היום אחר הצהרים- כנראה בעקבות התגובות כאן- קיבלתי הודעה למייל על סיום התכנית הנוכחית ועל זה נאמר "מוטב מאוחר ..."
כמן דובי, אני מצפה שהנהלת האתר תשכיל לנצל את השינוי לטיפול בעיוותים ותופעת פרסום תכני סרק למען גריפת נקודות שהתכנית הנוכחית יצרה, ויחד עם זאת תמצא דרך לצ'פר את אלה שבאמת טורחים ומשקעים ביצירת ופרסום תכני איכות.
עיוותים: פיצול סיפור טיול של ארבעה ימים ל 20 בלוגים שונים , כל אחד על קטע מזערי של הטיול ,כדי לנפח צפיות ונקודות בהתאם, פיצול והעתקת תוכן של בלוג ל 50 טיפים קטנים תוף יצירת כפילות, כתיבת בלוג שכולו אוסף של טיפים של גולשים אחרים (זכויות יוצרים?
) או תעתיק של תכנית של טיול מאורגן ללא כל נימה אישית, טיפים סתמיים וריקים מתוכן, ללא קישורים או מידע פרקטי כלשהו, שלא לדבר על שגיאות גסות באיות באנגלית, עד כדי קושי לזהות את המקום על סמך הטיפ.
ביחוד ביעדים פופלרים כל אלה יוצרים קושי גדול לאתר את התכנים השווים תוך ים של חומר סרק, גורמים בזבוז זמנן לגולש שצריך הנכנס לכל טיפ וטיפ רק כדי לגלות שחלקם לא שווים כלום, ובעיקר מעלים תהיה- היכן העורכים של האתר, היכן הסינון??
אם כקורא קל מאוד לזהות תכנים שממש "צועקים" שנוצרו בעקבות ובגלל הנקודות, למה דומה שאנשי "למטייל" נעשים עיוורים מולם?
אני תקווה שהמנגנון החדש ימעזר תופעות אלה ביתר הצלחה, תוך עידוד אמיתי ליוצרי התכנים הרציניים והמועילים שעליהם בעצם כל האתר הזה מתבסס.
– ולראיה הבחור בפאב שהסכים לתת לכם להיכנס גם שכביכול סגור.
- מקסימום אם לא יארכו עד אז, נצטרך לבצע בדיקות לפני ההמראה ולא רק בחזור.