מבקש המלצה לדירה באיזור האגמים.
עדיפות ל st wolfgang או st gilgen, אבל לא רק.
ראיתי ש falchau מאוד פופולרית, אבל לא מתאימה למסלולים שאני מתכנן. גם הלשטאט לא מתאימה למסלולים.
תודה.
מבקש המלצה לדירה באיזור האגמים.
עדיפות ל st wolfgang או st gilgen, אבל לא רק.
ראיתי ש falchau מאוד פופולרית, אבל לא מתאימה למסלולים שאני מתכנן. גם הלשטאט לא מתאימה למסלולים.
תודה.
מתכננים טיול לאיזור האגמים באוסטריה. SALZKAMMERGOT. מצאתי במפה כ 20 אגמים, גדולים, בינוניים וקטנים. מאחר וזמן הטיול איננו בלתי מוגבל, לא נוכל לראות את כולם ולכן אנחנו מעדיפים אגמים קטנים שאפשר להקיף ברגל, רצוי מוקפים הרים. דוגמא: GOSAUSEE. אפשר לקבל רשימת האגמים שעונים על ההגדרה הזו(קטנים, יפים, מוקפים הרים)?
תודה
תודה, יונית, זה פיתרון טוב, אבל בעירבון מוגבל. זה טוב רק לערים מרכזיות. לא תוכלי להגיע ככה לבלוגים על חוף אמלפי שאני מחפש.
אני מחפש ב”בלוגים” בלוגים על מדריד. זה לא שאני לא מוצא. זה שלחיצה על “חפש” לא עובדת. לא קשור דווקא למדריד.
ואת אוהבת לטייל בחום? קיץ = חום = לא נעים לטייל. מאי מעולה.
השאלות שלך קצת ערטילאיות. תתני קצת יותר נתונים. את שוכרת רכב? את מעדיפה נופים או לטייל בעיר/ערים? את מעדיפה ללון במקום אחד ולעשות ממנו טיולי כוכב או לעבור ממקום לינה אחד לשני?
אני הייתי המון פעמים באוסטריה וחושב שיכול לעזור לך לסדר טיול, אבל חייב את הנתונים הבסיסיים האלה.
שאול
נראה לי שמעבורת זו לא הבחירה הכי מוצלחת מפני שלא רואים את הנוף המדהים שכן רואים אותו בנסיעה באוטובוס. שירות האוטובוסים מאוד נוח ובתדירות טובה.
אנחנו נוסעים לחופשה משפחתית בכנרת בשבוע האחרון של חודש מאי. אין לנו בכלל ניסיון עם הכנרת ורצינו לדעת אם בזמן זה עדיין המים בכנרת יהיו קרים.
תודה