היי
אני מתכננים טיול משפחתי לדולומיטים בקיץ הבא, אחרי שהקרונה תחלוף מן העולם. שאלה – אני חושש לנהוג בכבישים צרים מעל תהומות. באיזה אזור בדולומיטים הכבישים פחות מפחידים? קנציי או אורטיזי?
תודה למשיבים,
יורם.
היי
אני מתכננים טיול משפחתי לדולומיטים בקיץ הבא, אחרי שהקרונה תחלוף מן העולם. שאלה – אני חושש לנהוג בכבישים צרים מעל תהומות. באיזה אזור בדולומיטים הכבישים פחות מפחידים? קנציי או אורטיזי?
תודה למשיבים,
יורם.
שלום לכולם,
אני מתכנן טיול משפחתי עם מתבגרים לפני ואחרי צבא, (אני ואישתי בני 50+) לקיץ הבא, באוגוסט- ספטמבר, בתיקווה שהכל יהיה טוב אז... אנחנו מעוניינים לעשות טיול כוכב בדולומיטים. האם למישהו יש המלצה על הבסיס של הכוכב? האם קנציי היא בחירה טובה? אני לא מעוניין ליסוע ביום אחד יותר משעה וחצי הלוך וחזר.. אם יש גם המלצות וטיפים לאיפה לטייל, אני אשמח.
תודה,
יורם אלוני.
סליחה על שגאת הכתיב: הטיול הוא בגרינדלוואלד שוויץ. השאלה היא על איזה אתר של תחזית מזג אןיר אפשר לסמוך
הי, שוב תודה לכל העוזרים בשאלות קודמות.
שאלה חדשה: ככל שמתקרב מועד הטיול, 10-17.8, אני מתחיל להסתכל על תחזית מזג האויר שהיא קריטית להצלחת הטיול. כמו כן אני רוצה לתכנן באיזה ימים לעלות להרים כדי לקנות את הכרטיס יונגפראו, וגם כדי לתכנן באיזה יום לעלות לאיזה הר. הבעיה היא שכל אתר שנותן תחזית של 14 יום או יותר נותן תחזית אחרת. איזה אתר של תחזית מזג אויר הוא האמין ביותר? איך אפשר לתכנן את הטיול בהתאם למזג האויר אם כל אתר נותן תחזית אחרת?
תודה מראש:)
תודהה,בררתי כעצתך בלשכת המידע והתברר שהכרטיס של יונגפראאו עדיף, אם כי יש לו את החיסרון שצריך לקנות למספר ימים רצוף, גם אם מזג האויר לא מאפשר ניצול של כל הימים.
תודה לתשובות, הסיבה שחשבתי ש swiss pass יותר טוב, זה כי יש לי תאומים בני 15 שמקבלים את הכרטיס חינם.
ואיפה אני רוכש את הכרטיס Jungfrau Travel Pass ? בארץ דרך האינרנט, או במקום בכל תחנה של רכבת או רכבל שכלול בכרטיס?
תודה,
יורם.
הי, שלום לכולם ותודה על העצות הקודמות!
אנחנו משפחה עם 4 ילדים בוגרים וסגרנו לינה של שבוע בגרינדלוואלד בשוויץ באוגוסט עם רכב. אני מתלבט בין הכרטיסי רכבות השונים. יש את הכרטיס יונגפראוו ויש את ה swiss pass
מה ההבדל בין שניהם ומה עדיף?
איך רוכשים אותם, בארץ או כשנהיה שם?
תודה,
יורם.
שלום לכולם,
אנחנו זוג עם ארבעה ילדים גדולים מתכננים טיול של שבוע שלם רק בגרינדוואלד (רגילה של הבת החיילת). זה הגיוני? איך לתכנן את הטיסות (לנחות להמריא)? יש המלצות על מקומות לינה?
תודה מראש!
הי חברים,
אנחנו משפחה של 6 נפשות מתכננים טיול ביוסמיטי באוגוסט. אני מסתבך עם הלינה. אני מחפש בקתה ביער וזה בסדר גם מחוץ לפארק, אבל שיהיה במרחק של עד 40 דק נסיעה מהעמק. יש למישהו המלצות?
תודה,
יורם.