אנחנו סבלנו כל רגע...בטח אני במיעוט. המקום אמור להיות מרתק
לא יכולנו אפילו לצאת מהאוטו – התכסנו ביתושים מכף רגל עד ראש…
לא פגשנו אף תנין ( גם בשייט ארוך ומשעמם) ובכלל, היה חם בצורה קיצונית ולח.
מקווה שתשמעי חוויות חיוביות ממטיילים אחרים
אנחנו סבלנו כל רגע...בטח אני במיעוט. המקום אמור להיות מרתק
לא יכולנו אפילו לצאת מהאוטו – התכסנו ביתושים מכף רגל עד ראש…
לא פגשנו אף תנין ( גם בשייט ארוך ומשעמם) ובכלל, היה חם בצורה קיצונית ולח.
מקווה שתשמעי חוויות חיוביות ממטיילים אחרים
הי. קחו בחשבון שברוב המקומות המוזכרים ממש , אבל ממש חם ביולי אוגוסט. אם תיכננתם לישון בקרוואן את כל הלילות – תתארגנו בהתאם.
קחו בחשבון שבמקומות כמו יוסמיטי כל החניונים מתמלאים חודשים מראש ולכן חשוב להזמין לפחות חצי שנה מראש. בוגאס החלטנו להשאיר את הקרוואן בחניון והלכנו להתפנק במלון.
הי. טיילנו עם כיסא גלגלים במנהטן. זה בלתי נסבל. כמות האנשים פשוט חונקת. כולם דוחפים ולא מתחשבים בכלל מי שיושב בכיסא - רואה בעיקר את האנשים שמסביבו ופחות את מה שיש לעיר להציע. בכל מקום אליו נכנסים - עומס, הרבה מתחנות מטרו אינן נגישות. אני הייתי ממליצה על יעד אחר. אבל זה כמובן להחלטתך והכל תלוי באדם הנכה. לנו היה מאוד קשה וילדה שלי שהייתה אז בת 18 לא נהנתה בכלל ונשארה עם טראומה לכל החיים.
אבקש עזרה, הצעות, טיפים למסלול בן 10 ימים נטו בסוף אוגוסט . מוושינגטון ( נוחתים שם ונשארים שם יומיים מלאים ) לניו ג'רזי ( יש לנו הופעה יום לפני הטיסה חזרה) . 8 מבוגרים. ללא מנהטן ( היינו כבר 3 פעמים) וללא איימיש ( גם שם כבר היינו) . אבודה קצת ואשמח לכל עזרה. פארק רכבות הרים אחד חייב להיות בתכנית .
שלום לחברי הפורום. מחפשת יעד לטיול של 10 ימים, 2 מבוגרים, בתחילת הסתיו. חלמנו על פורטוגל אך עברתי ניתוח ברך ולא מסוגלת בזמן הקרוב לעשות את כל העליות והירידות . אשמח להמלצה למדינה יחסית שטוחה. טיול טבע - לא ערים. התניידות עם הרכב. לא להציע גרמניה ואוסטריה כי כבר חרשנו שם מספיק. תודה רבה
@מטייל_4172675 הי. אני מתקשרת ותמיד עונים. ההמתנה מאוד ארוכה אך בסוף יש מענה.
שלום. אבקש המלצה לטיול בטורונטו והסביבה. מגיעים לטורונטו ל 4 ימים ( מחוייבות משפחתית) ויש לנו עוד 7 ימים . אנחנו 6 מבוגרים . אשמח להמלצות ומסלולים. תודה
מתלבטת מאוד. הזמנו קרוואן ליולי לארצות הברית. לבטל או לא? דמי ביטול גדלים ככל שמתקרבים למועד. כרגע זה רק 10 % ובקרוב עולה ל 25. אלפי שקלים. הבנתי מחברת תעופה שאם יהיה ביטול בגלל הקורונה – הכסף יוחזר במלואו. כאן אני פחות דואגת.
מה דעתכם?