ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תחבורה בלונדון שאלה

פורום אירופה
    3
    3
    929
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • רןהשםכברתפוס
      רןהשםכברתפוס נערך לאחרונה על ידי

שלום ,

מכל מליוני המילים שקראתי על תחבורה לונדון מצאתי שאני מבין אך זה פועל , רק דבר אחד לא הצלחתי לבין וזה בנושא האוטובוסים , 

יש את האוטובוסים העירוניים שיכולים להיות גם קומה אחת וגם שתי קומות (באיזה צבע הם ?) ויש את האוטובוסים האדומים עם שתי קומות שהקומה העליונה פתוחה ?

על האוטובוס העירוני אני עולה עם הטרוול כארד ועל אוטובוס התיירים האדום שתי הקומות שהקומה השניה פתוחה אני קונה כרטיס מיוחד ? ליום ? , איזה מספר קו הם ( יכול להיות 11 ועוד קן ?) 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ענת69
        ענת69 נערך לאחרונה על ידי

תחבורה בלונדון שאלה

http://www.visitlondon.com/traveller-information/getting-aro und-london/london-bus#oZv0GWjzVGrUM7BZ.97

אולי זה יעזור

• עמיחי13
          עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

תחבורה בלונדון שאלה

האוטובוסים העירוניים הם כמו אגד או דן כאן. נוסעים בקווים מסודרים ומוגדרים מראש. רובם בני 2 קומות והם בצבע אדום. אם יש טראוול קארד הנסיעה בחינם (מציגים לנהג). מאוד נוח להשתמש באפליקציה בסלולר (כמו גוגל מאפס או citymapper) שגם יעזרו עם הניווט והחלפות הקווים אם נדרש. זה נחמד לשבת בקומה העליונה בשורה הראשונה laugh

יש אוטובוסים לתיירים של חברות פרטיות - את אלה אני פחות מכיר כי לא נוהג להשתמש. נדרש כרטיס מיוחד וגם יקר, המסלולים שלהם קבועים לפי מפה שמחלקת החברה שמפעילה את הקו (יש כמה חברות). לרוב הם נוסעים במסלול מעגלי בכיוון אחד בלבד כך שזה מאוד לא יעיל אם אתה רוצה להגיע ליעד קרוב אבל בכיוון "ההפוך" למסלול של האוטובוס.

בביקור שלנו בלונדון השתמשנו בעיקר באוטובוסים ומעט ברכבת תחתית (לנסיעות ארוכות או בשעות העומס).

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון