קרוואן C30 לעומת R 27-30
-
קרוואן R 27-30 מאובזר יותר וכו, אבל זה לא נראה לי שווה את ההבדל במחיר (כ25%-30% יקר יותר) אא"כ תשכנעו אותי אחרת
. הבדל אחד שהיה נראה לי משמעותי (וגם ערבה שמאד עזרה לי בתשובותיה, אמרה כך, אך עוד לא סיפרה למה
) זה שה R 27-30 על הכביש עד שנה וה C30 עד חמש שנים. האם באמת משמעותי ככ? אם כן, למה זה ככ חשוב? לא שזו באמת השוואה, אבל האוטו שלנו בן 7 כמעט והבית נבנה בשנות השישים ואנחנו שמחים בהם

יש הבדלים אחרים שכדאי לי לשים לב אליהם?
תודה רבה לכל העונים!
-
קרוואן C30 לעומת R 27-30אני באופן אישי טיילתי עכשיו חודשיים עם C25 (הגרסא הקטנה יותר של קרוז אמריקה). היה מעולה. זה היה הטיול השני שלי בארה"ב עם קרוז אמריקה.
היתרון של החברה -
* מחירים נוחים לרוב
* הפריסה הכי גדולה של תחנות בארה"ב+קנדה - מה שאומר שאם יש תקלה או בעיה - קל למצוא תחנה שתוכל לסייע.
* החברה הגדולה ביותר בארה"ב.
עם זאת, יש גם חסרונות -
* אין רכבים עם Slide Out - אם זה חשוב לכם
* הרכבים מובטחים עד 5 שנים על הכביש - זה אומר שאין שום הבטחה שתקבלי דגם חדש.
האם עבור זה שווה לך לשלם 30% יותר? לא יודעת. אולי.
לי לא היה שווה.
תקלות יכולות לקרות גם בדגמים חדשים בני שנה...וSlide Out הוא אחד הרכיבים שיכולים להתקלקל הכי בקלות.
מצד שני - יש משהו כיפי יותר בלקבל רכב חדש יותר, מאובזר יותר.
כל אחד והשיקולים שלו...
כך או כך, לא משנה במה תבחרו -
תבדקו היטב את הקראוון בעת הקבלה, ורצוי לא להתרחק מהתחנה יותר מדי ביום הראשון כדי שאם תאתרו איזשהי בעיה, תוכלו לחזור לתחנה ולתקן/להחליף וכו'.
-
קרוואן C30 לעומת R 27-30תודה רבה!
ממש לא שווה לי לשלם 30% יותר בשביל אבזור או סליידאאוט, פשוט תהיתי אם זה שזה חדש יותר זה באמת משמעותי (מישהי אמרה שכן, אבל תהיתי אם כן, למה) או אם יש עוד משהו שאני מפספסת.
תודה על הטיפ לא להתרחק יותר מדי ביום הראשון באמת חכם