הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי moshiko28
-
RE: איזה אזור בלוס אנג'לס עדיף?פורסם בפורום צפון אמריקהאיזה אזור בלוס אנג'לס עדיף?תעזרי לי בקשה לסדר את הדברים.. אנחנורוצים להיות יום אחד בדיסני, יום אחד ביוניברסל, יום אחד צ'יינה טאון,מלרוז,בברלי,אולברה, ויום אחד בשדרות הוליווד, סאנסט בולבארד והאזור. מה נמצא איפה? לפי סדר כרטנולוגי מהצפון לדרום. אודה מאוד למי שיכול לסדר לי את הבלאגן שלי בלוס טנג'לס
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי moshiko28
-
בלגרדפורסם בפורום אירופה
הי, לא מצאתי יותר מדי חומר או שירשורים, אודה לכל תגובה וטיפ.
1.הבנתי שיש שני קניונים, usce,ו merkator, מי משניהם עדיף? יש אחרים?
- לגבי איפה לטייל, יש את רחוב “קנז מיכאילובה”, את אזור סקארדליה, והמבצר. יש עוד מקומות מרכזיים?
- יש טעם לצאת לנובי סאד? אנחנו 3 ימים מלאים בבלגרד. תודה מראש לכל העונים

-
RE: כרטס טיסה לתינוק שעדיין לא נולד....פורסם בפורום אירופה
אז זה לא רק תשלום מס נמל לתינוק? או שוב,זה משתנה מחברה לחברה?
מרגיש מבולבל...
-
ה10% זה משהו שהוא נכון לכלל החברות?
ובהנחה שאין 10 תינוקות תוספת התינוק זה משהו שאפשר בוודאות לבצע כתוספת לאחר קניית הכרטיסים? לא הבנתי את האופציה שחברת התעופה הציבה לי..נראה לי סחיטה בעליל!
-
אז בהזמנה כרגע לא לציין בכלל שיש תינוק? כי אם אני מציין זה דורש פרטים.
דיברתי עם חברת התעופה והם ממש חצופים!!! נתנו לי הצעת מחיר יותר יקרה ב70 דולר לאדם, שאמרתי שמצאתי פחות,הם אמרו ששם אני חייב להזין שם של התינוק, ורק אם אשלם את העוד 70 דולר האלה לכרטיס אוכל להשאיר לי את האופציה של הזנת שם עד כמה ימים לפני הטיסה. מה זה השטויות האלה???
אשמח להבהרה של הדברים ממי שמתמצא, אני רוצה לסגור את הנופש ולא יודע מה לעשות בענין התינוק.
-
ראיתי עכשיו שירשור בנושא מלפני שבוע…
מקווה שלא יהיה בעיה עם אחכ לשנות שם ותאריך לידה...
-
כרטס טיסה לתינוק שעדיין לא נולד....פורסם בפורום אירופה
איך אני קונה כרטיס לתינוק שעדין לא נולד? איך אני רושם אותו?? עדיין אין לו שם אפילו...איך אני מזין פרטים שלו?
תודה לעונים.
-
RE: Aqua palace פראגפורסם בפורום אירופה
למיטב הבנתי השאטלים הם לתחנת רכבת הקרובה ולא לעיר..מקווה שמי שהיה יענה ויבהיר את העניין.
-
RE: Aqua palace פראגפורסם בפורום אירופה
אנחנו טסים בחופש הגדול, ומטרת הטיול בגדול זה מים ומגלשות לילדים, נגיע לעיר פעמיים-שלוש,אבל הפארק מים זה עיקר הטיול.
רציתי לדעת אם מישהו היה ויכול לתת דעה לגבי המלון,הפארק,הנסיעות לעיר וכו’.