים.

• ניתאי א
          ניתאי א נערך לאחרונה על ידי

אושוואיה

אני מודה שאושוואיה פחות הרשימה אותי למרות שהייתי שם הרבה זמן. אין הרבה מה לעשות שם אם לא עושים את הטרקים שמסביב לאושוואיה שאליהם צריך לצאת עם ציוד לטרקים. בפברואר יכולים להיות ימים גשומים רבים וממש לא כיף לצאת שם לטרקים כשיש גשם כי אז כל מקום הופך לwet-land.

• keves160
            keves160 נערך לאחרונה על ידי

אושוואיה

מזג האוויר הוא עניין של מזל. אנחנו היינו שם בסוף ינואר ותחילת פברואר, כשלושה שבועות (נתקענו שם בגלל כל הארגון של השייט לאנטארקטיקה וחזרנו ליומיים לאושוואיה בסוף פברואר כשהשייט הסתיים). פה ושם ירד גשם, אבל רוב הזמן היתה שמש יפה. עשינו כמה וכמה מסלולים באזור, ורק באחד נרטבנו.

בעיירה עצמה אין הרבה, אבל הטבע מסביב נהדר. יש לומר שהמטיילים הולכים כולם לאותם מקומות בדיוק ולא סוטים מהם אפילו במילימטר, וחבל. יותר כיף לשוטט ולגלות לבד. אנחנו, למשל, מצאנו מפל נהדר ממש בתוך העיר, בחלק שלה שאין בו אף תייר, סתם כי שוטטנו ברגל.

תמונות מהעיירה והאזור (שימו לב שיש עמוד שני):

http://yael.haoneg.com/general/607

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון