ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. S1234
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 9
    • פוסטים 27
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

S1234

@S1234

0
    מוניטין
    22
    צפיות בפרופיל
    27
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4019759 גיל 56

S1234 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי S1234

• תכנון טיול במיאמי

אני מתכנן טיול קצר למיאמי.

אני כביכול רוצה לדעת ימים יספיקו בשביל לחוות את מיאמי כמו שצריך (כמובן שלא 100% ממיאמי אחרת זה ייקח יותר מחודש או חודשיים אלא רק לחוות מספיק חוויות בשביל שארגיש שחוויתי את מיאמי כמו שצריך)

בין היתר אני מתכנן להסתובב במיאמי ביץ' ואולי גם בחוף הכי דרומי שלהם. בין היתר מתכנן ללכת שם למסיבות וכו'.

אז מה אתם אומרים? יספיק לי שבוע או שאפשר אפילו פחות או שצריך יותר?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      S1234
      S1234
    • RE: שאלה בנושא אישור כניסה

מו הסתם דיברתי על יציאה מהיבשת בכללי וחזרה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      S1234
      S1234

תודה

שאלה נוספת, מה המינימום שכדאי/חובה לחכות בין טיול לטיול? האם חודש זה מספיק או שצריך יותר זמן?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      S1234
      S1234

תודה

שאלה נוספת, מה המינימום שכדאי/חובה לחכות בין טיול לטיול? האם חודש זה מספיק או שצריך יותר זמן?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      S1234
      S1234
    • שאלה בנושא אישור כניסה

כמו שהבנתי בעבר ניתן להיכנס עם אישור esta אחד ליותר מפעם אחת עד לסיום השנתיים של האישור.

השאלה שלי היא כזאת, במידה והטיול הבא לא יהיה באזור של היעד עליו רשמתי בטופס של האישור (ובו גם טיילתי בטיול הראשון) האם צריך להיכנס לאתר שלהם ולעדכן את היעד ביעד החדש ובמידה וכן האם זה דורש תשלום נוסף או אישור הטופס מחדש?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      S1234
      S1234
    • RE: כמה טיולים באישור אחד

טוב אז אם הבנתי נכון, בתקופה שהאישור esta בתוקף, אני יכול לעשות לדוגמא טיול אחד של 80 יום, לחזור לארץ ולחכות לפחות חודש עד הטיול הבא ואז הטיול הבא יהיה נגיד 40 יום (כמובן שזה לא בדיוק התכנון אלא הכל דוגמא). אם יש פה משהו שפספסתי תתקנו אותי (אבל רק אנשים שבאמת מבינים בזה).

שאלה אחרונה, לבעלי דרכון ביומטרי ישראלי, יצא לכם לעשות אישור esta עם הישראלי ואם כן האם אישרו לכם ותוך כמה זמן קיבלתם תשובה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      S1234
      S1234
    • RE: כמה טיולים באישור אחד

תודה על העזרה

שאלה נוספת, ה90 יום זה סה"כ הימים בכל הטיולים או שכל טיול בנפרד יכול להיות מקסימום 90 יום (לדוגמא, טיול אחד 75 יום וטיול שני 67 יום)?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      S1234
      S1234
    • כמה טיולים באישור אחד

האם ניתן לטוס יותר מפעם אחת לארה"ב עם אותו אישור ESTA?
      במידה וכן זה יכול להיות בעיר ואזור אחר מהמקום שהייתי ושרשמתי בטופס האישור?
      (הכל כמובן בתכנון שלא יעבור את ה90 יום ועם אותו דרכון)

פורסם בפורום צפון אמריקה
      S1234
      S1234
    • RE: עזרה במילוי טופס ESTA

התוכן בקישור לא תואם את האפליקציה המקורית. בטופס עצמו בשדה של הת.ז. מצד אחד לא מצוין שבמידה ואין יש לרשום UNKNOWN ומצד שני רשום משהו כמו "מספר תעודת זהות, במידה ויש לך" כאילו הם רומזים שיכול להיות שאין לי ת.ז. של אותה מדינה. עכשיו אין שם בכלל שדות מילוי של הדרכון הישראלי אלא רק השאלה הכללית של האם יש לי עוד אזרחות מלבד האירופית. אז האם בשדה הת.ז. לרשום UNKNOWN או שצריך לרשום מספר ת.ז. ישראלי במקרה כזה?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      S1234
      S1234
    • עזרה במילוי טופס ESTA

אני מתכוון להוציא את הטופס בעזרת דרכון אירופי.

יש בתחילת הטופס איפה שממלאים את הפרטים האישיים את מספר תעודת הזהות.

אין לי מספר תעודת זהות של הדרכון האירופי ורשום שיש אפשרות לרשום UNKNOWN במידה ואין ומאשרים את זה כרגיל.

השאלה שלי היא כזאת, האם אפשר לרשום במקום UNKNOWN את מספר תעודת הזהות הישראלי או שצריך לרשום שם רק את המספר האירופי/UNKNOWN? (שואל כי בכל מקרה מציינים בטופס על אזרחות נוספת ובמקרה זה ישראלית)

פורסם בפורום צפון אמריקה
      S1234
      S1234