ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. yaellip
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 12
    • פוסטים 20
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

yaellip

@yaellip

1
    מוניטין
    20
    צפיות בפרופיל
    20
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2817899 גיל 56

yaellip הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי yaellip

• RE: טיול משפחתי לרומניה לקיץ - צריך עזרה

שלום לך

חזרנו בקיץ האחרון מטיול במשך 13 יום ברומניה. מתוכו היינו 6 ימים באיזור ברשוב. מאחר והטיול שלך קצר יותר הייתי ממליצה לך לא לוותר על פארק החבלים  אוונטורה  שבו הילדים שלי הכי הרבה נהנינו. הוא מתאים לכל הגילאים כולל ילדים קטנים. הכרטיס היא ל-3 שעות אבל מרוב שנהנינו בילינו בו 4 וחצי שעות (מה שדרש תוספת מחיר).

קניון שבעת הסולמות גם היה אטרקטיבי, קחו בחשבון שעד לתחילת המסלול יש הליכה של כשעה פלוס. 

טירת בראן עמוסה, הכניסה יחסית יקרה ולא שווה את המחיר – הייתי מוותרת.

הרי בוצ’גי מדהימים ויש עליה ברכבל. אנחנו עלינו ברכבל וירדנו ברגל (הליכה של שעתיים לפחות) בירידה.

לארמון פלש צריך להגיע מוקדם מאוד בבוקר כי המקום עמוס בתיירים ולעיתים ההמתנה בתור ארוכה מאוד. הסיור בפנים מודרך ותשקלו היטב אם כדאי לקחת את הילדים (שעדיין צעירים) לסיור בפנים. אפשר להסתובב מחוץ לארמון. הוא מאוד יפה.

כביש הטראנספאגאראשן  – נסענו בכביש מבוקרשט לכיוון ברשוב עם עצירה של לילה. הכביש יפה אבל הזמן שלכם קצר.

פארק הדובים – נהנינו מאוד. הסיור מודרך ונמשך כשעה. תבררו מראש שעות פתיחה 0אם אני זוכרת נכון הסיורים היו בשעות 9, 10,ו-11. ההדרכה באנגלית.

לגבי הרכב: שכרנו בארץ ואמרו לנו שהעסקה כוללת ביטוח השתתפות עצמית. 

כשהגענו לקחת את הרכב לא היה להם את רכב שהזמנו ולכן שידרגו אותנו ברכב גדול יותר. שכנעו אותנו להוסיף דמי ביטול ביטוח השתתפות עצמית (שטענו שלא כלול בעסקה) בגלל שלטענתם הכבישים בעיתיים. בדיעבד הכבישים היו בסדר גמור אבל הנהיגה שם לא מהטובות בעולם, קו לבן הוא המלצה בלבד ובשביל השקט הנפשי שמחה שהוספנו כסף (אם כי זה היה לא מעט).

מצרפת לך קישור לבלוג שלנו

http://www.lametayel.co.il/%D7%A7%D7%91%D7%91%D7%99%D7%9D+%D 7%A8%D7%95%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%9D+%D7%A7%D7%99%D7%A5+2016+% D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C+%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%97%D7%95%D7%AA

פורסם בפורום אירופה
      yaellip
      yaellip

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי yaellip

• RE: טיול 4 ימים

@משה-22 לאן הכי כדאי מבחינת הקורונה? מה פתוח בערבים? איפה לא דורשים בידוד אם אני מחוסנת?

פורסם בפורום אירופה
      yaellip
      yaellip
    • טיול 4 ימים

מתעניינת לאיזה עיר כדאי לטוס בתקופה זו (קורונה) ?

מדובר בצעירים אחרי צבא. מתלבטים בין אמסטרדם רומא ובוקרשט

פורסם בפורום אירופה
      yaellip
      yaellip
    • טיול לדרום איטליה במרץ 2018

אנו 5 זוגות שמתכננים טיול לדרום איטליה במרץ. כבר הזמנו כרטיסי טיסה לרומא ועכשיו חושבים על מקום לינה ועל מסלול. יש לנו 6 ימים מלאים ואנו רוצים לנסוע לכיוון נפולי, אמלפי סורנטו וקפרי. אין לנו כוונה להיות ברומא וכמו כן אנו רוצים לעשות טיול כוכב.

השאלות שלי:

1. מה המסלול הכדאי?

1. איפה הכי כדאי להתמקם (בהנחה שהטיול כוכב)?
      2. האם למישהו יש המלצה על וילה גדולה? 
      3. איך מזג האויר בעונה הזאת?

תודה 

יעל

פורסם בפורום אירופה
      yaellip
      yaellip
    • לינה בוילה או טירה בדרום איטליה

שלום,

אנו חמישה זוגות הרוצים לחגוג 50 בוילה או בטירה בדרום איטליה בסביבות מרץ הבא. חשבנו לנסוע לאיזור אמאלפי לשבוע, לשכור וילה או טירה ומשם לצאת עם רכבים לטיולי כוכב.

אנו מחפשים המלצה חמה על מקום לינה.

תודה

יעל

פורסם בפורום אירופה
      yaellip
      yaellip
    • RE: לינה בבודפשט

תודה על התשובה. יהיו לנו יומיים וחצי נטו (3 לילות) וגם אנחנו מגיעים מהרבה טבע ומעדיפים את מרכז העיר. האם את מכירה דירה/ מלון?

פורסם בפורום אירופה
      yaellip
      yaellip
    • לינה בבודפשט

שלום לכם,

אנחנו מתכננים ביולי טיול משפחתי (5 נפשות) לסלובקיה ונסיים בבודפשט. בסלובקיה סגרנו על 7 לילות בליפטובסקי מיקולש ומשם נצא לטיולי כוכב בטטרה הגבוהים והנמוכים.

משם ניסע לבודפשט ומתלבטים לגבי איזור הלינה שם. 

האם למישהו יש המלצות?

תודה

יעל

פורסם בפורום אירופה
      yaellip
      yaellip
    • עזרה בתכנון טיול לסלובקיה ביולי

אנו זוג עם 3 ילדים בני  18,16,10 מתכננים נסיעה לסלובקיה בקיץ.

ננחת בבודפשט וגם נחזור משם.

הייתי מעוניינת לדעת:

1. כמה לילות כדאי להקדיש לבודפשט (אנחנו עם ילדים)
      2. האם יש מה לראות בדרך מבודפשט לסלובקיה
      3. אשמח לקבל המלצות לגבי מקום לינה באיזור הרי הטטרה לטיולי כוכב.

תודה

יעל

פורסם בפורום אירופה
      yaellip
      yaellip
    • RE: טיול משפחתי לרומניה לקיץ - צריך עזרה

שלום לך

חזרנו בקיץ האחרון מטיול במשך 13 יום ברומניה. מתוכו היינו 6 ימים באיזור ברשוב. מאחר והטיול שלך קצר יותר הייתי ממליצה לך לא לוותר על פארק החבלים  אוונטורה  שבו הילדים שלי הכי הרבה נהנינו. הוא מתאים לכל הגילאים כולל ילדים קטנים. הכרטיס היא ל-3 שעות אבל מרוב שנהנינו בילינו בו 4 וחצי שעות (מה שדרש תוספת מחיר).

קניון שבעת הסולמות גם היה אטרקטיבי, קחו בחשבון שעד לתחילת המסלול יש הליכה של כשעה פלוס. 

טירת בראן עמוסה, הכניסה יחסית יקרה ולא שווה את המחיר – הייתי מוותרת.

הרי בוצ’גי מדהימים ויש עליה ברכבל. אנחנו עלינו ברכבל וירדנו ברגל (הליכה של שעתיים לפחות) בירידה.

לארמון פלש צריך להגיע מוקדם מאוד בבוקר כי המקום עמוס בתיירים ולעיתים ההמתנה בתור ארוכה מאוד. הסיור בפנים מודרך ותשקלו היטב אם כדאי לקחת את הילדים (שעדיין צעירים) לסיור בפנים. אפשר להסתובב מחוץ לארמון. הוא מאוד יפה.

כביש הטראנספאגאראשן  – נסענו בכביש מבוקרשט לכיוון ברשוב עם עצירה של לילה. הכביש יפה אבל הזמן שלכם קצר.

פארק הדובים – נהנינו מאוד. הסיור מודרך ונמשך כשעה. תבררו מראש שעות פתיחה 0אם אני זוכרת נכון הסיורים היו בשעות 9, 10,ו-11. ההדרכה באנגלית.

לגבי הרכב: שכרנו בארץ ואמרו לנו שהעסקה כוללת ביטוח השתתפות עצמית. 

כשהגענו לקחת את הרכב לא היה להם את רכב שהזמנו ולכן שידרגו אותנו ברכב גדול יותר. שכנעו אותנו להוסיף דמי ביטול ביטוח השתתפות עצמית (שטענו שלא כלול בעסקה) בגלל שלטענתם הכבישים בעיתיים. בדיעבד הכבישים היו בסדר גמור אבל הנהיגה שם לא מהטובות בעולם, קו לבן הוא המלצה בלבד ובשביל השקט הנפשי שמחה שהוספנו כסף (אם כי זה היה לא מעט).

מצרפת לך קישור לבלוג שלנו

http://www.lametayel.co.il/%D7%A7%D7%91%D7%91%D7%99%D7%9D+%D 7%A8%D7%95%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%9D+%D7%A7%D7%99%D7%A5+2016+% D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C+%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%97%D7%95%D7%AA

פורסם בפורום אירופה
      yaellip
      yaellip
    • RE: עצה לגבי השכרת רכב
      עצה לגבי השכרת רכב

בקבלת הרכב תבדקו אם הכל עובד: מה מצב השמן מנוע, אם המזגן עובד כמו שצריך (חם וקר), מנורות דולקות, אם הנעילה עובדת בכל הדלתות (אנחנו לא שמנו לב ואחת הדלתות לא ננעלה, כשגילינו כבר היה מאוחר מידי), ואם יש גלגל רזרבי תקין.

תעברו על כל הרג'קטים ותוודאו שהם כתובים ואל תוותרו על ביטוח ביטול השתתפות עצמית. אמנם תשלמו טיפה יותר אבל כך תוכלו להיות רגועים גם אם תגלו תקלה כלשהי באמצע הדרך.

נסיעה טובה

פורסם בפורום אירופה
      yaellip
      yaellip
    • RE: ביקור בכלא אלקטרז-שאלות
      ביקור בכלא אלקטרז-שאלות

אם אתם מתכננים סיור באלקטרז מומלץ להזמין באתר מקומות מראש. בדר"כ אין כרטיסים במקום לאותו יום ואז יגבו מכם מחיר כפול גם על שיט לשם וגם דמי כניסה.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yaellip
      yaellip