ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. אלעד 40084
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 4
    • פוסטים 4
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

אלעד 40084

@אלעד 40084

0
    מוניטין
    24
    צפיות בפרופיל
    4
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4068031 גיל 56

אלעד 40084 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי אלעד 40084

• טיול יחידני בין בירות אירופה

יש לי דרכון אירופי כך שאני רשאי לטייל במדינות האיחוד ללא הגבלה חרף הקורונה

אני מחוסן בשני מנות עם תעודה רשמית 

אני רוצה לעשות טיול יחידני בין במדינות צפון מערב אירופה צרפת גרמניה הולנד אוסטריה

לתכנן ציר שיוביל בין הבירות ברלין אמסטרדם וינה פריז

נדמה לי תחבורה יבשתית כמו רכבת הינה זול ויעיל אך אם יש יותר זול אשמח לדעת

בנוגע ללינה, האם יש אפשרות ללון אצל להתארח אצל הקהילה היהודית בערים 

אם לא כמה תעלה עלות לחדר יחיד עם מיטה אחת במחיר מינימלי, גם ככה אגיע רק לישון

וכמה יעלו שלוש ארוחות ביום ונשנוש של לילה למשך שבועיים שלושה 

תודה 

פורסם בפורום אירופה
      אלעד 40084
      אלעד 40084
    • אשמח לחוות דעת על הנעלי טרקים\ טיולים האלו לטיול בדרום\מרכז אמריקה

הנעל עצמה נמצאת בקישור https://www.columbia.co.il/1672881.html

תיאור של הנעל

נעליי טיולים גבוהות לתנאים קרים, סינטטיות, קלות משקל, מבודדות, אטומות למים ומגניבות, מתאימות למגוון של משטחים מדרך סלעית ועד לדשא ועפר, מספקות נוחות עם תמיכה, שילוב מנצח של מהירות ובטיחות, בכל תוואי שטח במזג אוויר חורפי

אני יודע קולומביה זה מותג עולמי ויודע באיכות שלו אני מתכנן את הנעליים האלו לטיול בדרום אמריקה צ’ילה ועוד כמה מדינות זה סטנדרטים טובים נראה לכם?

אשמח שתיכנסו תקראו ותביעו דעה תודה 

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      אלעד 40084
      אלעד 40084
    • היי חברים יש לי שאלה לגבי הנעלה וסוג נעל בטיול של קולומביה

שלום לכולם

אני מתכנן בקרוב טיול בן כמה שבועות לדרום אמריקה, העניין הוא שיש, לי פלטפוס כלומר אין לי קשת ברגל אלא רגל רחבה ושטוחה, בעיקרון אני נועל מדרסים זה עוזר לי ביום יום בשטח רגיל ומישורי

בחלק מהמקומות שאני מתכנן לעבור הציר הטופוגרפי הוא הררי וסלעי, ככה זה בלנסטון שלי

לא יתאימו

ראיתי זוג נעליים של קולומביה, עכשיו אני יודע שלחברה מוניטין מעולה בתחום הביגוד יש לי כמה פריטים שלהם אבל לא נעליים ולא נעלי טיולים וטרקים, מישהו יכול לדעת דעה על נעלי הטיולים והטרקים שלהם? אשמח לחוות דעת 

תודה רבה 

פורסם בפורום דרום אמריקה
      אלעד 40084
      אלעד 40084
    • אני מתכנן טיול לאחר צבא , בניגוד לשאר החברים ושאר האנשים , אני רוצה מאוד לטוס למערב אירופה

שלום רב , סיימתי את השירות הצבאי שלי לפני קרוב לשנה , מסיבות אישיות לא יכולתי לצאת יחד עם חברי לצוות לטיול של השחרור , במהלך הזמן מאז השחרור עבדתי ושמתי כסף בצד לקראת טיול עתידי שאני רוצה להוציא לפועל ?

למה דווקא מערב אירופה ?

אני מאוד נגעל ממזרח אסיה , מקום מאוד לא סטירלי 

מוכה מחלות ודברים רעים , לא מתחבר לכול הההוי והעדר ( תסלחו לי ) שנוסעים לתאילנד או אסיה , אני רוצה להנות , חוץ מזה אני מאוד מתחבר לנופים של מערב אירופה והמדינות האלו הפרט , נורגיה , פינלנד , שוודיה ,איסלנד נופי טבע מדהים זה בדיוק מה שאני מחפש , אני לא רוצה לצאת למסע אורבני חובק אורות ניאון ומסיבות , אלא טיול שקט סולידי עם עצמי ,

הייתי רוצה לדעת את העלות הכוללת של טיול כזה

כמה זמן הוא ייקח בערך ( רוצה לעבור בהרבה נקודות עם טבע ונוף עוצר נשימה ) מבחינת עלות ביגוד וציוד מתאים , תחבורה וטיסה , אוכל ומחיה , וכול הנלווה 

תודה רבה ואשמח להמלצות ועצות מאנשים שהיו 

פורסם בפורום אירופה
      אלעד 40084
      אלעד 40084