עזרה בבחירת יעד באירופה
-
שלום לכולם שאלתי בעבר שאלה בפורום אך לא קיבלתי תשובה מדויקת אני ואשתי בכל דצמבר טסים בחנוכה ראשון -חמישי 5 ימים בדרך כלל 2 מדינות היינו באיטליה,פראג,בודפשט,ברצלונה,ואז עשינו כבר 2 מדינות ב5 ימים לדוגמא אמסטרדם-פריז וינה-ברטיסלטבה. השנה אנחנו די מתלבטים... בגדול אנחנו אוהבים לטייל ברגל ולהתפעל מהשווקים,חנויות,אתרים היסטוריים,ואטרקציות מקומיות. כרגע ההתלבטות היא סלובניה-קרואטיה או רומניה בשילוב מדינה נוספת. כרגע מדינות כמו אנגליה,גרמניה לא על הפרק בגלל שהן יעדים פופולאריים ומטעמי בטיחון ונוכח הפיגועים באירופה. אז אשמח להמלצות והסבר בין 2 היעדים שרשמתי והמלצה כמובן מה ניתן לשלב עם רומניה אשמח שתתיחסו לדרישות כגון:לטייל ברגל ולהתפעל מהשווקים,חנויות,אתרים היסטוריים,ואטרקציות מקומיות. תודה לעוזרים....
-
עזרה בבחירת יעד באירופהוענו לך
כולל תשובות אחרות בפורום על כך שב25.12 מאד עדיף שלא לטייל באירופה שכן זה חג המולד- יום חג משפחתי בו רבים מהאתרים התיירותיים,מסעדות ובוודאי חנויות סגורים.
(כן,אני יודעת שזה נופל על חנוכה)
בכל מקרה מיטבה של סלובניה הטבע שלה- מה שלא יענה על הצרכים שלך - ולא רלוונטי לחורף.
מרחקי הנסיעה בין סלובניה לקרואטיה- בין ערי הבירה לובליאנה -זגרב-קטנים,אבל אלו אינם היעדים המיטביים של מדינות אלו.
ובוודאי שרומניה מדינה גדולה מאד ל-5 ימים.
אולי פולין ורשה וקרקוב ? (לא הייתי, רק מהתעניינות).