ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. Noam Tayeb_4035089
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 1
    • פוסטים 2
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

Noam Tayeb_4035089

@Noam Tayeb_4035089

0
    מוניטין
    19
    צפיות בפרופיל
    2
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4035089 גיל 56

Noam Tayeb_4035089 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Noam Tayeb_4035089

• RE: התייעצות טיול מרכז אמריקה

@גדליהו-מהגרעין

יש יעד שיותר מתאים לאישה לבד במקום גואטמלה באזור? 

מבחינת תקציב מדובר בערך על 25,000 (לא כולל טיסות) בתקווה שיספיק לפנמה, קוסטה ריקה, גואטמלה (או משהו חלופי) ואולי בליז או קובה אם יתאפשר ויהיה לי כסף, ולחיות ברמת חיים סבירה.

בגדול התכנון הוא לטוס החודש אני יודעת שמבחינת מזג האוויר זה לא העונה כלכך אבל הבנתי שלא נורא לטוס בכל זאת. אם התכנון ישאר גואטמלה, קוסטה ריקה ופנמה, אשמח לדעת מה הסדר הנכון לטייל במדינות מבחינת מזג האוויר? האם עדיף להתחיל מגואטמלה שזה פחות חופים ולהגיע לכיוון אוקטובר לקוסטה ריקה או דווקא עדיף להתחיל בחופים כי באוקטובר נובמבר מזג האוויר מחמיר?

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      Noam Tayeb_4035089
      Noam Tayeb_4035089
    • התייעצות טיול מרכז אמריקה

בת 28, מתכננת לטוס לבד למרכז אמריקה לנקות את הראש, חשבתי לטוס לתקופה של כחודשיים שלושה, לא מוגבלת בזמן אבל כן בתקציב (עד 20,000 בערך). 

קודם כל רציתי לדעת האם למרות שזו לא העונה האידיאלית עדיין יש טעם לטוס או שמזג האוויר יבאס מאוד?  התכנון הוא לטוס בשבועיים שלושה הקרובים.

חשבתי על פנמה, קוסטה ריקה, גואטמלה וניקרגואה אבל לגמרי זורמת על יעדים אחרים באזור אם מומלץ יותר (למעט מקסיקו כי הייתי).

אשמח לדעת האם אלו יעדים שיהיה נעים לטייל בהם לאישה לבד או שפחות כדאי. בנוסף, האם זו תקופה טובה ליעדים האלו או שעדיף מקומות אחרים ומה התכנון מסלול שמומלץ ביעדים אלו. 

מבחינת תקציב האם זה אמור להספיק? אני לא מתכננת טיול ברמה גבוהה מאוד אבל גם לא להתכלב משהו באמצע. פחות טרקים יותר בטן גב ואטרקציות עיקריות. 

תודה על העזרה!

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      Noam Tayeb_4035089
      Noam Tayeb_4035089