אופציה לשהות בשבת בכלל בשלמדינג יש שם מסעדה כשרה.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מוראל
-
RE: אוגוסט | אוסטריה - טירול - המלצות לבניית מסלולפורסם בפורום אירופה
-
אוגוסט | אוסטריה - טירול - המלצות לבניית מסלולפורסם בפורום אירופה
היי,
סגרנו טיסה לזוג עם תינוק שיהיה בן 11 חודשים, בתאריכים 23 באוגוסט עד 31 באוגוסט.
אנחנו שומרי שבת וכשרות, לכן אין צורך או רצון בהמלצות קולינריות, ובימי שישי ושבת אנחנו מוגבלים בהתניידות.
ראוי לציין שאנחנו לא מאלה שיושבים שעות במקום, אלא אוהבים התקדמות וממצים מהר יחסית

בחירת אזור
בעבר טיילתי כבר בעמק זילר ובעמק שטובאי, ולכן הפעם אנחנו מעדיפים להתמקד באזור חדש עבורנו. חשבנו להתבסס בעיקר על עמק אוץ' (Oetz).
מסגרת מסלול כללית
יום א' - 23.8
נחיתה בווינה בשעה 09:20.
תכנון לנסיעה מווינה לכיוון מאיירופן. מדובר בנסיעה ארוכה ולא פשוטה, שעשיתי כבר מספר פעמים.
נשמח להמלצה האם נכון לעצור בדרך בנקודה משמעותית כמו האלשטט, או חלופה אחרת שתהיה הגיונית עם תינוק וללא לחץ מיותר.
יום ב'
ביצוע הטרק ל־Olpererhütte עם מנשא לתינוק.
למרות שמדובר בעמק זילר, זהו מקום שאנחנו מרגישים שאסור לפספס, ונשמח לדעת האם זה ריאלי ובטוח בקצב רגוע עם תינוק. והאם יש מה להוסיף עוד? כי יש גם נסיעה אח"כ של אזור השעתיים לOetz ?
ימים ג'–ו'
לינה בדירת נופש בעיירה Oetz, אותה כבר סגרנו.
שאלה:
נשמח לעזרה בבניית מסלול יומי מפורט באזור עמק אוץ' והסביבה, בדגש על נופים, אגמים, רכבלים ונסיעות נופיות, בקצב שמתאים לטיול עם מנשא.
ביום שישי נצטרך לצאת מוקדם יחסית ולהגיע לזלבורג לפני כניסת שבת.
יום ו'–שבת
שהות לשבת בזלבורג, כולל שבת בבית חב״ד. לנים במלון IMLAUER & Brau
שאלה:
האם יש משהו מומלץ למוצאי שבת - בית קפה/ בר מגניב? משהו להליכה בשבת? ישנים ליד בית חב"ד במלון.
יום א'–ב' (לאחר השבת)
נסיעה חזרה לכיוון וינה.
שאלה:
נשמח להמלצות לעצירות בדרך מזלבורג לווינה, ללא עומס או לחץ, מאחר והטיסה חזרה היא רק בלילה של היום שלאחר מכן.
בחרנו ללינה בוינה במלון Hilton Vienna Park, ונשמח לשמוע אם זהו מיקום נכון ונוח בהקשר הזה.
המיקוד שלנו הוא בנופים, טבע, חוויית אלפים איכותית וזרימה רגועה שמתאימה גם לתינוק, תוך שמירה מלאה על שבת וכשרות.
-
בוקרשט - נוב'פורסם בפורום אירופה
היי לכולם

אז אחרי הרבה מילואים, הזמנו טיסה קצרה בין ה-15 ל-18 לנובמבר ואנחנו מתכננים להירגע ולהנות.
1.חשבנו על המלונות נובוטל ורדיסון בלו. מישהו התארח שם לאחרונה? איך הבריכות והמתקנים? באים בכיף ורוצים פשוט לנוח, איזה מלון עדיף? יש המלצה אחרת במרכז העיר - עם בריכה כמובן..
2.בנוסף, מחפשים המלצות לזוג צעיר שלא כל כך חובב מוזיאונים, מה אפשר לראות ולעשות בתקופה הזו? פתוחים לרעיונות
3. והשאלה החשובה ביותר - איפה עושים שופינג? מישהו מכיר אזורים טובים, אאוטלטים או קניונים שאפשר לעשות בהם קניות טובות?
4.מסעדות כשרות - אם מישהו יודע על מקום כשר מומלץ, במיוחד אם הוא באזור הקרוב למלונות, נשמח לשמוע!
5.איך מגיעים מהשדה למלון והפוך?
תודה מראש על כל העצות וההמלצות, גילוי נאות - הייתי בבוקרשט לפני שנים ואני לא באמת זוכר משהו, ולצערי אין לי יותר מידי זמן לארגן טיול - נזרום שם..
-
RE: דעה על מסלול בדולימיטים ?פורסם בפורום אירופה
@שמחת-הפרטים-הקטנים תודה רבה
ואיזה מסלולים מומלצים בסשדה וSESIER ALM
-
דעה על מסלול בדולימיטים ?פורסם בפורום אירופה
היי מה אתם חושבים על המסלול?
מה ניתן לבצע ביום שישי בדרך מבולצאנו לריבה דל גרדה - חשבתי על מולבאנו ומה עוד אפשר? אילו דגשים - ממליצים?

-
RE: תכנון טיול לדולמיטיםפורסם בפורום אירופה
https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?hl=iw&mid=1afTYTiPNrCRqO2qxWigPrWLIQRBxios&ll=45.76536904307238%2C10.810087049246206&z=16
איך זה נראה? אנחנו נהיה בשבת באגם גארדה ליד בית חב"ד וביום ראשון בבוקר נצטרך לעבור בשדה קודם להחזיר את הרכב הטיסה ב10 בבוקר
-
https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?hl=iw&mid=1afTYTiPNrCRqO2qxWigPrWLIQRBxios&ll=45.76536904307238%2C10.810087049246206&z=16
איך זה נראה? אנחנו נהיה בשבת באגם גארדה ליד בית חב"ד וביום ראשון בבוקר נצטרך לעבור בשדה קודם להחזיר את הרכב הטיסה ב10 בבוקר
-
אנחנו נהיה שבת בגארדה. סגרנו שם מלון ליד בית חב"ד ובית חב"ד. מה מומלץ אם ככה לכמה שעות בונציה ביום הראשון? אני ספציפית הייתי ואשתי לא הייתה אז נשמח לטעימה בעבורה.
-
הטיסה היא ביום ראשון בבוקר 09:55 , אז לנסוע במוצאי שבת לונציה ולקחת מלון בקרבת השדה