שלום לך
חזרנו בקיץ האחרון מטיול במשך 13 יום ברומניה. מתוכו היינו 6 ימים באיזור ברשוב. מאחר והטיול שלך קצר יותר הייתי ממליצה לך לא לוותר על פארק החבלים אוונטורה שבו הילדים שלי הכי הרבה נהנינו. הוא מתאים לכל הגילאים כולל ילדים קטנים. הכרטיס היא ל-3 שעות אבל מרוב שנהנינו בילינו בו 4 וחצי שעות (מה שדרש תוספת מחיר).
קניון שבעת הסולמות גם היה אטרקטיבי, קחו בחשבון שעד לתחילת המסלול יש הליכה של כשעה פלוס.
טירת בראן עמוסה, הכניסה יחסית יקרה ולא שווה את המחיר – הייתי מוותרת.
הרי בוצ’גי מדהימים ויש עליה ברכבל. אנחנו עלינו ברכבל וירדנו ברגל (הליכה של שעתיים לפחות) בירידה.
לארמון פלש צריך להגיע מוקדם מאוד בבוקר כי המקום עמוס בתיירים ולעיתים ההמתנה בתור ארוכה מאוד. הסיור בפנים מודרך ותשקלו היטב אם כדאי לקחת את הילדים (שעדיין צעירים) לסיור בפנים. אפשר להסתובב מחוץ לארמון. הוא מאוד יפה.
כביש הטראנספאגאראשן – נסענו בכביש מבוקרשט לכיוון ברשוב עם עצירה של לילה. הכביש יפה אבל הזמן שלכם קצר.
פארק הדובים – נהנינו מאוד. הסיור מודרך ונמשך כשעה. תבררו מראש שעות פתיחה 0אם אני זוכרת נכון הסיורים היו בשעות 9, 10,ו-11. ההדרכה באנגלית.
לגבי הרכב: שכרנו בארץ ואמרו לנו שהעסקה כוללת ביטוח השתתפות עצמית.
כשהגענו לקחת את הרכב לא היה להם את רכב שהזמנו ולכן שידרגו אותנו ברכב גדול יותר. שכנעו אותנו להוסיף דמי ביטול ביטוח השתתפות עצמית (שטענו שלא כלול בעסקה) בגלל שלטענתם הכבישים בעיתיים. בדיעבד הכבישים היו בסדר גמור אבל הנהיגה שם לא מהטובות בעולם, קו לבן הוא המלצה בלבד ובשביל השקט הנפשי שמחה שהוספנו כסף (אם כי זה היה לא מעט).
מצרפת לך קישור לבלוג שלנו