היי חברים,
אנחנו זוג משוחררים שהחלטנו לעשות את הטיול הגדול שלנו בארה”ב.
אז עכשיו לאחר שסוף סוף קיבלנו את הויזה אפשר להתחיל לתכנן את הטיול בלי לפחד להתאכזב מלא לקבל אותה 
אז ככה, עד עכשיו חשבתי רק על התכנון של הטיול באופן שטחי מהסיבה שציינתי למעלה אז עכשיו שאני נכנס יותר לעומק אני צריך את עזרתכם:
המסלול שחשבתי עליו הוא:
קודם כל טיסה לניו יורק, שמה חשבתי על יעדים כמו פסל החירות, אמפייר סטייט, סנטראל פארק ולנסוע יום אחד לוושינגטון.
משם טיסה לאורלנדו לפארקים של דיסני לכמה ימים כדי לכסות את כולם ולאחר מכן שכירת רכב באורלנדו ונסיעה למיאמי, גם במיאמי אני רוצה להשאר כמה ימים אבל לא כל כך חשבתי מה אפשר לעשות שם.
משם אחר כך לקחת טיסה למקסיקו ששמה כבר יש לי חברה חיצונית שדיברתי איתה והם יעזרו לי שמה במה שצריך כי זה בכל זאת מקסיקו ואני מפחד לתכנן שם עצמאית ולבד כי לא מרגיש לי שם כל כך בטוח כמו בארה”ב.
אוקיי אחרי שקצת חפרתי לכם הגיע הזמן לשאלות :
- מה דעכתם הכללית על המסלול, מתאים לנו (כצעירים)?
- אשמח שתתנו לי רעיונות לעוד אטרקציות לפחות במיאמי וניו יורק ששמה אין לי כל כך רעיונות מה לעשות ?
- בהנחה שבמקסיקו אני רוצה לבלות שבועיים ואני מקציב לטיול עד חודש – חודש ושבוע אולי טיפה יותר, יספיקו לי בניו יורק, מיאמי ואורלנדו שבועיים או שלוש ?
- אנחנו מקציבים לטיול כל אחד מאיתנו 35K, כלומר יהיה לנו ביחד באיזור ה70K – זה מספיק לכל הטיול הזה ?
- נסיעה שם ברכב שונה מבארץ או שזה אותו דבר בערך ? אשמח לטיפים
- סים מאיפה אפשר לקנות לאינטרנט ? והאם הוא יהיה תקף בכל ארה”ב ?
- אם אני אוכל כשר יהיה לי שם בעיה או שיש בהרבה מקומות ?
- התניידות בניו יורק בתחבורה ציבורית היא קלה או מסובכת ?
ובכללי אשמח לטיפים וכל מה שתרצו להגיד ייתקבל בברכה.
תודה !