לא ברור לגביי קו צ'אנג
-
פעם ראשונה בתאילנד, אטוס בפברואר לכחודש ומשם אמשיך למדינות אחרות. מתחיל בבנקוק עושה סיבוב לצפון וחוזר לבנקוק. רוצה לקנח בחופים יפים. פחות מסיבות ושופינג אלא יותר חופים יפים, טיולי יום ביערות גשם וצלילה (התכנון להיות שם שבוע וקצת אני מאוד אוהב ים וטיולים ולא רוצה לבלות את רוב הטיול שלי בנסיעות) מצאתי את קו צ’אנג גם קרוב גם לא עמוס גם מתאים לכל הקריטריונים. אלא שקראתי בחלק מהמקומות שזה מקום מדהים ובחלק אחר שהמים עכורים והחופים בינוניים ולא באמת “החופים של תאילנד” עם חופים לבנים ומים צלולים.
אם לא הייתי באיים הדרומיים יותר (פוקט קו ולנטה קראבי קופיפי) עדיף לי ללכת אליהם במקום? הבעיה שלי היא בעיקר ההגעה אליהם שיכולה לקחת משהו כמו יום שלם אם אני בא ישר מבנקוק וגם שאולי הדגש עליהם הוא מסיבות שזה פחות מה שאני מחפש.. דווקא יותר שקט ולהירגע
-
שעה טיסה מבנגקוק (כחצי יום ברוטו) ואתה נוחת בקראבי או פוקט. שם תמצא את מה שאתה מחפש.
העדפה שלי – קראבי. אפשר גם וגם.
תהנה
-
קוצ’אנג נחמדה למדי והחופים יפים ונקיים, אבל הים שם נראה יותר “ים תיכוני” ופחות “קריבי”.
כפי שיוסי כתב, טיסה קצרה לקראבי ושהות בחוף ריילה (“ריילי ביץ’” בפי הישראלים) בחצי האי פרה נאנג היא המקום הכי מומלץ מהבחינה הזאת. בשדה”ת קראבי, לוקחים מונית שירות למזח Ao Nam Mao, ומשם לוקחים סירת עץ ארוכת זנב לחוף ריילה. את התחבורה אין צורך להזמין מראש.
את הלינה, לעומת זאת, כדאי מאוד להזמין מראש. אנחנו התאכסנו ב-Sand Sea Resort ומאוד נהנינו. קח דירה בבניין ולא בונגלו, שם תקבל לינה איכותית יותר.