ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

Dionysos Hotel - דיוניסוס - חוות דעת

פורום נופש ביוון, קפריסין ובולגריה‎
    7
    8
    7383
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • cohenrap
      cohenrap נערך לאחרונה על ידי

היינו בדיוניסוס (Dyonisos) בין ה 31.8 עד ה 4.9 (ראשון עד חמישי).
      בבירור היינו אחרי שיא העונה והלון היה בתפוסה חלקית.
      החדר היה מצוין עם מרפסת עם נוף לים. המזגן קירר את החדר תוך 10 דקות מההפעלה ואפילו הצלחנו להצטנן בלילה. באמת שאין סיבה להשאיר את המזגן דולק כל היום כשאתם לא שם ולזהם את הסביבה.
      האוכל היה מעולה. במסעדה העותמנית היה ממש מדהים. המסעדה האיטלקית היתה תפלה, נראה שעדיף לדבוק באוכל המקומי (למרות ששמענו טובות גם על המסעדה הצרפתית). השירות בכל המסעדות היה איטי אבל מפנק (מלצרים נחמדים). בבופה המרכזי מומלץ לדבוק באוכל הטורקי (המנות הראשונות שכמעט כולן בשריות מהממות) וכך גם בקינוח. המנגל בחוץ היה מעולה כל ערב. אני ממליץ להתרחק מהמנה העיקרית בפנים (יש מספיק אוכל בלעדיה והיא עשויה כמו במלון 3 כוכבים בארץ מבשר כלשהו מבושל עד שהוא קשה כמו סוליה, ככל הנראה בשביל לרצות את הקהל המזרח אירופאי). כנ"ל עוגות הקצפת המזעזעות. לעומתן יש מבחר של בקלאוות מ10 סוגים שעשויות מדהים. בכל הארוחות הוגש מבחר לחמים עצום ומעולה.
      כמעט כל היום מוגש גם אוכל ליד הבריכה (פירות, פסטה עם רוטב, צ'יפס ופידה שהוא המקבילה התורכית לפיצה).

חוף הים מרוחק כ 200 מטר מהמלון ויש בו בר / מסעדה גם כן.

5 מגלשות מים ומגלשת אבובים מטורפת (חובה לנסות כמה פעמים) מאחורי הבריכה.

חדר משחקים עם באולינג, משחקי וידאו, וסנוקר - כולם בתשלום.

חמאם תורכי קלאסי (חדר חמאם, סאונה יבשה, סאונה רטובה) בחינם (תתעקשו להיכנס פנימה, אם שואלים את מי שבכניסה הוא יתעקש למכור לכם מסג', נחמד אבל יקר).

הבר של הלובי פתוח עד 2 ומגיש גם קפה תורכי (יש לידו, אם אין להם כוח אפשר פשוט להכין לבד). מחוצה לו יש עוד בר בסגון תורכי / ערבי עם מלצרים (שמגישים דברים מהבר של הלובי).

הדיסקו די רועש אבל אם אתם בעניין של ריקודים הוא אופציה סבירה (רווקים - שימו לב שהבחורות האירופאיות החצי ערומות שרוקדות אל תוך הלילה בדרך כלל קטינות ואפשר לראות אותן בארוחת הבוקר עם אמא ואבא).

בסה"כ היה מעולה ומומלץ בכל פה. מחוץ לעונה כמובן (גם עלה 200$ פחות משבוע קודם). במקור תכננו לבקר בסידה ובקניון הקופרולו שנמצאים קרוב אבל נהנו כל כך במלון שלא היה לנו חשק לצאת להסתובב בחום הכבד.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • yellowking
        yellowking נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה על חוות הדעת.
        • cfirc
          cfirc נערך לאחרונה על ידי

גועל נפש !!!! של מלון
          יחס לישראלים גרוע ומחפיר
          בזבוז של כסף - להתרחק כמו מאש !!!
          במלון כמעט ואין ילדים , יש הופעה כל ערב (בדרך כלל ברוסית) של בחור שמפעיל את הקהל.

דוגמאות :
          1. חדרים - קיבלתי מגבות קרועות - מבחינתם לא צריך להתקלח כל יום הם משאירים את המגבות הישנות - אותו דבר לגבי סבון ושמפו
          בשמפו היו גושים מגעילים .
          המזגן בחדר מתכבה ב00:00 בלילה , ובצהריים ואין אפשרות להדליקו - חם מוות בחדר
          2. אוכל - אם הייתי יכול להקיא על השולחן זה מה שהייתי עושה .
          מתוקים הם עושים טוב - בקלוואה - פצצה
          שתיה יש בבריכה ובלובי , קולה פנטה ומיים - כוסות מלוכלכים בטירוף
          קיבלתי כוסות עם אודם ושאריות קפה .
          זה מלון הכל כלול - הם לא מתאימים את כמות האוכל לכמות האנשים במלון , כך שיכול להיות שתשאר רעב .

3. יחס -
          ישראלים מקבלים יחס גרוע , המקומיים מגמגמים באנגלית - ולא מבינים מילה ממה שאתה אומר , אלכוהול ברמה גרועה (לא מניסיון)
          4. אקססוריז
          בריכה - יפה אבל אי אפשר לשחות קפואה !!!
          מגלשות מיים - יש שלוש מגלשות שפועלות כ- 3-4 שעות סה"כ
          מסעדות - אין אפשרות להכנס רק אם הזמנת מראש ומגיעה מסעדה אחת רק אם אתה נמצא במלון 5 לילות .
          יש בחור טורקי בשם שוקי - שהוא המדריך הוא שקרן לא להאמין לו
          לוקח המון כסף על טיולים מאורגנים ששוים ל ... (לדוגמא אמר שטרקטורונים זה 3 שעות סה"כ זה שעה+ , אמר שחדר אוכל פתוח עד 2:00 בלילה - נסגר ב-00:30) .

לא הזכרתי כאן הכל אבל השקעתי 10 דק' כדי שעוד ישראלים לא יעשו טעות כמוני .
          אגד סגרתי דרך הדקה ה-90 הטיסה הלוך נדחתה ב- 3.5 שעות וחזור הוקדמה בשעתיים
          כך שהגעתי למלון ביום ראשון בלילה בערך ב00:00 שעון מקומי ויצאתי מהמלון בשעה 06:50 בבוקר ביום חמישי .
          בקיצור - עזבו אותכם לא הייתי חוזר לשם - זה בטוח
          לא בעבור כל סכום - אז שיהיה בהצלחה במציאת מלון אחר !!! Cool

אני רק אציין שזו החוויה שלי מכל הארוע . ומי שמעוניין ללכת אז שיהיה בכיף !

• tipoeli
            tipoeli נערך לאחרונה על ידי

להתרחק כמו מאש!!!!!!!
            כל מילה נכונה, גם אנחנו חזרנו מחופשה משפחתית מבאסת בדיוניסוס .
            לדעתי 2 כוכבים זה מחמאה למלון!!!!
            אוכל על הפנים - פשוט מגעיל (גם אותי חינכו שאסור להגיד מגעיל על אוכל - אבל במיקרה הזה אין מילה אחרת) הילדים לא אכלו כלום רק לחם וקינוחים, אנחנו הסתפקנו בסלט ירקות (טוב לדיאטה) אבל גם פה מצאנו תולעים בתוך הצלחת - אני נשבע אני לא מתלוצץ או מגזים.

חדר אוכל- מלוכלך... כשנגמרות הצלחות אז פשוט אין צלחות,כשנגמרות הכוסות אז פשוט אין כוסות ,כשנגמר החלב אז פשוט אין חלב - פשוט כל הקודם זוכה.
            ילדים- אין פעילות או מופעים לילדים בערב (אין בכלל צוות בידור במלון)- פשוט שיעמום!!

המלון משווק ע"י השטיח המעופף - והגיע הזמן שיפסיקו למכור חופשות לכאלה מלונות (בפרט למלון הזה)- מבטיחים גן-עדן ומקבלים שוק

תקשיבו אנשים :לא להתקרב....אין לכם מה לחפש במלון הזה!!!!!!

ראו הוזהרתם !!!!
            • amitmishan
              amitmishan נערך לאחרונה על ידי

חזרנו משם היום- 11.10.09
              המקום זוועה - ממש אבל ממש לא להתקרב !!!
              זה נשמע מצחיק ואולי אפילו לא יאומן, אבל הינו רעבים שם.
              למעשה הם לא מגישים בכלל בשר, הם מצאו פתרון חביב וזול:
              בדיוק בשעה שבה מתחילה ארוחת הערב מופיע טורקי אלגנטי עם מגש בשר לא מזוהה (נראה כמו קציצות לוף) ונעמד ליד הגריל
              כמובן שמיד נוצר תור של קרוב ל-50 איש, 80% מהאורחים מתייאשים ומנסים לשבוע מסלטים ולחם, בארבעת הימים שהייתי שם לא הצלחנו להגיע לגריל אפילו פעם אחת.
              לילדים אין שם כל התייחסות, חוץ מכמויות עצומות של צ'יפס שאותם הם מגישים בוקר-צהרים וערב המגלשה פתוחה שעה-שעתיים בבוקר וזהו.

אפשר לכתוב על הנפלאות שם ספר, אבל כבר אין לי כח, דיברתי עם הדקה ה90 והפקידה התמימה והמתוקה אומרת לי" אנחנו מקבלים את כל הנתונים ממשרד התיירות הטורקי"
              אנחנו שילמנו 300$ ל-3 לילות זה נראה כמו עסקה טובה, אבל תאמינו לי
              שבשיחות שם עם ישראלים כולם היו מוכנים לחזור כבר אחרי הליה הראשון.
              • amitmishan
                amitmishan נערך לאחרונה על ידי

מכל העסק זה פשוט לא מובן למה הדקה ה-90 מוכנה לפגוע בשמה הטוב ולשווק את המקם הזה כקלאב של חמישה כוכבים,
                פשוט היה יותר הוגן לדרג אותו כ3-4 כוכבים ואז כל אחד היה מחליט על סמך נתוני האמת.
                • masterc
                  masterc נערך לאחרונה על ידי

אני אשתי ו-2 בנותיי, בנות 4-6 היינו במלון דיוניסוס אנטליה מיום 08.10.09 ועד יום 11.10.09 המקום נבחר לפי הרשום באתרי הסוכנים בארץ ולאחר שיחה עם סוכנת הנסיעות בוואלה טורס. על פניו הובטח מקום מדהים, חדש וכד'.
                  בפועל כמי שהיה בעבר בקלאב, מדובר בעסקה גרועה ולו מהסיבה הפשוטה שהמזגן בחדרים לא עבד כלל!.עקב כך לא יכולתי להיות בחדר בשעות צהרים למנוחה, היינו כל היום בחוץ, בבריכה (המדהימה) ובערב מסתובבים במלון והולכים למופעים של צוות הבידור (טובים מאוד) רק בסביבות חצות היינו חוזרים לחדר לשנת לילה.
                  כששאלתי לפשר הענין של המזגן נאמר בקבלה כי יש להם שעות מסוימות בהם המזגן עובד, מדובר בעבודה בעיניים, מזגן לא קירר כלל כל היום, המזגן כשהוא עובד, עובד על אויר ולא קירור.
                  האוכל אותו אוכל ערב וצהריים אין שינוי במשך כל 4 הימים.
                  בשר נדיר שראיתי.
                  המיני קלאב הצליח להעסיק את הבנות מספר שעות ביום וזה לטובה. גם המגלשות עשו את שלהם והיו בסדר גמור אם כי פועלות בשעות מסוימות.
                  הים רחוק כ-500 מטר מהמגורים כך שברגל הענין לא אפשרי עם ילדים אלא צריך להמתין להסעות שיצאו מדי פעם מהמלון לחוף.
                  כמעט כל דבר עולה כסף למרות שבאתר הסוכנים מצוין הכל כלול אולטרה (מיץ תפוזים, שערות סבתא, פופקורן וכד')
                  מסעדות המלון לא אפשריות למי שפחות מ-7 ימים דבר שלא נאמר על ידי הסוכנת בארץ.
                  היחס לישראלי בקבלה של המלון באמת היה מחפיר, דברים אלו אומר מי שבד"כ לא מייחס לכך חשיבות. אנשי השירות האחרים נראה כי היו בצמצום של כח עבודה ולכן לא היה בכוחם לתת יחס ראוי ולא נראה שאצלם זה היה קשור למוצא של האורח.
                  יתכן כי בתקופת השיא המקום מנוהל אחרת.
                  לסיכום אם המזגן היה עובד כסדרו והיה אוכל מגוון וסביר מקום זה יכל להיות "אחלה" של מקום ועם יתר הדברים ניתן להסתדר אולם מאחר ודברים אלו לא היו בשהייתנו במקום, הייתי ממליץ "בחום" להתרחק ממלון זה.

• rutik
                    rutik נערך לאחרונה על ידי

לא בטוחה אם כבר אמרו את זה, אז:
                    הקלאב מרוצף שיש, ואי אפשר ללכת ליד הברכות כי פשוט מחליקים. אנשים הסתובבו עם קביים ועם גבס!
                    צריך לסייג: בכל איזור המסעדה לא מנקים בכלל, שם דביק למשעי, אין סכנה ליפול, להפך - שם קשה ללכת. (אפילו הבן שלי, בן 3, אמר שהוא לא רוצה לשבת בכיסא בחדר האוכל - כי הוא מלוכלך)
                    לא מנקים שם בכלל, אוכל שהשארנו ליד הברכה נשאר שם גם אחרי יומיים, וביום השלישי ראיתי בעיניי שלי את אחד העובדים עובר, רואה את הצלחת ההיא, מרוקן אותה על השולחן, לוקח את הצלחת והולך!!
                    אין מזגנים בערב ובלילה, ומי שפותח את החלון נעקץ כולו
                    אי אפשר להחזיר מגבות ולקחת חדשות אלא בשעתיים מסוימות. לא עשית את זה - אין לך מגבות נקיות לכל היום
                    אין מים קרים או מינרליים בשום מקום, וכל משפחה מקבלת בקבוק מים מינרליים אחד ליום
                    יש רק כרטיס כניסה אחד לחדר לכל משפחה, והוא קופץ כל כמה דקות מהמכשיר שלו כך שאין חשמל כל כמה דקות
                    החדר ברמה ירושה לחלוטין, המיטות, האמבטיה, הרצפה - הכול דפוק, מתפרק, דולף.
                    בצהריים נותנים גלידה - כל המלון בא לעמוד בתור, כי סןף סוף נותנים משהו, כולם רעבים, אחרי שעומדים שעה בתור כי יש רק איש אחד לא מיומן שנותן גלידה למאות אנשים - ואז רואים שזו הגלידה הכי עלובה ירודה ובסיסית
                    יש גם אפשרות בשעה מסוימת לשתות קפה. "קפה", כן? עם עוגה. "עוגה", כן?
                    המים בבריכות לא מחוממים, אז בגלל שבין כה וכה כל הזמן נופלים שם, אנשים פשוט הולכים לים. א-ב-ל המלון אינו על שפת הים (בניגוד למה שהבטיחה לנו הסוכנת). אמנם יש לו חוף משלו, אבל נוסעים לשם בהסעה!
                    כל בקשה שלנו מהקבלה הייתה מסע ייסורים: מעבירים מאחד לשני, רבים איתנו וכו', ובסוף - ותמיד משום מה זה היה קורה - השיחה הייתה "מתנתקת"
                    אנחנו הרגשנו כולנו, כל הישראלים שדיברו איתנו, שעושים לנו דווקא

ואגב, אנחנו הצלחנו להיכנס ל"מסעדה טורקית" שלהם, והצטערנו על כך רגע. בחדר האוכל לפחות היה אורז לצד הלוף, ואילו פה קיבלנו קובה קפוא
                    אגב, תביאו סבון-שמפו וכו', כי אין, כמו גם כובע רחצה למקלחת או פקק לאמבטיה, למי שיש לו ילדים שלא אוההבים מקלחת

את הבן הזוג שלי זה ממש הרתיח, אותי זה ממש הצחיק
                    דבר כזה - עוד לא ראיתי
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון