בכפר ליד מקדשי קג'ורהו
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי דורון י.
-
RE: קונקשן קצר בניו דלהיפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
שלום שלומי, אתה בטוח שלא צריך לאסוף מזוודות? לנו יש טיסה זהה (בעוד חודש) ומשיטוט בפורום של טריפאדוויזור נראה שצריך לאסוף, עוברים מכס ואז מוסרים אותם בדלפק מיוחד של איראינדיה.
-
RE: סוללת גיבוי לסמרטפוןפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
שלום יעקב
האם מדובר בתיק שעולה איתך למטוס או מזוודה בבטן המטוס?
תודה
-
שלושה שבועות במדיה פרדשפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
בחודש פברואר 2017 טיילנו כשלושה שבועות במדיה פרדש. טיול מרתק באזור שאינו על מפת התיירות הקלאסית של הודו. תאור הטיול ותמונות אפשר לראות כאן.
שבת שלום וקריאה מהנה,
דורון
-
RE: קצת תמונות מפסטיבל תאי פוסאם - דרום הודופורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
שלום, תמונות מעוררות רצון לבקר שם. אני מתחיל לתכנן טיול בטמיל נדו לתחילת 2018. באיזה מקדש מורוגאן כדאי להיות ביום הפסטיבל? יש הבדל בין החגיגות במקדשים השונים? תודה.
-
RE: המאבק ההודי בתרבות האונס: "שתיירות לא ילבשו חצאיותפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוקהמאבק ההודי בתרבות האונס: "שתיירות לא ילבשו חצאיות
ואולי החצופים האמיתיים הם אותם תיירים/ות במכנסי שורט וגופיות שנכנסים למקדשים? ובנוסף תוקעים מצלמות ארוכות זום ישר לתוך פרצופיהם של המאמינים?
השר ההודי צודק. הודו שונה בהרבה מאד תחומים, למי שזה לא מתאים שיתכבד ויטייל באירופה ויניח להודים לחיות את חייהם.
-
RE: היום התפרסם טיפ קטן שלי: מפלי Dray Nur בויאטנםפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוקמפלי Dray Nur בויאטנם
אם כבר נמצאים באזור, שווה לראות תחנת כח תת קרקעית,
http://www.lametayel.co.il/%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8+%D 7%91%D7%AA%D7%97%D7%A0%D7%AA+%D7%9B%D7%97+%D7%AA%D7%AA%D7%A7 %D7%A8%D7%A7%D7%A2%D7%99%D7%AA
-
RE: ביטול טיסה על ידי דלתאפורסם בפורום צפון אמריקהביטול טיסה על ידי דלתא
תודה לכל המגיבים. אעדכן כשתהיה לי תשובה מדלתא.