@גבי_10 אמר:
ים על פי
תודה רבה! זהו מידע שיכול לעזור לי מאוד.
נראה שמשהו לא תקין בקישורים, לא מצליחה ללחוץ עליהם (רק הראשון עובד).
תוכל לשלוח שוב? תודה!
@גבי_10 אמר:
ים על פי
תודה רבה! זהו מידע שיכול לעזור לי מאוד.
נראה שמשהו לא תקין בקישורים, לא מצליחה ללחוץ עליהם (רק הראשון עובד).
תוכל לשלוח שוב? תודה!
דובר על לונדון רבות, אני יודעת. יש הרבה חומר בנושא, אך נראה שזה לא מספיק... אני מוצאת את עצמי קצת מבוהלת מהמשימה: תכנון טיול של שבוע בלונדון, בסוף אפריל, עם כסא גלגלים ממונע.
השאלה שלי נוגעת בעיקר לאתרי טיול ולהתנהלות בתחבורה ציבורית, לא למקום לינה.
אשמח לשמוע מבעלי נסיון. איפה היה לכם הכי נגיש ונח וקל להתניידות, איפה היו שירותים נגישים נוחים, האם הצלחתם להשתמש בטיוב על אף שרוב התחנות לא נגישות או שהסתדרתם רק עם אוטובוסים, איפה הסתובבתם בלי בעיה ובלי להרגיש צורך להתנצל שהעזתם לבוא…
אני נוסעת עם חברה שמשתמשת בכסא ממונע, ואחת הנקודות שמשפיעות מאוד על תכנון הטיול שלנו היא הצורך בהגעה תכופה לשירותים. לא נוכל להרשות לעצמנו להיות הרבה שעות במקום שאין בו שרותים, אם כי נוכל להסתדר בתא רגיל ולאו דווקא בשירותי נכה.
אז – יש המלצות?...
תודה רבה מראש!
אני יודעת שלונדון נחשבת מונגשת מאוד אבל מעיון במפת הטיוב ראיתי שממש רוב התחנות לא נגישות, ורק בחלק קטן מאוד מהן גם יש שרותים נגישים. השאלה שלי היא אם מישהו כאן עשה פעם את לונדון בתחבורה ציבורית בכסא, כמה זה היה נח ויעיל ואם מומלץ לעשות את זה… (אנחנו שתיים, אחת בכסא גלגלים, רוצות להסתמך על תחבורה ציבורית אבל קצת חוששות להתקע...)
אשמח לשמוע מבעלי נסיון!
שלום, אני מתכננת טיול בארופה עם חברתי שהמתניידת בעזרת כסא גלגלים. אנחנו מעוניינות בטיול בסגנון טבע והרים ונוף, ללא רכב שכור אלא לנסות להסתדר בתחבורה ציבורית, לחסוך בהוצאות כמה שיותר אבל בכל זאת ליהנות ביחד לפחות שבוע, ובנוסף לכל הדרישות שלנו – הכל צריך להיות גם נגיש לגמרי…
מה הדרך הנכונה לבצע נסיעה כזו? מה הנקודה שכדאי לבחור שממנה נעשה טיולי כוכב? הבנתי ששוייץ יקרה יותר אז אולי אוסטריה עדיפה – אבל מה בקשר לנגישות בה? תודה רבה מראש…