אנחנו שתי משפחות עם ילדים, מטיילים עכשיו בברזיל. אני רוצה לציין את השרות המדהים שקיבלנו מעמית.
מהרגע שנחתנו הוא מלווה אותנו לכל אורך השהות בברזיל. מייעץ ועוזר בטיפים ובכל שאלה שעולה.
מקצוען אמיתי. ממליץ בחום
רועי
אנחנו שתי משפחות עם ילדים, מטיילים עכשיו בברזיל. אני רוצה לציין את השרות המדהים שקיבלנו מעמית.
מהרגע שנחתנו הוא מלווה אותנו לכל אורך השהות בברזיל. מייעץ ועוזר בטיפים ובכל שאלה שעולה.
מקצוען אמיתי. ממליץ בחום
רועי
אנחנו מעוניינים להגיע מהאיגואסו לפנטנאל ואחר כך להמשיך לסלבדור. לאן לקחת טיסה ומאיפה לטוס בסיום לסלבדור
יש למישהו המלצה על מדריך בפנטנאל ?
תודה לעונים
נשארו לי שטרות ישנים של 500 רופי מטיול קודם. מישהו יודע אם ניתן עדיין להחליף אותם, או שאפשר לזרוק?
תודה יונית
ההגעה והחזרה הן ממדריד. אני מחפש עוד אטרקציה אחת או שתיים מלבד בלונה פארק והפארק מים, גם אם צריך לנסוע במיוחד ולוותר על דברים אחרים.
רק ככה אפשר להחזיק את הילדים שבועיים .
שווקא אני מחפש אטרקציות שרחוקות ממדריד כדי לא להעמיס יותר מידיי באותו הזמן
מה יש בדרום ספרד?
או פורטוגל?
תודה
רועי
כן כבר מכורטסים בחודש יולי, טיסה וחזרה ממדריד. זאת התוכנית עדיין לא סגורים על המסלול. באזור של הפירנאים וברצלונה היינו בשנה שעברה (וזה יהיה כבר טיול משפחתי מס’
אז אנחנו מנוסים מבחינת מסלולים, אבל חוץ מוורנר פארק שליד מדריד ופארק מים באזור לא מצאתי עדיין משהו נוסף. אז אם יש אטרקציות נוספות שיכולות לעניין ילדים אז אשמח
תודה
רועי