@odedee אמר:
טוב, אז לאור הדעות שלכם, התפשרנו חלקית
קיצרנו את השהות בברסט לשני לילות במקום ארבעה – ביום שבו נגיע מנאנט נראה נניח את קונקרנו ונעבור דרך קרוזון, ולמחרת את האקווריום, וביום שאחרי כן כבר ניסע לחוף הגרניט, וממנו ניסע למלון שלקחנו ליד סן מאלו, לשני לילות. ביום השני ניסע למון סן מישל ונישן שוב ליד סן מאלו, ולמחרת בבוקר ניסע לרן ונסתובב בה יום אחד.
עדיין יש פה הרבה נסיעות, אבל אנחנו די רגילים לכך, והאיזון בין האזורים השונים נראה לי מוצלח יותר כעת.
יש המלצות ודעות נוספות?
מעדכן לאחר שחזרנו 
נהנינו מאזור נאנט, גם הפיל והקרוסלה המיוחדת, גם שיט על הנהר, הרכבת לילדים שיוצאת מהקתדרלה, וטירת דוכסי בריטני. יום אחד נסענו לאנג’ר, לפארק Terra botanica שהיה ממש מצוין, שש שעות שעברו מהר. בדרך לקונקרנו וברסט עצרנו גם בפארק הפרהיסטורי של בריטאני, מקום די צנוע אבל פרוש יפה באתר פתוח עם נופים מגוונים של צוק, אגם, וכו’, עם סצינות של האדם הקדמון ופסלי דינוזאורים. אמנם לא זזים ומשמיעים קולות כמו בתערוכה שהייתה בארץ, אבל בכל זאת מרשים, היינו שם שעתיים.
משם המשכנו לכיוון ברסט, עם עצירה קצרה בקונקרנו. ראינו די מעט ממנה, כי בזמן שהסתובבנו בעיר העתיקה הילדים הרגיזו אותנו וחתכנו משם הלאה בלי לאכול אפילו ארוחת ערב. בברסט רק לקחתנו את הילדים לאוסאנופוליס, שבסופו של דבר היה בינוני למדי לדעתי, ראיתי אקווריומים הרבה יותר מעניינים, ולפי הנאמר לי אפילו בירושלים מוצלח יותר. בבוקר למחרת נסענו לחוף הגרניט הוורוד ואז לקחנו שיט של שעה ו-45 דקות אל שבעת האיים. חוץ מהציפורים על האי הגדול לא ראינו כמעט כלום, רק כלב ים אחד מרחוק, ואת חוף הגרניט מהספינה. אני אישית לא עפתי על השיט הזה...
בסן מאלו היינו כחצי יום, עם ילדים גדולים יותר כנראה אפשר להעביר יום שלם בקלות, המקום ממש יפה. גם מון סן מישל היה שווה ביקור, אם כי כנראה עדיף לא באוגוסט, היה שם די עמוס. ישנו בדול דה בריטני, עיירה שיש בה רחוב היסטורי ממש יפה, וקתדרלה עתיקה – בהחלט שווה ביקור קצר.
מסקנה עיקרית שלי היא שהמעבר הקצר בברסט היה מיותר. נסענו די הרבה לשם ובחזרה, ועדיף היה להתרכז יותר בציר נאנט-רן-סן מאלו וכו’, במקום לעשות טיול שמקיף את כל בריטני. אבל עדיין – בהחלט נהנינו