אעיד על עצמי כמומחה סנט מוריץ לאחר 4 חופשות שם מ2010. מתוכם שניים עם צחי שהגיב כאן…
סנט מוריץ אתר סקי אדיר. יש לשים לב כי מתאים לגולשים בינוניים ומעלה. רוב המסלולים שם אדומים.
גם בשיא העונה המסלולים לא מלאים ואין בכלל תורים במעליות. העיירה אמנם יקרה אך מצאתי גם חנויות משתלמות ביותר. המסלולים רחבים ומטופלים היטב. יש אופפיסטים נהדרים. האתר גבוה 3300-1750 ככה שהשלג מצויין כל העונה.
ישנם 2 אתרי גלישה גדולים. קורוויליה שצמוד לסנט מוריץ וקורווטש כ7 דק נסיעה. שניהם מצויינים.
אתר נוסף ומצויין הינו הקרחון דיאבולצה כחצי שעה נסיעה. אתר קטן אבל מדהים עם מסלולים מהירים ורחבים. באתר זה יש מסלול הנחשב לאחד מ10 הקשים בעולם. 31 צהוב. גלישת מצוק שלוקח כ2-3 שעות לסיים אותו. מומלץ ביותר לגולשים מתקדמים לא להתקרב או לחשוב עליו אם אינכם כאלו.
ניתן לתפוס דילים מצויינים בקלאב מד סנט מוריץ שהינו קלאב מצויין. אפשר להתקשר אליהם ישירות ולסגור שבוע הכל כולל פנסיון מלא עם סקיפס והדרכה מעולה בכ1000-1200 יורו. שווה ביותר. הקלאב מחזיק במסעדות גם על ההר ככה שלא צריך לחזור לצהריים. מצב תמונה מהאתר.
אשמח לסייע גם בטלפון אם נדרש.


