מצטרף לקודמי. השאלה הראשונה היא איך אתם רוצים לטייל. האם מדובר בטיול תרמלאי - תחבורה ציבורית, אכסניות וכו'. או האם אתם רוצים טיול מפנק של מלונות טובים ועם נהג צמוד. כמובן יש אפשרויות שונות באמצע. אם אתם חושבים להעזר בנהג מקומי, לפחות לחלק מהטיול אני ממליץ בחום על אמיט בהאט מ-"דרייב נורת' אינדיה", תוכלו לקרוא עליו המלצות בטיפים בלמטייל. אנחנו נעזרנו בשירותיו הן לקבוע את תכונית הטיול, הן להזמין מלונות, טיסות פנים וכו', והן כנהג צמוד שידע להתאים לנו את הטיול תוך תנועה לצרכים שלנו, ואפשר לנו יותר חופש של ניהול הזמן שלנו שכן היינו אדונים לעצמנו. אם זה מעניין אתכם זה הטלפון שלו, יש לו ווטסאפ ואנגלית מצויינת: 919717740194+ וזה האתר שלו https://www.drivenorthindia.com/
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי אורוני
-
RE: תכנון מסלול שבוע וחצי- שבועיים בהודופורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
-
RE: היורה שמע נא.. או איך לא נסענו ליער השחור ואלזספורסם בפורום טיולי משפחותתודה רבהאיזה סיפור מסע נהדר (כרגיל) - שילוב משובח של חוויות ושל פרטים.
בדיוק מה שצריך כדי לעורר את התיאבון:)
תודה! -
RE: סיכום טיול משפחת שרמן לתאילנד אוגוסט 2012פורסם בפורום תאילנדכרגיל, פשוט כיף לקרוא !מסכים - כתבה נהדרת, מעבירה יפה גם מידע חשוב וגם את החוויה.
תודה רבה על ההשקעה
-
RE: טנריף - עולם שלם באי קטןפורסם בפורום טיולי משפחותטנריף - עולם שלם באי קטןרונן אני מסכים שטנריף נהדרת לטיול משפחתי, אבל היא מתאימה לא פחות לטיול זוגי.
הן זוגי רומנטי - ויש בה לא מעט פינו תחמד, ואפשר למצוא חופים קטנים מבודדים ושרטים או בקתות כפריות .
והן זוגי "טיילי" לטרקים וכיו"ב.
יש בה מזה ומזה
-
RE: טנריף - עולם שלם באי קטןפורסם בפורום טיולי משפחותטנריף - עולם שלם באי קטןתודה רבה לכל המגיבים - תמיד שמח לשמוע שעשיתי עבודה טובה
איריס - גם אני חשבתי על סיצליה/סרדיניה וכו' - בחרתי בטנריף בזכות "השילוב המשפחתי" המנצח מבחינתי: אטרקציות לילדה, נופיפ דרמתיים למבוגים (וכאן אני מרגיש שטנריף מאד חזקה הודות למגוון הרב שבה) ואפשרות מאד נוחה לטיול כוכב.
כמובן שסגנון הטיול משתנה בין משפחות ולכל אחת הצרכי םשלה
לגבי פסח - הטנריפים טוענים שהאי שלהם נוח לטיול כל השנה הודות למיקומו הגיאוגראפי. ממה שקראתי באתרים רבים בתקופת הקרנבל - קרי בפברואר - קר שם מידי מכדי להכנס למים, בעיקר בצפון (הדרום המדברי לא רואה הרבה גשם בכלל).
אני די מאמין שאפריל נוח שם. אני מניח שמחבינת כניסה למים - זה מע טכמ ובארץ.
האם בארץ היית נכנסת לים / בריכה באפריל?
אם כן - אני בהחלט מאמין שגם באנריף תוכלי.
אגב באפריל אולי פסגת אל טיידה עוד תהיה מעט מושלגת מה שיוסיף מאד למראה של האי
-
RE: טנריף - עולם שלם באי קטןפורסם בפורום טיולי משפחותטנריף - עולם שלם באי קטןהיום הרביעי- בעיקר רכס אנגה (ראו בבלוג
)
-
RE: טנריף - עולם שלם באי קטןפורסם בפורום טיולי משפחותטנריף - עולם שלם באי קטןעוד ביום הראשון- מגיעים מדרום לתצפית על גרצ'יקו
-
RE: טנריף - עולם שלם באי קטןפורסם בפורום טיולי משפחותטנריף - עולם שלם באי קטןוזה מהיום הראשון בלוס גיגנטס (ראו בלוג). צוקי ענק הצונחים לים.
עם שיט נאה - בו רואים לוויתנים, ורוחצים באוקיאנוס