הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Benzi m
-
שינה בגונגלשלום אני וחבר שלי רוצים לטיל באמזונס ולישון בשטח ארבעה לילות ורצינו לדעת 1 האם זה מדי הרבה לישון כל הימים בשטח 2 האם מישהו מקיר מדריך שעושה מסלולים שיושנים רק בשטח 3 האם בגונגל במנאוס שייך לראות יונקים ומה ההסתברות לראותפורסם בפורום דרום אמריקה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Benzi m
-
טיול בגונגל אמזונאספורסם בפורום דרום אמריקה
היי חברה. אני ועוד חבר מתכננים להיות במנאוס באוגוסט הקרוב (2019) למשך שבוע, ובדקנו על כמה סוכנויות שמוציאות משם טיולים לגונגל, עד עכשיו הבנתי שיש בעצם 2 מקומות, יש חברות שמציעות טיולים לריו נגרו, (מאחד ההודעות בקבוצה הבנתי ששם יש יתושים הרבה יותר) ויש חברות שמציעות טיולים לאיזור הדרומי שזה בעצם נהר האמזונס, (פחות יתושים?) מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין המקומות, איפה עדיף באמת ללכת, איפה יש יותר סיכויים לראות חיות.
ועוד שאלה אחת (ממש תמימה): איך זה שאף אחד לא פגש באמת חיה אמיתית בגונגל, נמרים פומות טיגריסים, אפילו נחשים?
מה לגבי לודג׳ים, יש באמת הבדל בלודגים בין כל מיני סוכנויות, או שהכל בתכלס זה בקתה בגונגל יותר יפה פחות יפה?
לגבי מחירים: יצרתי קשר עם אמזון גריין טוור, הציעו לי 1750 ריאל ל4 לילית ו5 ימים, המדריך הוא אלסו לימה, שווה? או שיש מקום להתמקח. חייב תשובה בזריז. תווודה.
-
כשרותפורסם בפורום דרום אמריקה
שלום ותודה על המידע הכללי
אנחנו הולכים לטייל באמזונס במנאוס חמישה ימים ורצינו לדעת אם שייך לאכול כשר שם
ואיזה דגים בנהר האמזונס כשרים והאם שייך לעשות במנאוס שבת
תודה
-
שינה בגונגלשלום אני וחבר שלי רוצים לטיל באמזונס ולישון בשטח ארבעה לילות ורצינו לדעת 1 האם זה מדי הרבה לישון כל הימים בשטח 2 האם מישהו מקיר מדריך שעושה מסלולים שיושנים רק בשטח 3 האם בגונגל במנאוס שייך לראות יונקים ומה ההסתברות לראותפורסם בפורום דרום אמריקה
-
בוליביה או מנאוסשלום רציתי לדעת איפה הגונגל יותר פראי ויש יותר סיכוי לראות חיות במנאוס או בוליביהפורסם בפורום דרום אמריקה
-
אמזונספורסם בפורום דרום אמריקה
שלום
אני וחבר שלי טסים לברזיל לשלושה שבועות ואנחנו רוצים ללכת לאמזונס לחמשה ימים ארבעה לילות ואנחנו רוצים לישון בשטח מישהו אולי יודע כמה מדריך יעלה לנו