ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה בבחירת יעד באירופה

פורום אירופה
    2
    2
    890
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • udi_cn
      udi_cn נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם שאלתי בעבר שאלה בפורום אך לא קיבלתי תשובה מדויקת אני ואשתי בכל דצמבר טסים בחנוכה ראשון -חמישי 5 ימים בדרך כלל 2 מדינות היינו באיטליה,פראג,בודפשט,ברצלונה,ואז עשינו כבר 2 מדינות ב5 ימים לדוגמא אמסטרדם-פריז וינה-ברטיסלטבה. השנה אנחנו די מתלבטים... בגדול אנחנו אוהבים לטייל ברגל ולהתפעל מהשווקים,חנויות,אתרים היסטוריים,ואטרקציות מקומיות. כרגע ההתלבטות היא סלובניה-קרואטיה או רומניה בשילוב מדינה נוספת. כרגע מדינות כמו אנגליה,גרמניה לא על הפרק בגלל שהן יעדים פופולאריים ומטעמי בטיחון ונוכח הפיגועים באירופה. אז אשמח להמלצות והסבר בין 2 היעדים שרשמתי והמלצה כמובן מה ניתן לשלב עם רומניה אשמח שתתיחסו לדרישות כגון:לטייל ברגל ולהתפעל מהשווקים,חנויות,אתרים היסטוריים,ואטרקציות מקומיות. תודה לעוזרים....

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית נערך לאחרונה על ידי

עזרה בבחירת יעד באירופה

כבר שאלת

וענו לך

כולל תשובות אחרות בפורום על כך שב25.12 מאד עדיף שלא לטייל באירופה שכן זה חג המולד- יום חג משפחתי בו רבים מהאתרים התיירותיים,מסעדות ובוודאי חנויות סגורים.

(כן,אני יודעת שזה נופל על חנוכה)

בכל מקרה מיטבה של סלובניה הטבע שלה- מה שלא יענה על הצרכים שלך - ולא רלוונטי לחורף.

מרחקי הנסיעה בין סלובניה לקרואטיה- בין ערי הבירה לובליאנה -זגרב-קטנים,אבל אלו אינם היעדים המיטביים של מדינות אלו.

ובוודאי שרומניה מדינה גדולה מאד ל-5 ימים.

אולי פולין ורשה וקרקוב ? (לא הייתי, רק מהתעניינות).

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון