ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. Jenny2
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 95
    • פוסטים 2199
    • הגבוה ביותר 74
    • קבוצות 0

Jenny2

@Jenny2

87
    מוניטין
    146
    צפיות בפרופיל
    2199
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 72138 גיל 56

Jenny2 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Jenny2

• RE: הנהלת למטייל, זה לא יפה - לכותבי הטיפים והבלוגים

היום אחר הצהרים- כנראה בעקבות התגובות כאן- קיבלתי הודעה למייל על סיום התכנית הנוכחית ועל זה נאמר "מוטב מאוחר ..."cool

כמן דובי, אני מצפה שהנהלת האתר תשכיל לנצל את השינוי לטיפול בעיוותים ותופעת פרסום תכני סרק למען גריפת נקודות שהתכנית הנוכחית יצרה, ויחד עם זאת תמצא דרך לצ'פר את אלה שבאמת טורחים ומשקעים ביצירת ופרסום תכני איכות.

עיוותים: פיצול סיפור טיול של ארבעה ימים ל 20 בלוגים שונים , כל אחד על קטע מזערי של הטיול ,כדי לנפח צפיות ונקודות בהתאם, פיצול והעתקת תוכן של בלוג ל 50 טיפים קטנים תוף יצירת כפילות, כתיבת בלוג שכולו אוסף של טיפים של גולשים אחרים (זכויות יוצרים?angry) או תעתיק של תכנית של טיול מאורגן  ללא כל נימה אישית, טיפים סתמיים וריקים מתוכן, ללא קישורים או מידע פרקטי כלשהו, שלא לדבר על  שגיאות גסות באיות באנגלית,  עד כדי קושי לזהות את המקום על סמך הטיפ.

ביחוד ביעדים פופלרים כל אלה יוצרים קושי גדול לאתר את התכנים השווים תוך ים של חומר סרק, גורמים בזבוז זמנן לגולש שצריך הנכנס לכל טיפ וטיפ רק כדי לגלות שחלקם לא שווים כלום, ובעיקר מעלים תהיה- היכן העורכים של האתר, היכן הסינון??

אם כקורא קל מאוד לזהות תכנים שממש "צועקים" שנוצרו בעקבות ובגלל הנקודות, למה דומה שאנשי "למטייל" נעשים עיוורים מולם?

אני תקווה שהמנגנון החדש ימעזר תופעות אלה ביתר הצלחה, תוך עידוד אמיתי ליוצרי התכנים הרציניים והמועילים שעליהם בעצם כל האתר הזה מתבסס.

פורסם בפורום טיולי משפחות
      Jenny2
      Jenny2
    • RE: גביית כסף מוגזמת ולא צודקת על ידי WIZZAIR

Passengers without priority boarding are allowed to carry only one piece of cabin baggage which is EITHER a free small cabin bag OR a paid large cabin bag

אז בפעמים הקודמות הצלחת להתחכם והפעם לא - אבל מדוע את מלינה על החברה ולא על עצמך?  זאת החברה, זה התמחור שלה והגבייה לגמרי בהתאם לחוקים שלה שהיא מפרסמת בצורה ברורה. 

פורסם בפורום אירופה
      Jenny2
      Jenny2
    • RE: צפון אנגליה (פיק דיסטריקט וצפון ויילס) - מסלול
      קופוני הנחה ל Alton Towers

תקראו כאן לגבי אפשרויות למי שלא רוצה להתחייב להזמנה כרטיסים מראש דרך האתר.

• 2for1    באזריזות שוקלדים של קדבורי.
        לא תקף בימי שיש,שבת, ראשון במהלך אוגוסט וכן בראשית ספטמבר

• כרטיס מבוגר חינם בקניית כרטיס לילד (עוד יותר טוב! ) עם קופונים בתוך אזריזות דגני בוקר של קלוגס.
        לא תקף בין ה 20-31 לאוגוסט

• כרטיס בחצי מחיר בהצגת קופון שעל גבי בקבוק סבון נוזלי
      • יכול להיות שימושי כהשלמה למצביעם הקודמים למספר אי-זוגי של מבקרים,
      • אבל צריך לבדוק את עלות הסבון אל מול ההנחה, שכן לא לגברי ברור מן האתר אם צריך לקנות אריזה של כמה בקבוקים או שמספיק  אחד כדי לקבל את הקופון וההנחה..

Jenny2
      Jenny2
    • RE: טיול בדרום-מזרח אירופה עם רכב - תאריכים ותכנון

על אותו עיקרון

אולי תספר לנו מה בסוף יצא מהתכנונים דאז, כדי שנצליח להבין את סגנון וקצב הטיול שלך, שכפי שהבנת נתפסים כחריגים למדי.

פורסם בפורום אירופה
      Jenny2
      Jenny2
    • RE: עדכון - פרסום טיסות איזיג'ט

ראי כאן

Jenny2
      Jenny2
    • RE: עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי לאנגליה זוג +2 ילדים

אני רואה כאן שתי אפשרויות:

1. כל השרשור הזה זה הוא פשוט מתיחה.
      2. הבן אדם באמת לא מבין שכדי לתקוע את הילידם שעות רבות במושב האחורי עם טאבלטים לא צריך להרחיק עד בריטניה - ואפשר היה לחסוך גם הרבה כסף וגם את סיוט הטרטורים המתוכנן לאישה בחודש שישי ולילדים צערים..

בהנחה שמדובר בשאלת אמת, אז העצה היא כמובן לרדת לגמרי מהנסיעה לאיי וייט ( שעה וחצי נסיעה מגולדרס גריין על ה North Circular ו ה M25  הפקוקים ??? אולי במסוק..) ולמצות את לונדון בקצב המתאים למשתתפי הטיול וביומיים בקושי שיש בסקוטלנד לנסוע לאזור קרוב לגלזגו כמו Loch Lomond & The Trossachs National Park

פורסם בפורום אירופה
      Jenny2
      Jenny2
    • RE: אלפ"צ 2017 – המציאות עולה על הדמיון

מעל האגם אנחנו ממשיכים עוד קצת על ה Route עד עד ל Cormet de Roseland. כאן מעל קו העצים הנוף משתנה ונעשה יותר חשוף ופראי ודרמטי בצורה שונה – שווה להמשיך את הנסיעה ולהגיע עד למעלה.

Jenny2
      Jenny2
    • RE: דאבל דייט באלזס הקסומה

איריס ושירלי היקרות,

כמובן שאני ממשיכה ללות אותכם בעניין ובהנאה מרובים.

כמה יפה שטרסבורג השמשית שלכן! אצלנו היא די התפספסה בשל מזג אוויר לא ידידותית (שלג צח שנערם על הקרקע זה דבר מדהים, סופט שלגים שמתהוללת סביך הרבה פחות מלבבת!), כך שההתבוננות בתמונות הנהדרות היא סוג של חוויה מתקנת.

חייכתי לעצמי כשקראתי את סיפור הקפת הקטדרלה. גם אחנו עשינו את כל הסיבוב בחיפוש אחר פתח, רק לגלות שהגענו בשעות הסגירה.  מוזר שביום ביקורכם היא היתה סגורה אפילו יותר מאוחר, אבל טוב שבספקתם לחזור. ולגבי סיור השייט שלא הספקתם, ממש לא הפסד גדול בעיני.

שירלי, אהבתי מאוד את סיפור השיטוט הנוסטלגי ושמחתי שהצחת לאתר את כל נקודת העניין , גם במרחק השנים. ואפרופו חלוף הזמן, ברור לי שהקסם של

la  israélienne עדיין פועל במלוא עוצמתוwink – ולראיה הבחור בפאב שהסכים לתת לכם להיכנס גם שכביכול סגור.

הגמל בשוק של ריבווילה באמת הזוי! וכייון שזהו שוק של ספי שבוע בלבד עולה השאלה מה קורה איתו בשאר ימות השבוע? האם כמו טרובדור נודד מימי הביניים הוא עובר משוק לשוק ונותן הופעת אורח??angry

ד"ש חם חזרה לבית הכחול, או בעצם הבית הסגול לפי המראות בלילה! אני לא זוכרת תאורת לילה שכזו- אולי זה משהו חדש? הצליח לכן יפה עם תמונות הילדים השרים, יותר יפה מאיתנו אפילו שהיה לנו מקום "שמור" בשורה הראשונה (קרי מטבח הבית הכחול) לצלם ממנו.

כמה השאני מסכימה איתכן לגבי המטבח האלסזי הכבד והלא ממש ערב לחך (לחך שלי לפחות, בן הזוג יותר התחבר). גם לנו היו, לשיטתי, בעיקר נפילות בתחום הקולינרי בטיול ההוא.

שירלי, נרגעתי לקרוא שהצלחת להתאושש מהר מההחולשה שתקפה אותך ולהינות מריקוויר הפה. גם אני הכי אהתי אותה - יחד עם קייסברג החביבה.

ואפרורפו קייסברג, אמנם לא באותה רמת ביזריות כמו הגמל שלכן , אבל גם אנחנו נתקלנו בעירה במן תהלוכה של חמור המלווה בסנטה לבן וסנטה שחור (??), שלא בדיוק הבנו למה היא שייכת.

Jenny2
      Jenny2
    • RE: איך להגיע מלונדון לCHIRK לשייט תעלות?

קחי בחשבון כי לא מדובר בנסיעה ישירה ברכבת. אם נוסעים מלונדון צריך להחליף רכבות בבירמינגהם, וגם משדה התעופה של מנצ’סטר יש צורך בהחלפה..

ראי במפה 

Jenny2
      Jenny2
    • RE: לנשום אוויר קר ולשטוף את העיניים

חברים, תודה על התגובות החמות

.

צר לי לאכזב אותכם, אבל כיוון שאכן מדובר בלונדון אין לי דיווח בשבילכם (ישיבה על ניירת עם אחי, ארוחת ערב עם חברה, ביקור אצל הדודה – אלה לא ממש חומרים מרתקים לסיפורangry) וגם לא צילמתי תמונות נוספות שוות. גם ככה הייתי צריכה כל פעם לשלוף את היד מן הכפפה...

הסנטה ההונגרי נהדר גם הוא!

Jenny2
      Jenny2

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Jenny2

• RE: טיסת איזיג'ט למילאנו 17.7 בוטלה

איזיג'ט היא חברה בריטית וכ50% מן הנסיעות בקווים שלה יוצאות מבריטניה. לכן החברה מושפעת מאוד מהמצב בבריטניה ומהאפשרויות של אזרחי המדינה לנסוע, שנכון לעכשיו אינו רבות. יש כרגע מעט מאוד מדינות -שישראל כידוע אחת מהן- שבריטים יכולים  לנסוע אליהן בלי חובת בידוד בחזרה (שבניגוד אלינו אין מזלזלים בה בממלכה), ולפני מספר שעות ממשלת בריטניה אף הסירה את פורטוגל , שנחשבה עד כה ל"ירוקה" מן הרשימה והחזירה אותה לסטטוס של "כתומה" ומחייבת בידוד.

המשמעות המיידית היא ניטרול מה שהסתמן כיעד החם של הקיץ עבור תיירים בריטים וכמובן צמצום הטיסות, לרבות של איזיג'ט, אליו.

קראתי הערכה כי במצב הזה החברה פשוט תעדיף  להשבית מטוסים ולהוציא טייסים ואחרים לחל"ט מאשר להעסיק אותם באופן חלקי בלוח טיסות מדולל.  כלומר, למה שקורה ברחבי אירופה ובבריטניה בפרט יש ככל הנראה השפעה גם על הסיכוי לבטיול/שינוי טיסות החברה לארץ ועדיין במצב כל כך נזיל צריך בכל רגע נתון לצפות לבלתי צפוי.

פורסם בפורום אירופה
      Jenny2
      Jenny2
    • RE: נוהל בדיקות קורונה ביציאה/כניסה לארץ

@יונית

תודה יונית. כרטיסי טיסה לסתיו כבר יש😊- מקסימום אם לא יארכו עד אז, נצטרך לבצע בדיקות לפני ההמראה ולא רק בחזור.

פורסם בפורום אירופה
      Jenny2
      Jenny2
    • RE: נוהל בדיקות קורונה ביציאה/כניסה לארץ

@יונית

יונית יש לך אסמכתא למה שכתבת בסוגריים (משרד הבריאות הבטיח לעדכן ביולי את תוקף תעודת החיסון עד סוף דצמבר)?
      כיוון שלמי שמיהר להתחסן תוקף התעודה עומד לפוג כבר ביולי/אוגוסט יש לזה משמעות לגבי תכנון נסיעה בחגים והלאה.
      שאלה נוספת היא האם מדינות היעד יכירו בהארכה הזו מטעם משרד הבריאות שתהיה כנראה יחודית לישראל  בינתיים (כי אף מדינה מערבית לא חיסנה בשתי מנות באותו קצב), או שמעבר לשישה חודשים מהחיסון השני ידרשו בדיקת PCR ליתר בטחון?

פורסם בפורום אירופה
      Jenny2
      Jenny2
    • RE: לעיתים ההודעות עצובות

כמו רבים כאן גם אני הפקתי הרבה תועלת מן הכתבות המפורטות והמסודרות של הדר ורשמתי לי כמה טיפים לטיולים עתידיים שאני עוד מקווה שיצאו לפועל.

גם מבלי להכיר אישית עצוב וכואב כל כך לשמוע על לכתה הפתאומית באמצע החיים של רעיה, אם, בת, אחות יקרה. משתתפת בצער המשפחה.

פורסם בפורום אירופה
      Jenny2
      Jenny2
    • RE: איזי ג'ט מקטינים את גודל תיק היד

אם לדייק, מעכשיו רק מי שקונה מושב עם יותר מקום לרגלים יכול להעלות למטוס טרולי בגודל הישן ובנוסף  עוד תיק קטן.

אופציה נוספת היא  לרכוש אפשרות לשלוח טרולי לבטן המטוס ("Hands Free") ב£7 ליחידה או ב £16 לכל בני המשפחה הנסועים באותה הזמנה.

פורסם בפורום אירופה
      Jenny2
      Jenny2
    • RE: ממשלת קפריסין עונה לפוסט שפירסמתי לפני שלושה ימים:

רק שביולי קפרסין צפויה לפתוח את השערים גם לתיירים ממדינות בעיתיות מבחינת קורונה,  ובפרט בריטניה ורוסיה (שיחד מספקות כחמצית התיירות למדינה).

נראה שלישראלים  נוצר מן “חלון הזדמנות” מה 20 ליוני שאז מתבטל הצורך בבדיקת קורונה ועד לאותו מועד ביולי בו יורחב מעגל התיירות לקפריסין.

פורסם בפורום אירופה
      Jenny2
      Jenny2
    • RE: דרום ספרד - איפה ללון
      מתי בדיוק בחופשת פסח הטיול מתוכנן? שימו לב כי ה 5-11 לאפריל הוא השבוע הקדוש, ה Semana Santa –  מצד אחד הרבה תהלוכות וצבע, מצד שני הרבה עומס של מבקרים, ימי שבתון. סגירת מרכזי ערים, ביחוד בסיביליה. אם הטיול נופל בין השאר על התאריכים הללו, כדאי לקחת זאת בחשבון בתכנון הלינה וההתניידות.
      Jenny2
      Jenny2
    • RE: טיול משפחתי לאנגליה

יום המעבר מצפון ווילס ללונדון עלול להיות ארוך ומייגע- 5 שעות לפחות של נהיגה שיכולות להתארך אם יש פקקים (למשל סביב Birmingham).

הייתי שוקלת לעבות את החלק הזה של הטיול עם לינת לילה לפחות בדרך. נקודות עניין אפשרויות בדרך (מניחה שבחלקן כבר הייתם, אבל רושמת בכל מקרה):

Ironbridge, RAF Museum Cosford,

Warwick Castle, Stratford-upon-Avon

Cotswolds, Oxford

Jenny2
      Jenny2
    • RE: לתשומת לב מי שטס לHeathrow הקיץ

לפי הדיווחים הערב, המו”מ בין הצדדים  לא הביא להסכם והנהלת שדה התעופה Heathrow כבר ביטלה מיוזמתה  177 טיסות  מתכננות לימי שני ושלישי- אבל לא פרסמה פרטים באיזו טיסות מדובר. אם אתם עומדים לטוס בימים אלה-תנסו לברר ישירות מול חברת התעופה מה המצב.

Jenny2
      Jenny2
    • RE: התעוררתי לתוך שומר המסך שלי, גן עדן- הרוקיס הקנדיים יוני 2019

הי שרה,

גם אני כאן, נהנית עד מאוד לחזור בזכות התיאורים והתמונות הנפלאים שלך  למראות  הבלתי נשכחים  של הרוקיס. מדהים איך שכל  עונה, כל זווית, כל עיקול בכביש מעניק מראה יחודי, כך שהגם שהמקומות שביקרתם בהם ידועים ומוכרים, העוצמה של היפי "מכה" כל פעם מחדש, כאילו רואים את התמונות עכשיו  לראשונה.

אנחנו אכן לא זכינו לראות דובים ב"לייב" לפני ארבע שנים ועל כן אני מקנה בך על הצפיות (כל עוד מדובר במרחק בטוח או מאחרוי שמשה:).

נראה שגם הרשויות לא לגמרי יודעות להסביר את ריבוי ההיתקלויות השנה, אבל לחקלן יש תוצאות די טרגיות...🤨

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Jenny2
      Jenny2