ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. ענת4358
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 4
    • פוסטים 5
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

ענת4358

@ענת4358

0
    מוניטין
    17
    צפיות בפרופיל
    5
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3734597 גיל 56

ענת4358 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי ענת4358

• עזרה במסלול עם מבוגרים

שלום

אני מתכננת לטוס לארהב בחודש יוני עם אמא מבוגרת בת 87.מבקשת עזרה בתכנון והצעות.אנו נוחתות בשיקגו ונמריא חזרה ארצה או משיקגו או מוושינגטון די סי.מחפשת המלצה למסלול של 8-11 ימים עם הליכות קצרות ובטוחות.לא תסכים להיעזר בקלנועית...אני נוהגת

תודה

פורסם בפורום מטיילים עם מוגבלויות
      ענת4358
      ענת4358
    • עזרה במסלול עם מבוגרים

שלום
      אני מתכננת לטוס לארהב עם אמא בת 87.עצמאית אך בהתאם לגילה מעט מתקשה בהליכה.לא תסכים להיעזר בקלנועית או משהו כזה.
      הנחיתה תהיה בשיקאגו והחזרה או משיקאגו או מוושינגטון די סי.אבקש המלצה לטיול בין 8-11 יום ללא ניו יורק עם הליכות קצרות יחסית ובטוחות....
      אני נוהגת.תודה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ענת4358
      ענת4358
    • מסלול חצי יום
      אנו זוג המגיע אמצע אוגוסט צהרים עד צהרים.יצאתי מבולבלת איך אפשר לעשות זאת....מעונינים גם בהליכה רגלית מסלולים של עד שעתיים,שעתיים וחצי (אפשרי שניים כאלה בחצי היום הראשון)ומשהו קצר בתוספת נסיעה ויריגות לרגעים בחצי היום השני.תודה
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      ענת4358
      ענת4358
    • RE: אשמח לעזרה במסלול של 7-8 ימים המתחיל בלוס אנג'לס עבור בן מתבגר(25)ואמא ספורטיבית (59)ברכב שכור נהג יחיד.תטדה

@שירליץ

סוף אוגוסט תחילת ספטמבר.שילוב של טבע,מוזיאון או שניים שיטוט ברחובותוכמה שעות קניות

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ענת4358
      ענת4358
    • אשמח לעזרה במסלול של 7-8 ימים המתחיל בלוס אנג'לס עבור בן מתבגר(25)ואמא ספורטיבית (59)ברכב שכור נהג יחיד.תטדה

אשמח לעזרה במסלול של 7-8 ימים המתחיל בלוס אנג'לס וכולל יום יומיים בוגאס עבור בן מתבגר 25 ואמא ספורטיבית 59 ברכב שכור נהג יחיד.תודה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ענת4358
      ענת4358