ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. יוני ק.
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 22
    • פוסטים 57
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

יוני ק.

@יוני ק.

0
    מוניטין
    50
    צפיות בפרופיל
    57
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2874186 גיל 56

יוני ק. הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי יוני ק.

• RE: 9 ימים בשוויץ בקיץ
      @יוני-ק מצטרפת להמלצה החמה של "שמחת הפרטים הקטנים" על התמקמות בגרינדלוולד ועל כל האתרים שציינה.
      ומצרפת המלצה חמה על המוזיאון הפתוח בבאלנברג ליד ברינץ. אמנם ילד מעט יותר מבוגר היה ממצה אותו יותר מתינוק בן שנה וחצי, אבל עדיין מדובר במקום קסום להעביר בו כחצי יום עם חיות משק, גני שעשועים עם מתקנים לכל הגילאים והכל טובל כמובן במרחבים ירוקים של נופי שוייץ המשגעים.
      לגבי אגם בכאלפ ליד פירסט - נכון שהדרך אליו לא מתאימה לעגלה, אבל אם יש לכם מנשא ואתם בכושר סביר מומלץ ביותר ללכת אליו - מדובר בהליכה לא ארוכה וממש לא מאתגרת, על שביל חצץ רחב ונוח, ולהגיע עד לפירסט בלי לראות את האגם נראה לי פספוס.
      באופן כללי, שווה לכם מאוד לדעתי להשקיע במנשא טוב אם אין לכם כזה. כי למרות שיש המון מקומות נגישים עם עגלה, עדיין לפעמים עוד כמה צעדים נוספים מעבר למה שאפשר להגיע אליו עם אוטו או עגלה יעניקו לכם מראות נפלאים שחבל להפסיד במינימום מאמץ.
      הערה חשובה: יש מקומות רבים בהם אין גדרות בפסגות שמתחתן תהום תלולה. כשעלינו לפסגת מאנליכן למשל עם תאומים שהיו אז בני 6 אני זוכרת שהייתי די בחרדות מזה. כך שאם בן השנה וחצי כבר הולך ואתם משחררים אותו בטבע הפתוח, מה שבהחלט מומלץ לעשות, תשימו לב איפה אתם עושים את זה...

ובשורה התחתונה: האיזור הזה מלא במקומות שמתאימים גם לכם - כנראה שלא תספיקו את הכל, וכדאי גם להכין אופציות לימי גשם שתמיד יכולים להגיע שם גם בקיץ.

תודה על התגובות,

מקריאה באינטרנט, אני לא בטוח שאזור גרינדוולד מתאים לתינוק בעגלה. הבנתי שיש כפרים באזור שבכלל אסור להיכנס אליהם עם רכב ושהחניות בעיתיות (רחוק מהאטרקציה, בעליה לא סלול).

אולי עדיף לנו באחד האגמים ?

פורסם בפורום אירופה
      יוני ק.
      יוני ק.

תודה. האם המקומות שציינת מתאימים לעגלה ? כלומר אני מחפש דברים שאפשר לעצור בחניה מסודרת, להוציא את העגלה מהאוטו ללכת לראות את המפל \ תצפית \ להגיע לרכבל ולחזור לאוטו. האם המקומות שציינת למתאים ל"תסריט" הזה ? (שוב, תינוק שבקושי הולך וצריך להתנייד בעגלה)

פורסם בפורום אירופה
      יוני ק.
      יוני ק.

האם גרינדלוולד תתאים לנו כנקודת מוצא לטיולי כוכב אזור? האם יש טבע מהסוג שאנחנו מחפשים באזור ? או רק אתגרי יותר ?

פורסם בפורום אירופה
      יוני ק.
      יוני ק.
    • 9 ימים בשוויץ בקיץ

יי,

זוג + תינוק בן שנה וחצי בעגלה.

נוחתים וחוזרים מציריך, יהיה רכב. 9 ימים מלאים.

מעוניינים לראות טבע "נגיש" - מקומות יפים שקל להגיע אליהם, שאפשר לעצור בחניה מסודרת קרוב לטייל עם עגלה, אגמים \ מפלים \ יערות. לא מסלולי הליכה למיטבי לכת..

כמו כן מעוניינים לשלב את לוצרן, ברן ואולי גם ציריך עצמה.

כמה שפחות החלפת מלונות.

אשמח אם תציעו הצעות ללו"ז \ איפה לישון ומה לראות.

פורסם בפורום אירופה
      יוני ק.
      יוני ק.
    • RE: חידוש ויזת תייר לארה"ב (לא ESTA)

אוקיי אבל מתי בתהליך אני אני בוחר לשלוח להם עם שליח ולא במקום לקבוע תור לראיון ? זה יהיה במהלך מילוי הטופס הדיגיטלי?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      יוני ק.
      יוני ק.
    • חידוש ויזת תייר לארה"ב (לא ESTA)

היי,

יש לי ויזה רגילה לארה"ב שקיבלתי ל10 שנים והיא עומדת לפוג בספטמבר הקרוב.

הייתי רוצה לחדש אותה. להבנתי לא צריך ראיון בשגרירות במקרה שלי אלא רק לשלוח את הדרכונים (הויזה נמצאת בדרכון שפג תוקף).

https://il.usembassy.gov/he/visas-he/interview-waiver/

האתר שלהם מכווין למלא DS160 אבל להבנתי זה הטופס הסטנדרטי למי שמבקש ויזה ואין לו.

האם באמת צריך למלא את הטופס הזה גם אם אני מחדש ? באיזה שלב מקבלים הנחיות כיצד לשלוח את הדרכון לשגרירות ?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      יוני ק.
      יוני ק.
    • שימוש במדבקת כבישי אגרה באוסטריה (vignette)

היי,

אחרי שקניתי את המדבקה והדבקתי (צד שמאל למעלה נכון?)

באיזה נתיב עוברים במעברים ? הבנתי שיש נתיב מיוחד רק לכאלה שיש להם vigette דיגיטלי (לא המדבקה)

אז באיזה מהנתיבים להשתמש בכניסה לכביש המהיר ? משהו יכול להסביר.

תודה.

פורסם בפורום אירופה
      יוני ק.
      יוני ק.
    • כיסא תינוק בחברת השכרה (שדה תעופה במינכן)

היי,

ננחת ככל הנראה ממינכן ונשכיר שם רכב.

קראתי שהרבה אנשים ממליצים להביא כיסא בטיחות מהארץ.

מה הסיכוי לקבל כיסא סביר מחברת ההשכרה (נניח שניקח Europe Car) עבור תינוק בן 9 חודשים?

למשהו יש ניסיון ? מה קורה אם אני מגיע וקיבלתי כיסא לא טוב, יש אפשרות לנסוע לסניף אחר להחליף להתעקש איתם שיחליפו?

השכרתי הרבה פעמים רכבים בחו"ל אך מעולם לא ביקשתי כיסא תינוק..

יש פתרונות אחרים? חברות שמשכירות דברים כאלה ויביאו לי לשדה תעופה ?

יש לנו בארץ כיסא טוב אבל החשש שהוא ידפק \ ינזק בטיסה (גם נזק שלא נראה לעין) ולא יגן על הילד בארץ.

בהנחה ואני מביא מהארץ, אני מוסר אותו בCheck in בכבודה חריגה \ עם המזוודות או תקוע איתו עד העלייה למטוס כמו עם עגלה ?

פורסם בפורום אירופה
      יוני ק.
      יוני ק.
    • RE: רעיונות למסלול באזור וינה עבור זוג עם תינוק

תודה על התגובות, האמת שאנחנו חזרנו בדיוק מטיול עירוני בעיר גדולה באירופה עם התינוק ורוצים טיול עם רכב כי היה מוצלח. לדעתי עיר גדולה דווקא פחות מתאים לטיול עם עגלה כי תחבורה ציבורית לא מספיק נגישה, המון אנשים במיוחד ליד האטרקציות הפופולאריות (תאר לך לקחת תינוק במנשא או עגלה לאזור טרווי ברומא ארמון בקגינגהאם בלונדון או טיים סקוור). בכל מקרה בואו נשמור על זה כפורום וטיולים ולא הורות.

תודה על ההמלצה! לגבי קרניתיה, האם יש שם מסלולים שמתאימים לעגלה ? כלומר סלול בלי עליות וקצר? יש עיירות קטנות שניתן להגיע ולצאת בנוחות ?

פורסם בפורום אירופה
      יוני ק.
      יוני ק.
    • RE: רעיונות למסלול באזור וינה עבור זוג עם תינוק

חשבנו לנחות בוינה כי יש לשם טיסות נוחות. באזור זלצבורג כבר היינו.

האזור שהצעת זה בהחלט רעיון. תודה!

פורסם בפורום אירופה
      יוני ק.
      יוני ק.