לה זארק,מה אתם אומרים??
-
אני טס ללה זארק בתחילת פברואר סגרתי בקלאב מד "אקסטרים+18" בלה זארק2000 לציין שזה החופשה השלישית שלנו (3 חברים).
ואני מחפש קצת תגובות על האתר או על המלון ואני לא מוצא (מצאתי כתבות מלפני 5 שנים אז אני מאמין שקצת השתנה שם) אז אולי אתם תוכלו למסר לי קצת פרטים על האתר על המלון אולי משהו שהיה שם. מה כדאי?
תודה מראש
-
לה זארק,מה אתם אומרים??הקלאב עצמו בסיסי.המעצבן זה רק העליה והירידה במדרגות התלולות .מחדר הסקי דרך חדר האוכל וללובי ועוד קומה עד שמגיעים לקבלה.בנוסף היציאה והחזרה לגלישה ומהגלישה לא נוחה במיוחד. למרות שזה נחשב לסקי אין \אאוט.האתר עצמו מעולה ויש בו אין ספור אוף פיסטים קטנים כגדולים.למרות שגולשים בשבוע השלישי בדרך כלל לא מנצלים אותם כמו את כל גודל האתר ולא סביר שגם יעברו ללה פלן.
בעיני העלות תועלת של הקלאב הזה מעולה בדרך כלל תלוי מתי שהזמנתם את הכרטיסים.
-
קלאב מד לז ארקהייתי לפני שנתיים.
הקלאב בסיסי. חדרים קטנים. היה לי חדר זוגי לעצמי והסתדרתי. בשניים - לא יודע אם הייתי מסוגל.
היציאה מהקלאב לגלישה מעצבנת, כי צריך לעלות עליות על המגלשיים בהלוך ובחזור.
האוכל בינוני.
המעליות קטנות ואיטיות.
האתר מצויין.
לשכור ציוד - לא בקלאב!! לצאת שמאלה, לעלות למקבץ הבניינים שנקרא 2000 ושם לשכור באתר החנויות.
-
קלאב מד לז ארקמעולה תודה רבה. את הציוד אני לא משכיר מהקלאב. עוד שאלה קטנה אפרה סקי מאכזב כמו שאומרים או שיש מה לעשות?
-
לשאלתך "מה כדאי" -כדאי סקי.
בחרתם אתר נהדר, ממש אידיאלי לגולשים בשבוע השלישי.
הקלאב הוא קלאב, יש כמה מקומות בילוי בעיקר ב-1950 וכל זה ממש לא משנה. כל עוד יהיה מזג אויר סביר, פשוט תאכלו את ההר הנהדר הזה, גילשו בצהריים ל-לה פלאן, גלו ב-4 אחה"צ שתיכף אתם מחמיצים את הרכבל חזרה, טוסו על השלג את כל הדרך חזרה וחיזרו בלי טיפת אנרגיה לבניין המכוער שלכם. במצב הצבירה הזה, אפילו האוכל של הקלאב מרגיש נהדר בערב. באמת, אם יהיה שלג טוב מובטחת חופשה מעולה בלי קשר ל"אפרה סקי".
-
לה זארק,מה אתם אומרים??אם אתם גולשים ברמה טובה ואוהבים מרחקים ממצים את האתר בשלושה וימים ועוברים ללה פלאן
-
לה זארק,מה אתם אומרים??אחלה תודה רבה לכם. ושיהיה לכולם סקי בטוח
-
לה זארק,מה אתם אומרים??אהלן.
כמעט הכול שאלה של כסף. אני שנה שעברה הייתי בול כמוכם. שבוע שלישי גלישי בחיי בלה פלאן. מאוד נהנתי מהכול. כולל מה שהחברים פה הדגישו כביניני (איכות הקלאב, חדר, אוכל). כנראה זה הודגש לאחר שנים רבןת באתרים רבים.
אבל גם לאחר ניסיון. אוכל,החדר והתנאים בקלאב צריכים להוביל להתלהבות אם המחיר הוא כ1100 יורו. (בלי ציוד, עם כל הארוחות, הסעות, ראש קטן, אלכוהןל, פעילויות ו30 שעות הדרכה קבוצתית). בסוף הכול עניין של תמורה למחיר.
אם זה כבר 1300 יורו ומעלה אז באמת יש פה כל מיני שיקולים של: ממילא אני אוכל שתי ארוחות ביום... אלכוהול לא שותה... לא מעניין אותי פעילות בערב מעדיף סרט באיפאד ולישון... ואז באמת עדיף חבילה שמתאימה לצרכיך. בקיצור עניין של מחיר. עד 1200 ממליץ בחום. אם מעל אז מאוד תלוי מה אתם מחפשים.
שני דגשיח חשובים: אנחנו גלשנו כל החמישה ימים עם המדריך. זה דיי חבל, כי בגלל שהוא חייב להחזיר אתכם לא.צהרים בקלאב הוא לא מרשה לעצמו להתרחק לאיזורים שהלוך חזור קבוצתי ייקח יותר משלוש שעות ודווקא אלה אחךה אזורים. אז אחזה יום או שניים כדאי לעשות חצי יום לבד.
שנית, אין ספא, ויש כאלנ שזה קריטי להם, אז קחו בחשבון.