היי ,
מתכנן קרוז משפחתי לסוף נובמבר 2020 ( יומולדת 60 + 40 שנות נישואין ) הכולל גם תינוקת כבת שנה .
רצוי בקרוזים של : הים התיכון, הים האדריארטי, האיים הקנריים, הים הבלטי .
ברור כי מדובר על שיהיה ים שקט.
אודה להמלצות
היי ,
מתכנן קרוז משפחתי לסוף נובמבר 2020 ( יומולדת 60 + 40 שנות נישואין ) הכולל גם תינוקת כבת שנה .
רצוי בקרוזים של : הים התיכון, הים האדריארטי, האיים הקנריים, הים הבלטי .
ברור כי מדובר על שיהיה ים שקט.
אודה להמלצות
תודה יונית על ההכוונה למעטפת הטיול .. מכאן אתחיל ונראה .. !!
הי יונית , מיסמרת את חששותיי ותודה על כך .. הייתה לי תחושה שאני אכן מגזים . מבחינת מזג האויר והתקופה - על מה היית ממליצה מבין 2 האפשרויות שהצעת ( אם בכלל יש הבדל ) ?
אקרא את שכתבת .. אבל הכוונה לא למסלול מעגלי .. הכוונה להתחיל בברצלונה ולעשות הכל כמו שכתבתי .. לסיים בליסבון ולטוס חזרה לישראל ( או הפוך )
הי רנצי - האם להיכנס מויגו לפורטוגל .. לבצע טיול עד דרום פוטוגל ואח"כ לחזור לויגו - זה לא מיותר ומאריך את הטיול ? ואיך אמשיך משם ולאן ?
בסיס התכנון הוא : ברצלונה ( 3-4 ימים ) רצועת צפון ספרד ( כשבוע ) פורטוגל ( כשבוע ) .. לא כל כך חשוב לי מאין אני מתחיל והיכן אני מסיים .
הי יונית , לא נסגר כלום .. אני בשלב התכנון הראשוני. יש לי כ- 17-20 יום . הבעיה העיקרית שהבנתי היא שאין שהקנס על לקחית רכב באחת המדינות והחזרתו באחרת - הוא מאות יורו .
בכל מקרה : בסיס התכנון הוא : ברצלונה ( 3-4 ימים ) רצועת צפון ספרד ( כשבוע ) פורטוגל ( כשבוע ) .. לא כל כך חשוב לי מאין אמי מתחיל והיכן אני מסיים .
אודה להכוונתך.
שלום רב ,זוג בגילאי 55+ , אוקטובר 2016 ..יוצאים עם רכב שכור מברצלונה..כל רצועת צפון ספרד ומסיימים בקורוניה או ויגו ( פתוח לעוד אפשרויות ) . מחפשים דרך לעבור לצפון פורטוגל ( לא כדאי עם הרכב עקב קנס כבד ) ומשם לשכור רכב נוסף וטיול בפורטוגל . מה האפשרויות למעבר הנדרש ? דרך אגב, אפשרי גם הפוך - להתחיל בפורטוגל ולסיים בברצלונה .. ועדיין איך מבצעים את המעבר בין המדינות ?
אנחנו = 3זוגות בני 50+- ..לא תרמילאים.. אחת המשתתפות קצת מוגבלת בהליכות והיות והזמן קצר- מחפשים למקסם את הזמן : מלון במקום טוב במחיר סביר שיהיה נקודת מוצא נוחה לאטרקציות : הרכבת לויקטוריה פיק , מעבורת סטאר, מופע האורות, שוק לילה/שוק סטנלי, פארק הונג קונג.. ( זה מה שהבנתי שיש ורצוי לעשות בהונג קונג בפחות מ 24 שעות ) .
שלום, נוחתים בעוד כמה חודשים בשעה 13:30 וממריאים למחרת בשעה 16:30 .. מחפשים מדריך דובר עברית ( ואם לא - אנגלית ) לטיול בכמה האטרקציות המרכזיות.