ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. אבי
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 4
    • פוסטים 6
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

אבי

@אבי

0
    מוניטין
    6
    צפיות בפרופיל
    6
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2769632 גיל 46

אבי הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי אבי

• 7 שעות בלונדון

היי,

אני נוסע בסוף ספטמבר לצפון אנגליה ויהיו לי בין 7ל-8 שעות נטו בלונדון (בערך בין 11 עד 18:30 במרכז לונדון).

פעם ראשונה בלונדון ורציתי לשמוע מה מומלץ לעשות בזמן הזה...

התכנון הוא להתנייד בטיוב ולדלג בין האתרים המרכזיים בלי להיכנס לתוכם  - הארמון, ביג בן, מצודה, גשר לונדון, אוקספורד סטריט

האם יש עוד מקומות שהם בגדר חובה ולא ציינתי? האם יישאר לי זמן לעוד דברים? איפה מומלץ להסתובב ברגל כדי לספוג קצת מהאווירה של העיר?

תודה...

אבי.

פורסם בפורום אירופה
      אבי
      אבי
    • RE: לגו לנד גרמניה
      לגו לנד גרמניה

תודה על כל התגובות... הלגו לנד הוא בגדר חובה מבחינתנו (אם זה היה תלוי בילד היינו גרים בתוך בית מלגו).

התכנון הוא לנחות בציריך ומשם למפלי הריין למשך כשעתיים. לקראת 3 בצהריים נסיעה של כ-3 שעות מהמפלים לכיוון הלגו לנד (בתקווה שאחרי טיסה וכל ההתרגשות הילד יירדם בנסיעה). וביום למחרת יום שלם שמוקדש ללגו לנד. אחרי הלגו לנד חזרה לכיוון היער השחור (פרייבורג טיטיסי וכו'...) למשך כ-7 ימים נוספים. וכמובן שעוד יום או יומיים נבלה גם בפארק אירופה

ההתלבטות המרכזית הייתה אם להיות בלגו לנד יום או יומיים ולפי כל התגובות אני מבין שיום אחד זה מספיק אז שוב תודה על העזרה וסופ"ש נעים....

פורסם בפורום טיולי משפחות
      אבי
      אבי
    • לגו לנד גרמניה

שלום,

אנחנו (זוג + בן 6) מתכננים טיול של 8-9 ימים ביער השחור בסוף יוני. למרות נסיעה של כ3 שעות אנחנו לא יכולים לוותר על לפחות יום בלגו לנד. התכנון הוא גם לישון לילה אחד באזור הפארק. השאלה שלי היא האם כדאי לקחת את החבילה שמוצעת באתר של ככרטיס כניסה יומיים לפארק ולילה אחד במלון (בעלות של כ-400 יורו לכולם) או להסתפק ביום אחד בפארק ולרכוש מלון וכניסה לפארק בנפרד?

תודה...

אבי. 

פורסם בפורום טיולי משפחות
      אבי
      אבי
    • התלבטות לגבי פארק שעשועים
      שלום,
      אנחנו זוג ( 27 ו- 24) מתכננים טיול לאירופה בסוף אפריל. כרגע היעדים המובילים הם בריסל בשילוב הולנד והיעד השני הוא צפון איטליה באזור האגמים.
      כנראה ששההכרעה תיפול על טיבו של פארק שעשעוים ז"א התלבטות בין האפטלינג לגארדהלנד?
      מי יכול להמליץ איזה פארק מבין השניים הוא השווה יותר מבחינת המתקנים, האווירה, כזה שמתאים יותר למבוגרים ופחות לילדים וכד...
      תודה...
      פורסם בפורום אירופה
      אבי
      אבי
    • RE: לונדון בפברואר
      לונדון בפברואר - עוד שאלה
      תודה רבה....
      ומה לגבי החלק הראשון של השאלה על מזג האוויר?
      פורסם בפורום אירופה
      אבי
      אבי
    • לונדון בפברואר
      שלום לכולם,
      אני ואשתי מתכננים לנסוע באמצע פברואר ל- 5 ימים ללונדון.
      למביני עניין וכאלה שכבר היו בתקופה זו בלונדון מה מצב מזג האוויר שם בתקופה זו? האם למרות הקור ניתן להתסובב ולהינות מהאתרים?
      שאלה נוספת,
      אנחנו טסים בכרטיס סטנד ביי ולכן המועד המדויק של הנחיתה לא ידוע ולכן אינני רוצה להזמין מלון מראש מהארץ. האם זה סיכון? מה רמת הקושי למצוא מקום סביר ולא יקר כשנגיע לשם? האם בהית'רו יש תחנות מידע לתייר שגם עוזרות במציאת מקומות לינה?
      תודה...
      פורסם בפורום אירופה
      אבי
      אבי