ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. הבלונדינית מבנות הפאורפאף
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 1
    • נושאים 7
    • פוסטים 7
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

הבלונדינית מבנות הפאורפאף

@הבלונדינית מבנות הפאורפאף

0
    מוניטין
    27
    צפיות בפרופיל
    7
    פוסטים
    1
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3512205 גיל 56

הבלונדינית מבנות הפאורפאף הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי הבלונדינית מבנות הפאורפאף

• מאבטחים בשדה התעופה בקטמנדו הוציאו לי משקפי שמש מהמזוודה ולקחו

נחתתי היום בנפאל.

פתחתי את המזוודה במלון וגיליתי ששלושה דברים הוחרמו בלי ידעתי מהמזוודה שהלכה לבטן המטוס: מספריים (של ילדים), סרגל ומשקפי שמש לטרק. מילא המספריים והסרגל אני יכול לתרץ בפרנואיה לא הגיונית. אבל מה הקטע להחרים לי את משקפי השמש?? המקומיים מספרים על עוד אנשים שזה קרה להם, מישהו יודע איך משיגים אותם חזרה??

עכשיו אני מבין למה בביקורת הגבולות שאלו אותי ככ הרבה שאלות, כנראה חשבו שאני הולך לעשות פיגוע עם מספריים וסרגל.. הזויים..

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
    • ויזה לתאילנד\גיחה ללאוס

נוחת בתאילנד ב25.1 יוצא ממנה ב1.3 (יש כרטיס טיסה). הבנתי שיש חברות תעופה שלא מעלות למטוס אם אין כרטיס יציאה תוך 30 יום. האם זה תקף גם למקרה הזה (יש כרטיס יציאה פשוט הוא ל-35 יום ואני מתכוון להאריך שם את הויזה בשבוע או מקסימום לשלם את הקנס) טס עם טורקיש אירליינס.

במקרה שהפנטזיה הקטנה שלי לא תעבוד חשבתי לעשות גיחה ללאוס לואנג וינג. האם כרטיס רכבת תקף כדי שיאשרו לי לעלות למטוס והאם שבוע לואנג וינג ושבועיים לפוקט קופיפי יספיקו (התכנון המקורי היה 3 שבועות פוקט קופיפי קראבי ומעדיף אותו האמתי ומקסימום להיות ספונטני ולעשות גיחות לאיים באזור)

פורסם בפורום תאילנד
    • חודש בפיליפינים

מחפש אי שקט ויפה בפיליפינים. בלי יותר מידיי תיירות.. רק אני החופים והטבע. עדיף בהגעה קלה מקורון

יש המלצות?

• טיסה מבנקוק לנפאל בעונה

מתכוון לטוס לנפאל בתחילת מרץ

מישהו יודע אם עדיף להזמין כרטיס טיסה מראש (יותר זול\לא יהיו מקומות כי העונה שם קצרה) או שאפשר להיות ספונטני?

• נפאל - אקסטרים
      בנגי רפטינג וכו שיש בקטמנדו ופוקרה נחשב בטוח? או שלא להתעסק עם זה
    • לא ברור לגביי קו צ'אנג

פעם ראשונה בתאילנד, אטוס בפברואר לכחודש ומשם אמשיך למדינות אחרות. מתחיל בבנקוק עושה סיבוב לצפון וחוזר לבנקוק. רוצה לקנח בחופים יפים. פחות מסיבות ושופינג אלא יותר חופים יפים, טיולי יום ביערות גשם וצלילה (התכנון להיות שם שבוע וקצת אני מאוד אוהב ים וטיולים ולא רוצה לבלות את רוב הטיול שלי בנסיעות) מצאתי את קו צ’אנג גם קרוב גם לא עמוס גם מתאים לכל הקריטריונים. אלא שקראתי בחלק מהמקומות שזה מקום מדהים ובחלק אחר שהמים עכורים והחופים בינוניים ולא באמת “החופים של תאילנד” עם חופים לבנים ומים צלולים. 

אם לא הייתי באיים הדרומיים יותר (פוקט קו ולנטה קראבי קופיפי) עדיף לי ללכת אליהם במקום? הבעיה שלי היא בעיקר ההגעה אליהם שיכולה לקחת משהו כמו יום שלם אם אני בא ישר מבנקוק וגם שאולי הדגש עליהם הוא מסיבות שזה פחות מה שאני מחפש.. דווקא יותר שקט ולהירגע 

פורסם בפורום תאילנד