בצעתי מסלול דומה בקיץ שחלף ועל כן אציין כמה רעיונות. הנסיעה לוושינגטון באוטובוס 4 שעות, הנסיעה דרומה ומאריכה את הדרך שהיא בעיקרה צפונה. האם ניתן לוותר על וושינגטון? אפשר לעשות חניה של יום בפנסילבניה אצל האיימישים או בהרשי לחובבי השוקולד. לא לוותר על המפלים בצד הקנדי בשום מצב.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי dudaharon
-
RE: התייעצות למסלול בצפון מזרח ארה"ב באוגוסטפורסם בפורום צפון אמריקה
-
RE: איתקהפורסם בפורום צפון אמריקה
יש ביציאה מ איתקה , כמה ק”מ בודדים , צפונה על 89 מפל מדהים , גבוהה יותר מהניאגרה וקל להגיע אליו ללא מדרגות. שם המפל TAUGHANNOCK . יש ממול גם חוף נהדר על האגם. מומלץ מאד לכל המשפחה.
-
RE: מעבר מבפלו לטורונטופורסם בפורום צפון אמריקה
הדרך הזולה היא עם אוטובוס מהתחנה המרכזית בבאפלו חברת GREYHOUND . יש תחנת הורדה ליד היוניון סטיישן בטורונטו. אגב , יש רכבת מהירה וזולה מאד מהיוניון סטיישן בטורונטו לשדה התעופה פירסון ניקרא UP .
-
RE: מחר מגיעים לניאגרה - התייעצותפורסם בפורום צפון אמריקה
אף אחד שם לא מתרגש מגשם וסופות רעמים, האטרקציות פועלות , יש זיקוקים והמפלים מוארים. לקחת מקדם זמן גבוהה למצב של עיכוב במעבר חזרה לבאפלו.
-
RE: מחר מגיעים לניאגרה - התייעצותפורסם בפורום צפון אמריקה
אם עוברים ברכב..אין צורך. רק לבאים בטיסה צריך ויזה.
-
RE: האם אפשר לשכור רכב בנ"י ולהחזיר אותו בטורונטו?פורסם בפורום צפון אמריקה
התחבורה הציבורית מהעיר באפלו לטורונטו ,באוטובוס חברת גרייהונד ,מאד זולה ויעילה. 3 שעות תלוי בעיכובים במעבר הגבול. נוח מאד ורצוי להזמין באינטרנט מראש. קלי קלות .
-
RE: מסלול ליום אחד - "חמש ארצות" Cinque Terre איטליהפורסם בפורום אירופה
אני לא הייתי לוקח סיכון במאי לגבי הרכבת למונטרוסו וחזרה , הייתי ממליץ על ביקור ב פורטוונרה , זה קרוב מאד לנמל , אפשרי אולי בהפלגה מהנמל או מונית והמקום יפהפה ופחות פקוק.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי dudaharon
-
RE: 2 שאלות - מפלי הניאגרה ולינה בדרך מאורלנדו ומיאמיפורסם בפורום צפון אמריקה
בעניין אטרקציה לבני נוער, אני ממליץ על האומגה , גלישה לכיוון המפלים.
-
RE: אקס אן פרובאנס טיולי כוכבפורסם בפורום אירופה
1 אזור שמורת לוברון עם הכפרים לורמרין , בונה , רוסיון ,גורד.
2 אביניון , גשר פונ-גו-גאר
3 סן רמי , לה-בו והקתדראל-דה אימג’
4 מרסיי
5 ארל
6 קאמארג’
בקיצור לא חסר יש בשפע
-
RE: טיול לאית׳קה ניאגרה ועודפורסם בפורום צפון אמריקה
לגבי טיול עם ילדים יש לי שתי רעיונות לשעשע את הילדים:
- בעיירה ג’נבה על אגם סנקה יש חוף עם מתקנים לילדים , אפשר גם ללון בעירה ג’נבה.
- בצד הקנדי יש מלון שנקרה GREAT WOLF LODGE . נמצא בעיירה אחרי גשר “הקשת” . מתאים מאד לילדים .
שווה בדיקה
-
RE: המלצה ללינה במפלי הניאגרהפורסם בפורום צפון אמריקה
מצטרף להמלצה על מלון EMBASSY , על מה שנכתב אוסיף שיש מעבר עילי , גשר, לכיוון המפלים ישירות מהמלון. כמו כן תחנת אוטובוס בפתח המלון עם כרטיס יומי חופשי, מגיע לכל האטרקציות בצד הקנדי.
-
RE: כניסה לבית הלבן בוושינגטוןפורסם בפורום צפון אמריקה
לדעתי הסיכוי קלוש עד חסר סיכוי, צריך קשרים עם השגרירות.
-
RE: פארק פראטר וינהפורסם בפורום אירופה
הפארק לא הכי יפה ונעים , הרבה רעש וטיפוסים מפוקפקים אבל באים בשביל הגלגל הענק עשוי ה עץ. מאד מיוחד ורואים הרבה נוף.
-
RE: נסיעה מוושינגטון הבירה למנהטן ניו יורקפורסם בפורום צפון אמריקה
נסענו כל המשפחה מנ”י לוושינגטון באוטובוס של חב’ בולט. יוצא מרחוב 35 פינת 11. 4 שעות ללא הפסקה זול מאד. חייבים להזמין מקום מראש.
-
RE: צינקווה טרהפורסם בפורום אירופה
אם לנים ב לה ספציה , כדאי לקחת שאטל מהמלון וחזרה לתחנת הרכבת. אם לא , יש חניה מקורה צמודה לתחנת הרכבת המרכזית. אני ממליץ מאד למי שמגיע עם רכב ל לה ספציה להמשיך ל פורטו-ונרה מקום מקסים וקרוב ללה ספציה.
-
RE: מוזיאוני רכב באמיליה-רומאניהפורסם בפורום אירופה
בקצה הרחוב בו נמצא המוזיאון, ( רחוב אלפרדו דינו פרארי) מתחילים המסלולים בהם נערכים ניסויים ברכבי פרארי שיוצאים מפס הייצור. מסביב למסלול המירוץ יש גדר . אפשר לנסות להציץ. לגבי סיור במפעל זה קצת מסובך אלא אם את מזמינה רכב בהתאמה אישית (מומלץ ) .